Noční vlci děkují Evropě za podporu

02.05.2015 15:43

Vlabi |

Jsme s vámi jedné krve - noční vlci děkují Evropě za podporu.
Evropa je pro nás na této cestě nejen ponížením na polské, litevské a německé hranici, ale i vstřícný vztah prostých lidí k naší misi, která se nyní stala i jejich.
Jsme vděční maďarskému lidu a vládě Maďarska, rakouskému lidu a vládě Rakouska, českému lidu a vládě Čech, slovenskému lidu a vládě Slovenska za pevnost, za porozumění, za možnost navštívit pomníky a hroby sovětských vojáků, za možnost setkat se s veterány.
Zatímco hranice Evropské unie zavírají před účastníky jízdy motorkářů a snaží se narušit pouť po stopách našich dědů až do Berlína, získali jsme tisíce přátel v Evropě. Mezi nimi nejsou jen motorkáři, ale i obyčejní lidé, kteří chápou a podporují naši akci. Srdečně vám děkujeme!

oficiální stránky Nočních vlků
http://nightwolves-ru.livejournal.com/

 

Diskusní téma: Noční vlci děkují Evropě za podporu

DĚKUJEME

Líba Vyhlasová | 02.05.2015

DĚKUJEME RUSKÝM MOTORKÁŘŮM, ŽE UKÁZALI NĚKTERÝM BLÁZNŮM KDO VYHRÁL VÁLKU. DĚKUJEME V.V. PUTINOVI ŽE OBNOVIL BIPOLÁRNÍ SVĚT. RUSKO JE PRO NÁS NADĚJE PRO BUDOUCNOST.

poďakovanie

Stanislava | 02.05.2015

Som veľmi šťastná,že sa Slováci pripojili k tým,ktorí neponižujú ľudí,najmä nie tých,ktorých predkovia nám kedysi priniesli slobodu.Blahoželám a ďakujem všetkým motorkárom,ktorí sa spojili,a zaslúžili sa o to,aby si Noční vlci mohli uctiť pamiatku svojich predkov.MIER VŠETKÝM ĽUĎOM DOBREJ VôLE....

PODĚKOVÁNÍ

LIBUŠE | 02.05.2015

Uctění si padlých z druhé světové války, je naše morální povinost.Nikdy nezapomeneme na ty,kteří nás nenechali na pospas fašistům.Velké díky VŠEM.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek