Logika okolností: masakr v Buči provedli sami Ukrajinci na příkaz anglosasů, kvůli udržení dolaru jako rezervní měny?

04.04.2022 07:54

 

Logika okolností je neúprosná: Rusko oznámilo že tzv. "ne přátelské země" (tj. skoro celá Evropa) budou moci dále kupovat ruský plyn jen za rubly. Ale Putin vyšel Evropě maximálně vstříct, v současnosti by se jednalo jen o formální změnu. Evropa by posílala eura do účtu v ruské bance, tam by se konvertovaly na rubly a jimi by se platil plyn pro Evropu. Jak Evropa platila v eurech, tak by i pokračovala v platbách v eurech, jen s technickým mezikrokem. Nicméně, byl by to první krok na cestě k energorublu, a to znamená ohrožení dolaru jako světové rezervní měny. Pokud na nákup životně důležitých energetických zdrojů potřebujete rubl, k čemu je vám dolar a euro? Kurz rublu zareagoval na změny ohledně plateb za plyn a posílil asi o 20%, v USA prohlásili že "sankce proti rublu nefungují". Anglosasům je důsledek zavedení energorublu naprosto jasný a proto začali zuřivě bojovat proti tomu, aby Evropa platila za ruský plyn v rublech. Radši ať evropa energeticky zkolabuje, ať se zastaví průmysl a příjde hospodářská krize, ať v zimě není teplo, ať jsou výpadky jídla, jen nesmí platit za ruský plyn v rublech. Anglosasové jsou vždy připraveni bojovat proti Rusku do posledního Evropana nebo Ukrajince. Sami zatím zrušili sankce na ruská hnojiva a zvýšili nákup ruské ropy o 40%. Hnojiva jsou strategická surovina, to jen Evropa nesmí kupovat strategické suroviny pro sebe.

Podle ruských informací opustila ruská armáda město Buča 30. března, během doby kdy ovládala uzemí města bylo distribuováno obyvatelům města 450 tun humanitární pomoci. Moskva označila zprávy o masakru za provokaci.

Podle ukrajinských a anglosaských informací našli ukrajinci po vstupu do města 1.4. stovky zabitých, těla válející se po ulicích, s uřezanýma ušima, vytrhanými zuby, se stopami mučení.

Z nějakých důvodů ale neexistují žádné objektivní zprávy o mučení civilistů ze strany ruské armády před tímto datem, z žádného místa na Ukrajině, ačkoliv RF k dnešnímu dni kontroluje asi 20% území Ukrajiny kde žijí miliony lidí, a všichni mají smartphony s kamerami, a všichni mají internet. Zato objektivních zpráv a výpovědí svědků o podobných věcech ze strany ukrajinských neonacistických bojůvek je spousta.

Jen když Rusko začne konat kroky k nahrazení dolaru jako světové rezervní měny a zavedení energorublu, najednou prásk, během pár dní je na Ukrajině nalezena "druhá srebrenica" a je rozpoutáno další kolo takové protiruské hysterie, že jakýkoliv politik by v takové atmosféře pípnul o tom, že je v zájmu Evropy nakupovat ruský plyn, spáchá profesní sebevraždu.

Náhoda?

Pravda vyjde najevo, očití svědkové promluví, jen to bude nějakou dobu trvat.

Nebude taky na škodu připomenout, že anglosasové jsou schopní spáchat cokoliv, pokud je ohrožen status dolaru jako rezervní měny. Libye a Kaddáfí by mohli vyprávět.

 

 

Aktualizace (10:46), několik dalších střípků do mozaiky:

 

Národní policie Ukrajiny ohlásila den před provokací „očistnou operaci“ ve městě Buča nedaleko Kyjeva

Ukrajinská národní policie den před provokací oznámila operaci „začištění“ ve městě Buča u Kyjeva . Upozornila na to RIA Novosti .

„Speciální jednotky národní policie zahájily začištění města Buča,“ uvedla národní policie ve zprávě zveřejněné 2. dubna na stránce ukrajinských bezpečnostních sil na Facebooku.
Uvádí se, že „čištění“ ukrajinskými speciálními silami bylo provedeno 2. dubna. Bezpečnostní složky město „vyčistily“ od diverzantů a "pomocníků ruské armády". Na videozáznamu je přitom vidět, že někteří mrtví mají na rukávu bílé pásky, které by mohly být zaměněny za identifikační znaky Rusů.

Facebookový příspěvek, ve kterém ukrajinská policie oznamuje zahájení "čištění města Buča":

 

Rusko požádalo o svolání schůze Rady bezpečnosti OSN na 4. dubna kvůli „flagrantní provokaci ukrajinských radikálů v Buči“.
https://www.rbc.ru/politics/03/04/2022/6249f0ac9a79479ea4f05dae?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

 

 

Další informace v ruštině:

https://telegra.ph/Situaciya-v-Buche-CHto-bylo-na-samo-dele-04-03

https://military.pravda.ru/news/1695554-zachistka_v_buche/

 

Aktualizace 2 (12:32)

Ministr zahraničí RF Sergej Lavrov právě oznámil následující:

Ruské jednotky kompletně opustili město Buča 30. března.

Starosta města Buča oznámil 31. března, že ve městě je "vše v pořádku".