Američany podporovaní "umírnění rebelové" uřízli hlavu 12-letému chlapci

20.07.2016 21:22

 

Americká "umírněná opozice" popravila 12-letého chlapce v Aleppu, informace, publikována organizací Al Masdar News, vyvolala vlnu hněvu po světě.

zdroj zprávy + foto + podrobnosti (AJ)

 

Diskusní téma: Američany podporovaní "umírnění rebelové" uřízli hlavu 12-letému chlapci

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 23.07.2016

Uvést tolik bytostí, co jich na planetě žije, do souladu s vesmírnými zákony, aby se všem žilo dobře a šťastně, je prostě velice náročné. A vyžaduje to čas, aby (skoro všichni) pochopili, co se po nich chce... Přijali svoje vlastní štěstí za své - jako něco na co skutečně mají právo, pokud se budou chovat správně a dopřejí si lásku, odpustí si ( což je nejsložitější - je mnohem jednodušší odpustit všem kolem) - vybudují nový spravedlivý svět. Nikdo, kdo je napojen na pravdu nemá diktátorské choutky - a není důvod, aby se špinil s tím nepořádkem, co na planetě je. Není důvod, aby za někoho něco dělal, navíc by si tím moc lidí postavil proti sobě, vyhazování špíny se spoustě lidem nelíbí, když to je jejich nepořádek, který jim vyhovuje.
Stejný princip uplatňuje Rusko na Ukrajině - Ukrajinci si s tím nepořádkem musí poradit sami, musí se poučit, když jim ten hnůj někdo vykydá - budou se cítit dotčení - že jim zasahuje do jejich práv - dělá ze sebe chytřejšího, než jsou oni. Musí jim to tam (částečně) vyhnít, aby sami pochopili, co je špatně a proč. Musí jim to docvaknout, aby se mohli zařídit proti dalšímu naletění. Když to nepochopí a neuvidí konce - neuvěří. To se prostě nedá zařídit za týden... lidem to (zatím) docela dlouho trvá, než pochopí, kam ty procesy spějí, pořád chtějí alespoň něco hned a bez námahy - " však jsem se už nadřel dost - to stačí"... dřina nutná není, ale vyvíjet se je nutné. Duchovní lenost je předzvěstí smrti. A tohle musíme přijmout, chceme- li žít, skutečně žít (svobodně).

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 23.07.2016

Ještě poznámku: to že probíhá komunikace mezi hmotným a nehmotným světem obtížně je i dobře - je to pojistka.

Kdyby byly propojené, nikdy by se systém nemohl změnit. Nikdy by nikdo nemohl pochopit, co a kde je špatně, když by byla tma všude a naprostá. Ale v lidském srdci žijícího člověka je vždy světlo - a právě proto srdce dokáže vidět i v naprosté tmě a mohlo spustit obrodu na planetě. To je největší tajemství a moc hmotného života zde. Škoda, že tomu stále věří tak málo lidí a poslouchá své srdce. Lazarev píše, že odmítnutí lásky je největší "hřích" - nemám knihu, jen, co moje chatrná paměť vyloví...Samozřejmě nelze zaměňovat milostnou touhu za lásku, navíc láska má mnoho podob... ale upírání a odmítání lásky v celkovém pohledu vede ke zlu a temnu.

Re: Re: Re: Ať

Jox | 24.07.2016

Nazdar a paprsku. Mozem potvrdiť, že svet sa zmenil. Cítiť to nielen vo vzduchu, vo vode, v zemi a v ohni. Dávno zabudnuté telesné a duchovné praktiky, cez 2-3 tisíc rokov staré, chránené len v odľahlých kláštoroch znova začínajú prichádzať na svet. A medzi Ľudí.

Re: Re: Re: Re: Ať

paprsek | 24.07.2016

Jde o to, jestli ty staré duchovní praktiky jsou skutečně užitečné a potřebné, rozhodně bych byla nenajvýš opatrná a k zatemňování duchovního docházelo postupně během mnoha tisíc let, ne posledních 2-3. Podle mého odhadu, žádná velká výhra to nebude, leda po důkladné revizi a nejspíš i "ořezání" balastu a manipulace.

Další věcí je, že předci věděli, co lidstvo čeká, alespoň zhruba, takže spousta a rad a opatření směřovala k tomu, aby alespoň něco "přežilo" do dneška a pohlo se použít k přerodu - pro budoucí dobu, kdy nebezpečí definitivní destrukce pomalu ustupuje, nebudou tato opatření mít smysl...

Re: Ať

paprsek | 21.07.2016

Je to pár měsíců, dost možná i více jak rok, kdy jsem psala svůj objev. Nezdá se mi, že by staré duchovní systémy měly pravdu v tom, že životní energie má proudit páteřním kanálem ze spoda nahoru. Když si představíme oběh energie v těle - proudila by ze předu dozadu - jde jasně o zpětný pohyb - návrat do minulosti. Naopak svoji minulost - zadní část těla musíme přece očistit světelnou energií a pak, až nám projde přes energetická centra spojená minulostí může vyběhnout nahoru energetickou linií na přední části těla a tak nás posunout do budoucnosti. Pokud bychom se o toto začali snažit, nejspíš bychom se také trošku vyvázali z minulosti a hlavně by se asi zabránilo různým upírským sexuálním praktikám... což si myslím, stojí, za zamyšlení.
Nechci shazovat poznání starých mudrců, ani jejich duchovní schopnosti, snižovat jejich význam pro ulehčení života jejich posluchačů a pomoci jim vyznat se v životě... jistě mnozí hodně pomohli, ale celá planeta byla zahalena do obrovské tmy a duchovní svět byl v podstatě jedna temná mafiánská struktura, která si udržovala moc právě jen díky tomu, že nikdo " nic neviděl", nedalo se nic moc rozlišit... nějaká temná/ světelná bytost - nebyl rozdíl a nikdo nerozlišoval - jaký dlouhodobý dopad činnost té které bytosti má...
Možná to připomenutí bude někomu k užitku nebo někomu novému

Re: Re: Ať

paprsek | 21.07.2016

Už jsem tu psala o změně, která se se mnou nedávno udála, ne že bych se v ní více vyznala, ale možná alespoň malinko se zmínit.

Nedokáži popsat kolika úrovněmi napojení na Světlo jsem prošla - těch drobných krůčků bylo více a nedokáži přesně každý stupínek rozlišit - různé úrovně informační, energetické... Emociálně mi byly odemknuty nějaké zámky, zřejmě stovky ( možná i tisíce) let uzamčené, zrezivělé... A nakonec se v celém průřezu mého fyzického těla spojily energie země a nebe - žádné energetické dráhy - meridiány, žádné informační kanály - prostě normálně se "prošťouchlo potrubí ( moje tělo)" v jeden celek, co se týká proudu energie (vlivem hudby, i když mě na to pár hodin před tím připravoval jeden malý neopracovaný drahý opál). Později se nějak mohutně otevíraly čakry.
Stále nevím, co se událo - jaký to má význam a musím napsat, že to vše odehrálo po docela drsných zkouškách mého srdce. Zatímco pohádkový hrdina dostane rady, já jsem žádné nedostala a pochopit, co mám "udělat", jsem musela naprosto sama. Byly to zkoušky lásky, poznání fantazií, iluzí, falešných podsouvaných představ od skutečného stavu a musela jsem se v tom najít a zaujmout postoj. To jen jako svědectví, že se dá jít dál a dál... pořád nevím, co má následovat a k čemu mi to bude, asi není cesty zpět a nevím si rady. Ale to osvobození je úžasné, i když zatím jen v tom jednom světě.

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 21.07.2016

Každopádně nejspíš skončil čas, kdy jsem přinášela lidem bolest, skončil výcvik trpělivosti a letitý strach, že když napíšu ( řeknu) slovo navíc, shroutí se toho víc, než je nezbytně nutné. Občas jsem se musela i dost měsíců "kousat do jazyka" abych nenapsala něco dřív - ale buďto by informace neměla patřičný účinek - předčasné zveřejnění by protistrana využila a zničila by ho nebo by ta informace nebyla dostatečně pochopena v ten čas, ve který jsem ji dostala. Omlouvám se, pokud někdo dostal informaci pozdě, je možné, že dostal přednost celek před jednotlivcem.

Re: Re: Re: Re: Ať

mirkan | 21.07.2016

Zdravím,mám z Tebe radost,asi jako moji rodiči,když jsem šel poprvé na nočníček.Neber to prosím ve zlém,ale jen reaguji na nečekaný myšlenkový trysk,který prezentuje Tvou potřebu sdílení,na těchto stránkách.

Re: Re: Re: Re: Re: Ať

paprsek | 21.07.2016

Děkuji a zároveň všem, kteří alespoň část z mého povídání přijali ( poslali dál), reality se prolnuly, obsahy se míchají a vývoj událostí k dobrému konci nabírá obrátky.

Terorismus v Mnichově

paprsek | 23.07.2016

Je asi jen testem, nakolik jsou lidé vyděsitelní... po tom, co se tu odehrálo.

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek