Okna Overtona a americký měsíční program

17.12.2015 10:38

TauRus

 

Narazil jsem na zajímavý článek, který se v ruském segmentu internetu objevil teprve dnes, ale zveřejněn byl “Daily Express Beijing” už před více než rokem.
Vrhá další světlo na vývoj “měsíční aféry”.
“200 vysoce postavených úředníků z Čínského kosmického programu podepsali petici, ve které požadují, aby byla zveřejněná tajná informace NASA, která se týká amerického letu na Měsíc. Tato informace je nutná, aby se světu dokázalo, že přistání astronautů na Měsíci nebylo pečlivě přepraveným podvodem, který měl za cíl oklamat světovou společnost o možnostech kosmických programů USA .

Tato petice vznikla po nedávné analýze fotografií z čínského lunochodu, který údajně nenašel žádné stopy přistání Američanů na Měsíci.

Světově proslulý ruský (jaderný) vědec Jurij Muchin také podepsal peticí, a s ním ještě 10 dalších vedoucích ruských inženýrů a bývalých pracovníků KGB, kteří tvrdí, že sovětská a ruská vláda o tom vždy věděla."
http://www.newscom.md/rus/top-rukovoditeli-kitajskoj-kosmicheskoj-programmi-virazili-svoe-vozmushenie-tem-faktom-chto-amerikanskie-visadki-na-lune-bili-polnim-obmanom.html

Originál publikace (aj):
http://worldnewsdailyreport.com/chinese-lunar-rover-finds-no-evidence-of-american-moon-landings/

Na těchto stránkách existuje rozbor údajné cesty astronautů na Měsíc:

Západ a SSSR – jak ve skutečnosti probíhala “studená válka” (4)

http://leva-net.webnode.cz/products/zapad-a-sssr-jak-ve-skutecnosti-probihala-studena-valka-4-/

O čínském lunochodu, který dostal název “Nefritový zajíc”, jsme zde informovali také. Jen připomenu, že “Zajíc” měl přistát v blízkosti místa přistání Američanů a prozkoumat okolí. Dopravu lunochodu na Měsíc pomohli Číňanům zajistit Rusové. Akce byla uskutečněna ve druhé polovině roku 2013. V souvislosti s ní se mluvilo třeba o tom, že Američané ukazují Měsíc v jiných barvách, než ve skutečnosti.
http://procproto.cz/zahady/konspirace/americane-nam-ukazovali-mesic-v-jinych-barvach-nez-ve-skutecnosti/

Letos jsme také psali o ruské soukromé iniciativě “Byli lidé na Měsíci?”, která si klade za cíl si posvítit na tuto záhadu století.
http://leva-net.webnode.cz/news/byli-lide-na-mesici-soukroma-iniciativa/

Nedávno se objevilo prohlášení údajného Kubricka – americké přistání na Měsíci byl podvod
http://www.nwoo.org/2015/12/13/priznani-rezisera-stanleyho-kubricka-o-natoceni-falesneho-pristani-na-mesici-podareny-vtip-nebo-skutecnost/

Jedná se s velkou pravděpodobností o podvrh, ale na působení v informačním poli to mnoho nemění. Podle některých se jedná o virální reklamu na chystaný film:

Kromě nedávné spotu s údajným Kubrickem bude mít v březnu 2016 premiéru Moonwalkers – komedie o tom, jak agent CIA namísto pravého Kubricka, kterého nemůže najít, musí najmout šíleného manažera rockové kapely, aby zfalšoval záběry přistání na měsíci.

http://www.imdb.com/title/tt2718440/?ref_=nv_sr_1

Shrnuto, vidíme, jak se krok za krokem otevírají “okna Overtona”, která nás přibližují k úplnému odhalení podvodu století, vedoucímu k odepsání USA. Protože prestiž Ameriky byla vždy založena na její schopnosti dokázat víc, než ostatní země na planetě.

 

Diskusní téma: Okna Overtona a americký měsíční program

Spomienka na minulosť

Karol | 24.12.2015

Napadla ma spojitosť (možná). V dejinách sa diali udalosti, ktoré po istú dobu zostali "pravdivé", v istom zlomovom čase boli spochybnené, bývala to doba lámania pečatí - pádu impéria, či prostá výmena u kormidla. Je to práve taká doba teraz, keď je možné spochybniť roky udržiavanú informáciu? Na pravdivosti udalosti ani nemusí záležať, je jednoducha čas lámania pečatí...???

poučenie

peter1. | 18.12.2015

Socialistickí mediálni, elitní administrátori doplatili na nevenovaní pozornosti sociológii médií. Zostali zamrznutí na úrovni predvojnových, stalinovych metód.
Prečo ?
Socialistické elity by sa mohli stať predmetom štatistického hodnotenia sociológie a to si žiadna elita, v minulosti, kdekoľvek na svete, ani dnes nemôže dovoliť. Už Napoleon definoval médiá a prijal aj patričné opatrenia vydávaním hneď dvoch novín.
Americký prebiehajúci mediálny úspech mediálneho ohlupovania, je momentálne na maxime. Vyberiem len tie najokatejšie americké "úspechy" -
liečivo chemoterapie - cytostatiká
príbeh 9/11
príbeh pristátia na Mesiaci
príbeh dolára krytého zlatom a ostatné ekonomické teórie
atď.

Přidat nový příspěvek