Snad jen záblesky... snad něco jako automatické psaní...
Já ty disciplíny nikdy nestudovala a nezajímají mě hypotézy na půl cesty, které se stokrát změní. Zajímá mě pravda a protože, dle mě, zatím není v plné míře dostupná, navíc zatím ani nemám kapacitu ji obsáhnout, házím to za hlavu... Ať si to vysvětluje každý po svém...
Když cítím, že mám na nějaký příspěvek odpovědět v určitém smyslu, tak odpovím. Kdysi jsem si taky připadala v určitých chvílích jak na rentgenu a dost nepříjemně, že do mě někdo dost vidí... Už jsem se s tím srovnala a zjistila, co je to obrovskou odpovědnost vědět písmenko navíc a zároveň tušit, že říct ho nemohu a nebo můžu říct jen půlku, co cítím, jinak to v tom člověku totálně zabiju, tím, že ho vyděsím...
Poslední dobou mám čím dál větší pocit, že ty myšlenky, co mě občas napadají, nemůžou být ze mě, prostě mi je někdo "pošeptal", vypustil je tak blízko mojí hlavy-schválně, abych je musela zachytit. Jindy totálně tápu, ale v těch chvílích na tom příliš nesejde... Prostě se v tu chvíli nerozhoduje nic důležitého. Taky u mě sílí pocit, že tu nejsme sami a to hodně temných bytostí náš prostor opustilo...Jsou tu mnohem, mnohem jemnější energie, velice vlídné...A dle mě do nás vidí naprosto a úplně, jako bychom pro ně byli sklenění... Zároveň cítím jejich obrovský obdiv, za to jak se mnozí z nás stavíme k životu přes tu zatím obrovskou míru lži... Ale asi ještě nepřišel čas... Nemůžeme ostatním lidem moc utíkat...Asi by z toho všeho vznikl obrovský chaos. Musíme ještě chvíli počkat. Startovní čára je prostě závazná a zatím pro všechny nepřekonatelná.
Prostě ta Pravda je pro nás, zatím, naprosto neuchopitelná a nevysvětlitelná - snažím se předat co nejpřesnější přirovnání, ale do hloubky to sama nechápu...tak mi to klidně vyvracejte, já vím, že spousta dějů probíhá momentálně více mechanismy, netvrdím, že vše se odehrává přesně takhle a vždy... Pouze jako přirovnání k dějům, které známe... Na druhou stranu, ani když mi vyvracíte to a ono, ani vy nemůžete vědět jak to je... Že si někdo někde cosi přečetl, neznamená, že to je pravda, ale kdo tomu chce věřit....Kdo nechce, aby se ta jeho víra na něj jednou zhroutila, ať poodstoupí a je ve střehu... Vše, co momentálně platí za uznanou "pravdu" se zítra může zhroutit...ať už ta moje verze nebo někoho jiného...
Psala jsem reakci na lidskou obavu-srdce mluvilo k jinému srdci, nic víc. A nic víc za tím nehledejte.
Re: Re: Re: Re: pro paprsek
paprsek | 22.07.2012