Vůdce demokratů USA Chuck Schumer vyzval společnost, aby přestala obviňovat Rusko z prohry Clintonové

23.07.2017 21:16
Lin
 

Vůdce demokratů v senátu USA Chuck Schumer vyzval společnost, aby přestala obviňovat Rusko z prohry Clintonové a ve vměšování do amerických voleb. Učinil tak formou rozhovoru pro The Washington Post.
Strana, která prohrála, musí vinit především sebe samu. Ve volbách demokratická strana nevysvětlovala voličům, za co bojuje a co chce – ona se zaměřila jen na to, že jde proti Trumpovi. A to byla velká strategická chyba.
Clintonová svou prohru dosud podává jako „vměšování“, že kdyby toho nebylo, určitě by vyhrála. Neviní jen Kreml, ale také FBI a samotné Demokraty, kteří ji „poškodili ošklivými informacemi“. S tím ovšem mnoho vlivných Demokratů nesouhlasí a dle nich je chyba v samotné Clintonové, která nejen měla podporu nižší, než Trump, ale neměla ani řádnou stranickou koncepci.

https://russian.rt.com/world/article/411534-shumer-klinton-rossiya

 

Diskusní téma: Vůdce demokratů USA Chuck Schumer vyzval společnost, aby přestala obviňovat Rusko z prohry Clintonové

boží mlýny

Nikdo | 24.07.2017

Naposledy mluvil Pjakin o tom, že byli zabiti dva svědci a ještě dříve o tom, že Clintoni zabili a ublížili hodně lidem a tudíž mají hodně nepřátel, kteří čekají až jejich moc bude oslabena. Takže odhaduji, že situace klanu Clintonů se bude zhoršovat geometrickou řadou. Ideální výstražný příklad od GP pro ostatní klany a méně významné členy klanu Clintonů.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek