Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip „Amerika především“ se bude uplatňovat v zahraniční politice

07.05.2017 12:29
TauRus
 

Rex Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip „Amerika především“ se bude uplatňovat v zahraniční politice.
Bílý dům už nehodlá obětovat zájmy USA kvůli abstraktnímu šíření demokracie a lidských práv. «Rozhodně už nebude kritika z čistě politických důvodů».
Tillerson dále vysvětlil: «Jestli my budeme i nadále trvat na tom, že ostatní musí sdílet naše hodnoty, bude to překážkou pro prosazování naších zájmů».
http://zakonvremeni.ru/analytics/7-3-/31353-gosdep-umerit-navyazyvanie-amerikanskix-czennostej.html

P.S. Ať se dnes děje co se děje, ve smyslu nepředvídatelnosti americké politiky, program na stahování Ameriky z pozice jediného hegemona a morálního vzoru se plní.
Tillerson mluví o tom, že „šíření demokracie je překážkou pro prosazování zájmů USA“. Ve skutečnosti je to právě naopak. Pod zamínkou dodržování lidských práv, USA v pohodě mohly kolonizovat jiné státy. Jakmile zmizí „mravní“ důvod takové kolonizace a zůstanou „jen“ ekonomické zájmy, masky spadnou a svět uvidí pravou tvář agresivního imperializmu USA.

 

Diskusní téma: Tillerson na setkání s diplomaty vysvětlil, jak Trumpův princip „Amerika především“ se bude uplatňovat v zahraniční politice

Re: Re: Astana

tatko | 08.05.2017

V nalinkovanom článku sa píše " ... подтверждение Госдепа, что на очередном раунде переговоров в Астане будет присутствовать представитель Вашингтона." - čo si prekladám ako potvrdenie (ruského) ministerstva zahr. vecí o účasti zástupcu Washingtonu na ďaľšom kole rokovaní v Astane. Tak preto.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek