Proč taková hysterie kolem ruských vzdušných útoků?

30.09.2015 23:11

Lin |

 

Proč taková hysterie kolem ruských vzdušných útoků a najednou tolik obav o mezinárodní právo?
Protože Rusům se podařilo dnešním útokem zničit 8 objektů – skladů zbraní, munice, pohonných hmot, vojenské techniky, komunikační centrum a transportní prostředky. Ke všemu ještě generální štáb, který řídil operace IS v Sýrii. Málo na jeden den? Není divu, že USáci zuří. Jejich milované dítko – džihádisti IS – dostali za jediný den pěkně přes papulu.

http://russian.rt.com/article/120316

 

Diskusní téma: Proč taková hysterie kolem ruských vzdušných útoků?

kvikot

M.C. | 01.10.2015

Jednak hrozí zbourání pracně a draze vytvořené akce, dále ohromná mezinárodní ostuda, protože ,,koaliční síly" bombardují IS už víc jak rok bez viditelných výsledků a jestli budou Rusové s IS za měsíc hotovi, bude mít Západ z ostudy kabát a budou pro srandu králíkům. Navíc mezi obyvatelstvem Evropy, které už pocítilo na vlastní kůži obavy z důsledků války proti Sýrii, ohromně vzroste popularita Rusů a Putina, tím přijde vniveč celá pracná očerňující kampaň z poslední doby a evropští lídři, kteří slouží jenom z donucení, kvůli tomu že jsou něčím vydíráni by mohli přeběhnout.
Kdybych vymyslel a rozjel takovou široce založenou hajzlovinu a někdo mi to chtěl jedním tahem zbořit jak domeček z karet, asi bych taky kvičel.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek