Německý "Blitzdžihád"

09.01.2016 11:55

Nasredin|

Podle německého serveru PI-news je v Německu dnes okolo 40 000 bojovníků IS a v roce 2017 jich tam bude okolo 70 000 a podle jeho odhadu začne na jaře 2017 válka IS proti německému státu. Odhad je, že během 24 hodin od začátku bojů příjde o život okolo 3 až 4 miliónu němců …

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2016/01/09/nemecko-dokaze-stat-ochranit-sve-obcany/
http://www.pi-news.net/2015/10/p488326/
http://www.pi-news.net/2015/10/p488252/

Toto je krvavá lázeň kterou nám “naše” evropské elity chystají (mimochodem, vše v souladu s Pjakinovými předpověďmi) …

 

 

Diskusní téma: Německý "Blitzdžihád"

Re: Re: Re: Já to vidím trochu jinak

JaroX | 11.01.2016

Ľudia uznávajúci "západné hodnoty" nebudú mať ani v 3. tisícročí problém vyhnať, vykynožiť, vyvraždiť tých, čo im budú na ich území vadiť - ako teraz moslimskí "utečenci". Ale že by v prípade sporu ich ľudí voči slovanskému národu (a Čechov za taký považujú) uznali oprávnenosť krokov Českého národa a štátu, tak na to zabudni.

Srbsku nemajú problém použitím mafiánov, teroristov a vojska ukradnúť Kosovo, referendum na Kryme považujú za anexiu... nedohodneš sa, iba ak v prípade že IM pôjde o prežitie.

Re: Re: Re: Re: Já to vidím trochu jinak

to je jedno | 11.01.2016

Ano, to máte pravdu - a proto se na současné dění dívám tak znepokojeně. V podstatě by se dalo říci, že ta uprchlická kalamita je na Němce, Francouze atd. Boží trest za to, že na nás Slovany stále nezměnili názor a jednají s námi jako s póvlem. Ostatně slovo otrok se snad ve všech západoevropských jazycích řekne Slave, SRBové byli zase předlohou pro slovo servis... Abych pravdu řekl, vidím zde reálně nebezpečí, že až se jako reakce na tu Islamizaci v Německu projeví renacifikace/refašizace společnosti... "vykynoží" je právě k nám! A pak nám řeknou, že když se dobrovolně připojíme k 4. či už 5. rajchu, a dobrovolně se pogermánštíme, že je pomůžou pak "vykynožit" jinam... Kdepak, dobývat Evropu vlastními vosky, to Hitler byl pěkný amatér... Takhle se to dělá!

Re: Re: Re: Re: Re: Já to vidím trochu jinak

JaroX | 11.01.2016

No, tým ich stratégom robí určite veľké vrásky, že nás tí "utečenci" obchádzajú, a budú sa snažiť vymyslieť spôsoby, ako nám ich sem tiež natlačiť. Čechov si "prisvojí" Merkelovej Nemecko a pre Slovákov tu majú pripravené rozdelenie medzi Poľsko a Maďarsko. Maďari teraz tiahnu trochu k Rusku, čo je veľmi racionálne, ale vo chvíli, keď im Biden a Merkelová ponúknu pólku Slovenska, na ruskú koncepciu riadenia spoločnosti a štátu veľmi rýchlo zabudnú. Priority nepustia... A o Poľsku škoda reči, tam asi ani žiadna normálna možnosť nie je, akurát tá pekná blondínka, čo kandidovala za prezidentku, ale v poslednom čase sa už ani o nej nehovorí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Já to vidím trochu jinak

mdmml | 12.01.2016

S tym, aby ich nam sem poslali nevidim ziaden problem, staci im vystavit nemecke pasy a su cisty ako lalia a privilegovani obcania shengenu. Potom ploty na hraniciach budu smiesna zabrana aby sa nedostali domov. Taktiez s ohladom na vlastnictvo vyrobnych prostriedkov, ktore je plne vo vlastnictve "narodnej" elity z West Europe je cesta Drang nach Osten otvorena a nase vlady nebudu vediet ani zavriet od udivu usta a nasa pocetna armada bude zvadzat boj s mracnom kobyliek. To nehovorim o moznostiach individuálnej obrany, ktora je pri najmensom proti takejto horde k placu.

Re: Re: Já to vidím trochu jinak

Hana | 12.01.2016

Jen jestli zde někdo nepodlehl vymývání mozků mainstreamem tvrzením, že všichni účastníci demonstrací jsou fašisté. Nejsou a nebudou, pokud se demonstrací zúčastní dostatek lidí, kteří nesouhlasí se současnou politikou migrace a transformace obyvatelstva Evropy.

nemám strach

petr | 09.01.2016

Strach je nejhorší rádce.Na západě musejí lidé utvořit domobrany, protože policie možná vysadí dle pokynů z Ameriky.Němci nejsou žádní poseroutkové, asi těm džihádistům chybí trocha teorie.Tady nejsou v Sýrii, nebo Iráku.Bude to masakr, ale ne Němců, Ti jsou doma. Sjednotí je to opět do jedné fronty a američané odtáhnou dělat mír jinam.Teď nevím, kde se zrovna našla ropa. Ahoj

Re: nemám strach

nejsem Homo rabbidus | 09.01.2016

Jen abyste Němce nepřecenil. Ti s bojovými geny byli vybiti za 2WW. Když dnes v Německu je na 7-10 mil. musulmanů a v příštích letech tam přijde každý rok víc jak milion mladých chtivých válečníků, tak si myslím, že Bundeswehr s těmi svým 500 tis. vojáky + další složky, jako policie atd. bude mít proti sobě více než rovnocenného soupeře! Zasaďte si to do kontextu zrady vedení EU a Německých politiků... + přičtěte k tomu, že i významní velitelé Bundeswehru mohou být zaplacení, aby zradili zájmy Německa (dům v Argentině atd. zaplacené Saudy, Turky či USA atd.) a Němci budou zmaštěni jak jehňátka...

6

asm | 09.01.2016

3 až 4 milióny je málo. Podľa plánu to musí byť 6.

Re: 6

Hobo | 09.01.2016

Zbytek přijde na řadu druhý den.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek