Američany podporovaní "umírnění rebelové" uřízli hlavu 12-letému chlapci

20.07.2016 21:22

 

Americká "umírněná opozice" popravila 12-letého chlapce v Aleppu, informace, publikována organizací Al Masdar News, vyvolala vlnu hněvu po světě.

zdroj zprávy + foto + podrobnosti (AJ)

 

Diskusní téma: Američany podporovaní "umírnění rebelové" uřízli hlavu 12-letému chlapci

"umiernene odrezali hlavu"

ph | 23.07.2016

"umiernene odrezali hlavu".

They cut boy's head off moderately.

Re: "umiernene odrezali hlavu"

nazdar | 23.07.2016

Já bych jim věřil, že jsou umírnění. Přeci řekli, že to normálně nedělají. Prostě, sem tam, se to stane.
Ale asi bychom si minimálně, měli opravit názor na to, co to znamená být „umírněný“, znamená-li to vůbec něco.

paprsek | 21.07.2016

chlapec najde co nejdříve klid a utěší své blízké, pokud nějaké má...

Nechtěla bych být v kůži těch vrahů, pokud si to neodpracují v této existenci, čeká je v příští maximálně 12 let života - to je docela krátká doba k pochopení, proč se mi taková hrůza stala...

Re: Ať

paprsek | 21.07.2016

Zkusme se pohnout z místa a jít dál... začít myslet a jednat podle jiných schémat - jít do nové doby, do nového systému, otevřít se změnám.

Už na začátku loňského roku jsem tu psala, že duchovní svět prošel kompletní rekonstrukcí, jen ten vývoj překlopit do hmoty. Žádné staré duchovní struktury nezůstaly, jen nějaká torza -pokud se na ně ten který "mistr" napojuje a využívá jich - ale ta torza nemají vůbec tuchu, co se děje a nereagují na vývoj - jsou to staré "otesané památníky" nic víc. Žádní andělé, už jsou nové ochranářské bytosti, andělé museli jít znovu do školy... Napojování na staré duchovní energetické bytosti - je jen napojování na strnulé myšlenkové formy bez života.
Už dřív tu někdo ( omlouvám se, nepamatuji si kdo) zmínil nedostatek češtiny - málo výrazů pro lásku. I slovenština má výraz pro citovou a fyzickou lásku... proč né čeština, že by nám obrozenci někde udělali "chybičku" ( i když samozřejmě obrovské díky, že nám zachovali jazyk, který nám udržuje DNA, jim patří...)
Možná by stačilo slovíčko líbit se zbavit zvratného se a používat to jako výraz pro citovou lásku - místo mít rád - líbit. A noví andělé by se mohli jmenovat líbělové? No k jazyku mám daleko, tak berte tento pokus jako velkou neobratnost a zkuste vymyslet něco lepšího. Mohlo by to být vykročení...

Re: Re: Ať

nazdar | 23.07.2016

„.. duchovní svět prošel kompletní rekonstrukcí, jen ten vývoj překlopit do hmoty ..“
Paprsku, nejsem sice na duchovní výši, ale snažím se, nějaký názor si vytvářet. Nějak mi nesedí, zde vyjádřená odtrženost, či dokonce nezávislost duchovního světa na světě hmotném (a naopak). Spíše bych to chápal tak, že tyto světy jsou spolu propojené a my je oddělujeme, pouze z důvodu nízkého stupně našeho poznání. Mohl by jsi vysvětlit, jak to vnímáš?

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 23.07.2016

Řekla bych, že změny v duchovním světě probíhají mnohem snadněji, pokud je zřetelné, co je špatně ( což ještě před pár lety prostě nebylo kvůli zatemnění - z jakého důvodu až nakonec). V tom našem hmotném světě (někdy uváděném hrubohmotném světě - co běžně vnímáme základními smysly) je potřeba dát do pohybu právě nejhustší hmotu, je potřeba uvést do činnosti nástroje tohoto světa... a jak? Když je právě vnímáme jako oddělené - minimum lidí dokáže, i jen částečně komunikovat se světem pro nás neviditelným. Ostatně tak to je i zařízeno - všechna náboženství mají církve, které " organizují" komunikaci s duchovním světem, jak to asi všem zde jasné... tak většina lidí má vědět, co je správné, když jim to žádná autorita hmotného světa neřekne. Ti co jsou schopni ještě nějakého napojení na duchovní svět a chovají se správně nejsou akceptovatelní pro většinovou společnost - jsou potlačovaní a vysmívaní - těžko se uživí... duchovní živnost vynáší jen tehdy, je-li částečně zatemnělá a jde na ruku temným neviditelným strukturám, částečně káže bludy. A skutečnému probuzení brání - nabízením jakýchsi zkratek - které ale nejsou vůbec účinné - možná na začátku pomohou, ale potom se vývoj k lepšímu zastaví, zapadne do nových, ale strnulých kolejí, které velice rychle opět zastarají...
Jak má (nehmotný) svět sdělit tomu hmotnému, že je něco špatně - nejlépe ihned a všem... jak je možné, že lidé tolikrát slyšeli pravdu a stejně nejsou schopni se odpojit od systému myšlení - neustálé závislosti na někom. Spousta nástrojů funguje proti vývoji a spousta opatření nedovoluje vystoupit z hmotných struktur přímo. Nejprve je potřeba se osamostatnit emocionálně a myšlenkově - až po tomto pochopení - zmoudření je možné vystoupit i z hmotného otroctví.

Re: Re: Re: Re: Ať

Jox | 24.07.2016

Paprsku už he to lepšie, ako píšeš. Ja sa stretávam s veľa prebudenými Ľuďmi, vojakmi svetla, ako nás nazval môj učiteľ, ktorí pracujú vo všetkých sférach. Od učiteľov, cez operátorov, manažérov,predavačky, lekárov, úradníkov. Zatiaľ som tam nenašiel politika, ale aj to príde.. časom. Je dôležité ale chápať, ako máš bojovať voči temnote.
Je 6 zovšeobecnených priorít riadenia.
6. Vojenská, 5. Zbrane genocídy, 4. Ekonomická, 3. Faktologická, 2. Chronologická a 1. Svetonázorová.
Pokiaľ budú vojaci svetla bojovať na 6 a 5 priorite nikdy nezvíťazia. 1 a 2 priorita sú tie, ktoré je potrebné ovládať a pracovať s nimi.
Potom aj svetlo bude prenikať cez tmu a potom ju presvetlí silný JANG pravdy.
Buď zdravá a študuj hrubé knihy, potom aj Tvoja misia bude úspešnejšia

Re: Re: Re: Re: Re: Ať

paprsek | 24.07.2016

Srovnání jestli je dost lidí probuzených je potřeba provádět v celoplanetárním měřítku, doufám, že u nás je to lepší, ale pořád spousta lidí řeší nepodstatné hlouposti a jsou plně zaneprázdněni, i když se to určitě velice zlepšuje.
Hrubé knihy opravdu studovat nebudu, duchovní svět byl zatemněn mnohem déle než 2000 let, takže není co studovat. Jsem dyslektik a jedním moudrým člověkem mi bylo doporučeno moc nečíst - vidím to jako dvě důležité pojistky, protože knihy jsou, kromě pravdy, plné bludů, a já jsem dost důvěřivá a lehce programovatelná, takže se raději budu držet svého srdce a rozumu, možná tak budu i užitečnější, není potřeba papouškovat staré mudrce, jako tisíce dalších. Nevadí mi, že se mnou lidé nesouhlasí a nerozumí mi, klidně půjdu dál proti proudu, jen když budu mít čisté svědomí a srdce. To je pro mě to hlavní a ještě co nejméně ubližovat druhým.

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 23.07.2016

GP má nástroje ve hmotném světě - jak řídit svět, alespoň se to tu všude píše a stejně není schopen mít vše pod kontrolou... jak má mít duchovní centrum pod kontrolou vše ve hmotě, když nemá žádné hmotné nástroje? Však přece víme - dějí se věci, které věda nechce popisovat - protože neví, co by k tomu řekla a jak by děj vysvětlila - a pokud není aparát porozumění mezi oběma světy - nejlépe překladatel u každé hmotné bytosti - jak řídit tento svět? A rychle ho proměnit?

Dříve se reguloval hmotný svět ničením - přerostl duchovním bytostem " přes hlavu" - tak to smetli - komplet, část...jak bylo potřeba. A proto je princip ničení zabudovám jako nutná součást planetárního uspořádání. Tento princip lze překonat a dosáhnout toho, že přestane platit jedině tak, že většina bytostí změnu řádu přežije - nedojde k plošnému vyhubení.

Re: Re: Re: Ať

paprsek | 23.07.2016

Kvůli opětovnému hubení lidstva princip ničení zatemnil i duchovní svět, ale ten se odstavení od moci, celkem pochopitelně dlouho bránil a i teď se snaží stále "zlobit" a vést odboj. Vývoj je neodvratitelný, ale různé zrady na nižších úrovních ještě nějakou dobu budou, možná i zdržení, ale je možno to chápat i tak, že lidé budou mít po celou tu dobu, kdy bude proces probíhat (natahovat se) více šancí vše pochopit a konečně se podle toho zařídit. Ti, kteří se nechtějí proměnit, umírají a budou umírat dál... ti, co se chtějí proměnit nebudou umírat předčasně a budou moci se účastnit a podílet na změně, uhlídat vývoj kontrolními nástroji, které po předchozí situaci, vymyslí jako potřebné - pro ukotvení naprosto nového systému fungování života na Zemi.

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek