Byli lidé na Měsíci? Soukromá iniciativa

02.10.2015 08:10
TauRus |


Byli lidé na Měsíci? Je možné to zjistit? Existuje řešení – první na světě soukromá mini družice na oběžné dráze Měsíce!
Smysl projektu Boomstarter (samí mladí lidé) je vyhlásit sbírku na zpracování projektu. Dobrovolníci – odborníci z oblasti kosmického průmyslu, kteří jsou ochotní ve svém volném čase, téměř zadarmo pracovat, už jsou. Peníze jsou potřeba na zpracování složitějších výpočtů v institucích kosmických technologii. Částka, potřebná k zahájení projektu – 800 tis. rublů. Informovali o něm i Ria novosti.
https://boomstarter.ru/projects/zelenyikot/proekt_sputnika_dlya_fotosemki_luny

Byl by to dobrý tah od Ruska usvědčit Američany ze lži. A potom jen pokrčit rameny a říct: ”My za nic nemůžeme, to jen naše děti z nudy sestrojily družici, zaplatili dopravu a nafotily Měsíc. Bohužel, vaše stopy někam z Měsíce zmizely. Ale u nás je demokracie a svoboda slova. Nemůžeme jím přece zakázat, aby o tom nesdělily celému světu.”
Mimochodem, sbírku vyhlásili teprve dnes, a už 129 lidí jím přispělo 138 tis. rublů. Umíte si to představit? kolik lidí se o těchto stránkách dnes muselo “náhodou” dozvědět, aby se našlo 129 lidí, kteří hned obětovali v průměru litr na osobu? Když to takhle půjde dál a o té sbírce se dozvědí i ruští “patriotičtí oligarchové”, třeba od zblázněných do tohoto projektů milenek, tak družice bude brzy na světě.:)

Diskusní téma: Byli lidé na Měsíci? Soukromá iniciativa

Je to hořkosladké

Arťom | 09.07.2016

Je to smutné, že jsou lidé schopni investovat své peníze do kosmických výprav, jen když jde o takovou blbost. Jinak je to báječný nápad. Je-li přistání na Měsíci jen konspirace a podvrh, pak to není největší lež USA, ale největší spiknutí zahrnující bezpočet lidí a států včetně těch, kteří zmíněnou federaci příliš nemusí. Nechci tu bořit ničí náboženství, to je nemožné, ale existuje více než dost na NASA nezávislých pozorování, ať už šlo o pozorování ze Země nebo sondami mimo atmosféru. Přijmeme-li, že Američané nějak dokázali do podvodu zapojit SSSR, ČLR, Švédsko, Španělsko, Chile, Austrálie, Japonsko atd., tak jak vysvětlíte vzorky získané z Měsíce? Ano, Sověti a Američané své vzorky podvrhli podle stejného receptu, jasně. Co ALSEP? Jak se kus Surveyoru dostal zpět? Mohl bych pokračovat dále, ale vážně nechci poškozovat ničí víru. Neexistuje žádný trochu pevnější důkaz, který by potvrzoval teorii o falešném přistání, ale jsou doslova tuny důkazů pro skutečné přistání a dostatek logických důvodů, proč je myšlenka o zfalšovaní přistání tak velký nesmysl.

Indické foto

Jožo | 04.10.2015

Kde sú foto z indickej misie - lunárnej sondy Čandraján-1 ?

Re: Indické foto

S | 02.07.2016

http://ode.rsl.wustl.edu/moon/indexDataSets.aspx

odkaz

pepo | 04.10.2015

pozrite si tento film, všetky jeho časti "Aron Ranen's DID WE GO?"
najlepšia je hláška Cernana(posledný kozmonaut na mesiaci so slovenskými koreňmi) prečo nie je kráter pod pristávacím modulom? - odpoved Cernana: "tesne pred tým sme vypli raketové motory."
https://www.youtube.com/watch?v=gM3Mt1Vym3g

a takto pristáva malá raketa na zemi, len pre porovnanie sily výfukových plynov(sila výfukových plynov sa musí rovnať hmotnosti rakety)
https://www.youtube.com/watch?v=k_Xiq3dYJlM

Over 8,400 NASA Apollo moon mission photos just landed online, in high-resolution

pz | 03.10.2015

Aha, tak proto...

http://boingboing.net/2015/10/02/nasa-just-released-8400-apoll.html

No to by mě zajímal!

to je jedno | 02.10.2015

No jde o fajn iniciativu. Ale fotky či filmy musí družice vysílat na nějakém konkrétním kanále přímo komukoli, kdo chce vědět pravdu. Když to půjde "via" něco, vždy to bude moci někdo zpochybnit...

Ruský potenciál

Pěšák | 02.10.2015

No tohle bude docela zajímavé.
800 tis. rublů není žádná horentní suma. Z toho skoro pětinu už mají. Potenciál dokončit tento projekt tito mladí lidé každopádně mají.
Je to docela elegantní tah Ruska jak usvědčit USA z jejich největší lži.
Tenhle projekt se opravdu vyplatí sledovat!

Přidat nový příspěvek