Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip „Amerika především“ se bude uplatňovat v zahraniční politice

07.05.2017 12:29
TauRus
 

Rex Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip „Amerika především“ se bude uplatňovat v zahraniční politice.
Bílý dům už nehodlá obětovat zájmy USA kvůli abstraktnímu šíření demokracie a lidských práv. «Rozhodně už nebude kritika z čistě politických důvodů».
Tillerson dále vysvětlil: «Jestli my budeme i nadále trvat na tom, že ostatní musí sdílet naše hodnoty, bude to překážkou pro prosazování naších zájmů».
http://zakonvremeni.ru/analytics/7-3-/31353-gosdep-umerit-navyazyvanie-amerikanskix-czennostej.html

P.S. Ať se dnes děje co se děje, ve smyslu nepředvídatelnosti americké politiky, program na stahování Ameriky z pozice jediného hegemona a morálního vzoru se plní.
Tillerson mluví o tom, že „šíření demokracie je překážkou pro prosazování zájmů USA“. Ve skutečnosti je to právě naopak. Pod zamínkou dodržování lidských práv, USA v pohodě mohly kolonizovat jiné státy. Jakmile zmizí „mravní“ důvod takové kolonizace a zůstanou „jen“ ekonomické zájmy, masky spadnou a svět uvidí pravou tvář agresivního imperializmu USA.

 

Diskusní téma: Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip „Amerika především“ se bude uplatňovat v zahraniční politice

Zmeny v rétorickej osnove

peter1. | 09.05.2017

Každá zmena je prejavom dozretia predošlého stavu a posun v rétorike má v sebe aj prekonavanie starých a už nevyhovujúcích rétorických klišé.
Posun v aktivitách na medzinárodnom poli je akože na obzore. Ale minulá prax jeho predchodcov je zážitok na ktorý nik nezabúda. Každý prepis Biblie ju niekam posunúl.
Starosť o život obyčajného Američana by sa už ďalej nemala strácať, lebo aj ten je dnes obetovaný.

Trump a jeho princip.

Jaroslav | 09.05.2017

Princip Amerika.U nás působí dost dlouho,víc jak 20 let.Prodáváme své vlastní suroviny pro cizince.Pracujeme pro cizince.Měsíčně teče do zahraničí stovky milionů našich korun.V montovnách pracují novodobí otroci,zase pro cizince.Tito otroci,a nejen oni pracují pod antidepresivy.Vyhledávají psychology,psychiatry,často spáchají zločin,nebo sebevraždu.Málogdo z nich zakládá vlastní rodinu.Stát svobodných zednářů,kteří se jen rozhodli přemístit jinam,protože Anglie a USA je už příliš známý,odhalující destruktor.Mnohohlavá židozednářská saň hledá nové působiště,přesouvá se na Východ a chce z Evropy a části Ruska udělat Spálenou Zemi.Pak znovurozdělit Svět,vyměnit Vývěsní štít a začít znovu lhát a zotročovat.Kolik lidí těmhle zločincům stále věří,stačí podhodit tučnější kostičku-koupit si auto a bazén,vydláždit chodník..jíst cizí,znehodnocené potraviny,nosit cizí oblečení,vše naprostý šunt opět pro otroky.Uplácejí lékaře,učitele demagogizují,přeplácí státní ůředníky a zcela neschopné,zrazující politiky.Jsou jako hyeny,vši a blechy,zamořující Zemi a ničící většinu států a celou planetu.Matka Příroda ječí a křičí,dává nám to najevo.Varuje,že spravedlivě odpoví a řekne dost,už dost,jednou provždy.Stav už je neudržitelný,to co provádí političtí šílenci s přírodou i lidmi signalizuje konec.Planeta setřese zločince,očistí se,signály přicházejí.Pro někoho peklo,pro jiné ůleva.Pokolikáte už?Prý jsme pátou a poslední takovou ůpadkovou civilizací.Politici děkujeme.

Trump ma za ukol USA znicit a ne je ucinit skvelymi

Mariet | 08.05.2017

jak lidi podlehajici potrebel verit si namysleji.

Ten clovek lhal uplne pruhledne od zacatku a kdo sleduje jeho skutky, ma uz davno jasno v tomto ohledu.

Zakladni matematika: Penize na zbudovani armady sebere lidem.
Bohatym nabidl zisky a chudym taky. To je matematicky nemozne. Kdyz nekde pridam, musim jinde ubrat. No a od prvniho dne likviduje socialni programy.

Veterany, postizene, duchodce, vekovou kategorii 50 az 64 dani za vek, Medicare od 65 taktez, deti. Poslednim jeho "hitem" je zruseni dotaci skolam pro zbytek roku 3 miliardy, pro nasledujici rok 9,2 miliardy. Privatizuje statni plochy.

Vydira vazalske i nevazalske zeme, hraje si na vsemocneho a pouziva stale stejne primitivni proslovy. Komediant senilni...

Nejzajimavejsi je momentalne situace s likvidaci bank. ( to uz tady bylo po roce 2008).

Re: Trump ma za ukol USA znicit a ne je ucinit skvelymi

PAW | 09.05.2017

Sireni fasismu Hitlerem bylo stejne a nebo je dnes jeste horsi kdyz se siri Demokracie USA..

Autorovi

Mariet | 08.05.2017

Toto je poradny narez, opravdu k smichu a ukazka, jak ma ten Tillerson vsechny za hloupe. Tato veta:
„šíření demokracie je překážkou pro prosazování zájmů USA“.

Taurusi: Mravni duvod kolonizace je absolutni nesmysl, nic takoveho neexistuje. Uz kdyz vubec prisli s tim tzv. sirenim demokracie, normalni clovek, ktery ma logiku neposkozenou nejakou virou, okamzite zjisti, ze se kolonizuje vzdy za ucelem rabovani. Co lidstvo existuje tomu nebylo jinak, v kterekoliv casti sveta.

Re: Autorovi

ТаuRus | 08.05.2017

A já jsem napsal něco jiného?

Re: Re: Autorovi

Mariet | 08.05.2017

Ne, nenech se mylit tim, ze tam davam Vase jmeno, to delam kvuli tomu, ze kdyz pak pribude prispevku, a vlakno je dlouhe, aby bylo patrno, komu reaguji. Nepisi jen kriticke komentare :-)

Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip "Amerika především "

RudolfOmega | 08.05.2017

Asi oba dva , jako Kolumbus, "objevili Ameriku".

Astana

tatko | 07.05.2017

Tak som zvedavý na to zastúpenie v Astane..

Re: Astana

Pet.A | 08.05.2017

na co zvědavý? Astana byla, je a bude bez účasti USA..Amíci prostě prohrávají všude..jak v Sýrii, tak na Ukrajině..všechno dobře dopadne

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek