Noční vlci děkují Evropě za podporu

02.05.2015 15:43

Vlabi |

Jsme s vámi jedné krve - noční vlci děkují Evropě za podporu.
Evropa je pro nás na této cestě nejen ponížením na polské, litevské a německé hranici, ale i vstřícný vztah prostých lidí k naší misi, která se nyní stala i jejich.
Jsme vděční maďarskému lidu a vládě Maďarska, rakouskému lidu a vládě Rakouska, českému lidu a vládě Čech, slovenskému lidu a vládě Slovenska za pevnost, za porozumění, za možnost navštívit pomníky a hroby sovětských vojáků, za možnost setkat se s veterány.
Zatímco hranice Evropské unie zavírají před účastníky jízdy motorkářů a snaží se narušit pouť po stopách našich dědů až do Berlína, získali jsme tisíce přátel v Evropě. Mezi nimi nejsou jen motorkáři, ale i obyčejní lidé, kteří chápou a podporují naši akci. Srdečně vám děkujeme!

oficiální stránky Nočních vlků
http://nightwolves-ru.livejournal.com/

 

Diskusní téma: Noční vlci děkují Evropě za podporu

Nenudila som sa...

BE | 16.05.2015

Zvyčajne sa nudím u videí - sú to bláboly, účelovo vyrábané.
Tento je iný. Nestáli tam ľudia, deti, nahnaní do zástupov s mávatkami, ako to bývalo kedysi... no veď viete. Naši ľudia tam prišli, lebo chceli /Bratislava/. Chceli byť na chvíľu , naživo ak chcete live, s tými čo nezabudli čo je úcta !

Děkujeme

Sofia | 10.05.2015

Nebyla jsem v této zemi když projížděli, ale můj děda kdysi pomáhal Rudé armádě osvobozovat naši rodnou vísku. Jsem na něj dodnes hrdá a Rudé armádě vděčná za to, že umožnila přežití tohoto malého slovanského národa, dnes ve vztahu k Rusku tolik nevděčného. Posledních 25 let jsme na Rusko zapomněli a ono zatím vyrostlo a hodně se změnilo. My o něm a o Rusech v současné době vlastně vůbec nic nevíme. Nedávno jsme se vrátili ze Středozemí kde turistický průmysl Rusové zachranují celá léta co se dokonalé západní demokracie ekonomicky hroutí. Jsou to jiní Rusové než jsme znali kdysi, je na nich vidět, že mají jinou životní úroven a styl než jejich rodiče a prarodiče. A hlavně je na nich vidět, že jsou hrdí na svoji zemi a že se cítí součástí světa, součástí tradiční křesťanské civilizace. A především vědí, že oni jsou navzdory veškeré západní démonizaci jejich země, nositeli pozitivních hodnot, tradiční evropské křesťanské kultury. Rusko je snad kromě Kypru jediná země Evropy kde se stále staví nové křesťanské kostely (zatímco tady se vyjednávají kvoty na muslimy)a osobně věřím tomu, že jim to přinese požehnání do budoucna. Buďme jim tedy vděční za minulost, za to dobré co přinesli v roce 1945, to horší - rok 1968 budiž ponechán minulosti (od Němců jsme si za celá staletí užili mnohem více utrpení) a přejme Rusku ať je pro nás do budoucna tím co staří Římané nazývali 'Ex Oriente lux' - Od Východu světlo

Rusko je stále tady

nazdar | 05.05.2015

Je dobře, že motorkáři, když už ne nikdo jiný, připomenuli vládám porobených středoevropských států, že Rusko je stále tady. Je tady a je třeba s ním počítat. Ale je také možno se na něj spolehnout, v případě zájmu uvolňovat atlantické okovy.
Ono do očí bijící přehlížení Ruska, není v našem zájmu. A pokud vláda nejedná v našem zájmu, potom je třeba se ptát, v zájmu koho, tedy jedná?

Vsude chybi ruske vlajky nebo i květiny!

Ctenar | 04.05.2015

Ostrava - 2.kvetna některé malé pomníky v obcích neměli ani květiny a nikde Ruske vlajky !!! Ptejte se starostu kde jsou vlajky! Buďte dotěrných a opakujete dotazy kdy je tam daji!!!
8.-9. Května si připomínáme porážku nacistického Německa v Rusku a Evropě!

Slovensko a Rakousko vítali motorkáře s chlebem a soli .
Češi vítali pokutou a 2x provedenou kontrolou dokladu !
Hamba Babišovi a Sobotkovi- v tichosti projednávají zakon o kvótach muslimu kteri podřezavaji křesťany a Jezidy ale 20 kusu motorek se vlady boji!


• Bratislava Víta Noční Vlky!!! Hamba Česku a Sobotkovi- ti vítají leda Muslimske nevzdělance ze středověku .....

www.novarepublika.cz/2015/05/n​ocni-vlci-bratislava-2-5-2015.​html

Noční vlky Rakušané vítají!
Desítky motorek projíždí v kolonách. Jsou tam videa a clanky v diskusi ....... www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/59​​19-komentar-nocni-vlci

nv

pavel | 04.05.2015

Ubohost politiků některých EU zemí je neuvěřitelná. Oni to vlastně ani nejsou politici ale jen poskoci USÁNCŮ. Celá evropská politika je dnes tragédií pro EVROPANY.

SLOVAN

Miroslav | 03.05.2015

Všetci si musíme uvedomiť, že nebyť Červenej armády, nebol by tu nikto z nás a naši rodičia by boli otrokmi Germánov.

nezapomínat

Marie | 02.05.2015

Je dobře, že Noční vlci upozorňují na to, kdo opravdu má největší zásluhu na výsledku 2. světové války. Je trapné od naší policie, že je několikrát přehnaně kontrolovala. Oni nejedou dělat převrat, ale poklonit se památce svých dědů, kteří padli za naši svobodu. Je na pováženou, že jejich akce vyvolala v mnohých státech odpor - to se natolik změnila situace ve vnímání historie?

Re: nezapomínat

vierona | 07.05.2015


Zastavme překrucování dějin dříve, než se kvůli lžím západních politiků začnou opakovat!




V dnešní době se stává mezi českými „pravicovými“ a „prozápadními“ politiky a jejich voliči téměř povinností zpochybňovat po vzoru amerických, britských a německých kolegů příčiny a výsledky druhé světové války a poválečné uspořádání světa. Je až k pláči jak jim tyto manipulace a lži beztrestně procházejí a jaké masy lidí pomocí masmédií tak u nás a na západě ovlivňují!Tito pokrytci, lháři a překrucovači museli čekat celých dlouhých 70 let, než si troufli vyjít na veřejnost s tvrzeními jako je, že válku začal vlastně Sovětský svaz paktem o neútočení podepsaným s Německem v srpnu 1939 a údajným napadením Polska společně s nacisty (ve skutečnosti Polsko od roku 1919 okupovalo polovinu Ukrajiny a pokusilo se silou odtrhnout od Československé republiky téhož roku i české Těšínsko). Přitom Polsko samotné uzavřelo spojeneckou smlouvu s Hitlerem již v roce 1934 a po Mnichovské zradě našich západních „spojenců“ v roce 1938 jako nenasytný nenažraný mrchožrout odtrhlo od naší země společně s německými nacisty kus našeho pohraničí, který se jí nepovedlo o 20 let dříve získat silou



Tito pokrytci, lháři a překrucovači museli čekat celých dlouhých 70 let, než si troufli vyjít na veřejnost s tvrzeními jako je, že válku začal vlastně Sovětský svaz paktem o neútočení podepsaným s Německem v srpnu 1939 a údajným napadením Polska společně s nacisty (ve skutečnosti Polsko od roku 1919 okupovalo polovinu Ukrajiny a pokusilo se silou odtrhnout od Československé republiky téhož roku i české Těšínsko). Přitom Polsko samotné uzavřelo spojeneckou smlouvu s Hitlerem již v roce 1934 a po Mnichovské zradě našich západních „spojenců“ v roce 1938 jako nenasytný nenažraný mrchožrout odtrhlo od naší země společně s německými nacisty kus našeho pohraničí, který se jí nepovedlo o 20 let dříve získat silou!

Děkuji vám, Noční vlci,

mc | 02.05.2015

připomenuli jste všem komu skutečně vděčíme za osvobození od německého fašizmu. A podplacení fanatici kteří vám brání v uctění památky padlých by se měli stydět. Je mi špatně když vidím jak např. v České televizi se točí pouze reportáže z Plzně - v mladých a neznalých se tak snaží vyvolat pocit, že ČR osvobodili jen Američané...

Re: Děkuji vám, Noční vlci,

jamilen | 04.05.2015

Ani mně se to nelíbí. Je pravda, že se mladým vtlouká do hlav jen Amerika. Stydím se za naše představitele, média a nenávistné fanatiky. Já budu Rusům vděčná, dokud budu žít.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek