Američany podporovaní "umírnění rebelové" uřízli hlavu 12-letému chlapci

20.07.2016 21:22

 

Americká "umírněná opozice" popravila 12-letého chlapce v Aleppu, informace, publikována organizací Al Masdar News, vyvolala vlnu hněvu po světě.

zdroj zprávy + foto + podrobnosti (AJ)

 

Diskusní téma: Američany podporovaní "umírnění rebelové" uřízli hlavu 12-letému chlapci

Re: Re: Ať

Jox | 24.07.2016

Paprsku čo sa energií týka, pokiaľ ideš len chod zdola nahor je to málo. Predný stredný kanál je potrebné urobiť zdola nahor A následne zhora nadol. To isté zo zadným stredným.
Tiež energetické centrá sa otvárajú zdola nahor a zjedinujú sa následne zhora nadol.
Bez minulosti budeš žiť s chybami v budúcnosti a bez budúcnosti nebude prítomnosť.
No energia, teda život sú len v prítomnosti, preto zložením minulosti a budúcnosti dostaneš "nesmrteľnosť" v prítomnosti...
Verím, že ak si na ceste, posadíš sa na kufor a podumáš o tomto

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 24.07.2016

Věříš asi špatně. Když už něco píši, tak k tomu mám důvod a nehodlám proháněním energie tam a zpět zůstat stát na místě a nevyvíjet se, hodlám jít dál.
Jsem v přítomnosti, minulost nepopírám, nevzdávám se jí a beru ji jako součást, přesto je nutné ji očišťovat v závislosti na poznání a přehodnocení vlastních hodnot. A pak energie ze zadního kanálu (shora dolů) může vystoupat předním kanálem nahoru a tím to poučení z očištěné minulosti mohou uplatnit v budoucnosti a konec, energie odchází z člověka opět nahoru a duchovní svět tak může reagovat na potřeby hmotných lidí a pomáhat jim. Člověk se tak opět napojuje novým oběhem na čistou novou energii páteřním kanálem pomocí hlavy a směřuje ji opět dolu, přes dolní část těla opět nahoru. Prostě celý oběh funguje i s vnějším prostředím (dnes již plným světla) a neomezuje se jen na obíhání kolem dokola pořád kolem jednoho člověka. K čemu by to asi bylo?
Co to má být "nesmrtelnost" v přítomnosti? To je pojem z hrubých knih? Nerozumím mu a nejspíš o něj ani nestojím.
Celou tu zpověď jsem tu uvedla i s tím propojením energií v celém objemu těla, právě z důvodu důkazu, že moje " teorie" opravdu funguje. Pokud tomu nevěříte a nehodláte se nad tím zamyslet, není to můj problém. Ale svoji zkušenost, kterou jsem prožila na vlastní kůži nezahodím jen proto, že nějaké tlusté knihy říkají něco jiného. Sedat na kufr nehodlám, protože se nehodlám zastavovat. Jdu dál, klidně i sama.

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 24.07.2016

Jinak děkuji za potvrzení správnosti směru toku energie v člověku a možnost vyjasnit případné nejasnosti více lidem.

je zname,ze USA

svantovit | 21.07.2016

spolupracuju z najvacsimi zlocincami a ludskym odpadom,ktory puzivaju ako nastroje.Je len symbolicke,ze podpora "umiernenych rezacov hlav" maskovana ako boj proti nim je jedinou aktivitou USA.Teraz vsak pre USA nastava chvila,ked musia urobit kroky,ktore by umlcali hlasy o tom,ze su do toho svinstva v Syrii namoceni a zodpovedaju nielen zan.Som zvedavy,ako sa USA vsporiada zo "spolupracou" z Ruskom,ktore dlhodobo na ten fakt,ze ISIL stvorili USA poukazuje.Intrigy a podrazy su uz stabilnym prvkom agendy USA,spolupraca s nimi dopada vzdy negativne.Teraz je ale situacia ina najma ohladom vymeny prezidenta v USA a naslednej zmene sil vo svete.

Preco by to sem malo patrit?

mdmml | 21.07.2016

Cakal by som skor odpoved na tuto otazku. Asi az na buducu stredu...

<< 1 | 2 | 3

Přidat nový příspěvek