Německý "Blitzdžihád"

09.01.2016 11:55

Nasredin|

Podle německého serveru PI-news je v Německu dnes okolo 40 000 bojovníků IS a v roce 2017 jich tam bude okolo 70 000 a podle jeho odhadu začne na jaře 2017 válka IS proti německému státu. Odhad je, že během 24 hodin od začátku bojů příjde o život okolo 3 až 4 miliónu němců …

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2016/01/09/nemecko-dokaze-stat-ochranit-sve-obcany/
http://www.pi-news.net/2015/10/p488326/
http://www.pi-news.net/2015/10/p488252/

Toto je krvavá lázeň kterou nám “naše” evropské elity chystají (mimochodem, vše v souladu s Pjakinovými předpověďmi) …

 

 

Diskusní téma: Německý "Blitzdžihád"

Z jednej diskusie:

infox | 11.01.2016

Z jednej diskusie:
-----------------------------
Tak vážení, už mi začína byť jasné, ako presne plánuje elita imigrantov použiť....!

1. Prvý krok - naťahajú do krajiny obrovské množstvo mladých mužov bez žien. Trebárs pod zámienkou sociálnych dávok, sľúbeného zamestnania, klamstiev o blahobyte v Európe alebo trebárs šírenia islamu. Menšia časť z nich sú vycvičení islamisti, ale väčšina sú bežní ekonomickí migranti.

2. Druhý krok - sexuálna frustrácia. Budú na území držaní trebárs rok, bez sexu, pričom islam zakazuje aj pornografiu a sebaukájanie... Doba čakania je dôležitá, pretože čím viac bude nahromadená ich sexuálna frustrácia, tým ľahšie budú v budúcnosti ovládateľní.

3. Tretí krok - sporadické sexuálne incidenty podobné tomu v Kolíne. To vyburcuje majoritnú verejnosť, aby sa ešte viac stránila imigrantov. Začnú mediálne odsudzovania imigrantov, ženy nimi začnú otvorene opovrhovať. To sociálnu aj sexuálnu frustráciu islamistov ešte viac prehĺbi. Budú vidieť okolo seba množstvo žien, ale každá bude vyzbrojená slzným sprejom alebo ochrankou priateľov. Nenávisť na oboch stranách bude stále narastať.

4. Štvrtý krok - a teraz to príde. "Niekto" spustí organizovanú výzva všetkým imigrantom, aby si išli do sveta pre seba uloviť ženu. Povedia, že v Nemecku je príliš mnoho mužov, a pre farebných preto nie je dostatok žien. Cez facebook/twitter im príde rada, aby pozabíjali nemeckých mužov a ukradli si ich ženy. V kombinácii s dlhotrvajúcou frustráciou a pocitom poníženia z odmietania od nemeckých žien, na túto výzvu zareagujú prakticky všetci imigranti, bez ohľadu na ich národnostný pôvod, vetvu islamu, osobné spory... Všetci vyrazia do ulíc a začnú zabíjať nemeckých mužov a znásilňovať nemecké ženy...

A to je cieľom. Na strane Nemcov sa aktivuje sa nemecká domobrana, na strane imigrantov sa aktivujú spiace veliteľské bunky a krajina sa ponorí do chaosu občianskej vojny...

A teraz si uvedomte, že tento scenár bol plánovaný pre celú Európu! Práve o tom boli povinné kvóty - rozmiestniť imigrantov do každej krajiny, aby potom mohol byť všade zrealizovaný práve tento scenár!

Re: Z jednej diskusie:

Cico Ciciak | 11.01.2016

To už vieme dávno, že uss jelita bola z časti do toho gp scenára eu kalifátu zasvätená! Ale gp dnes nepotrebuje žiadny kalifát, na to nie sú vhodné podmienky! Najprv ussa a potom eu! Tam sa ale plánuje pomalý prechod na fabiánsky socializmus a nielen tam! Nejaké etnické, náboženské a sociálne rozbroje a problémy (nedostatok práce) budú, ale to iba preto, aby ľudí efektívnejšie popohnali (fajná zámienka) k tomuto cieľu! Takto nejako bude vypadať svet za cca. 30 rokov!

Inak, zabudol si na 5. ejakulácia! :DD

Re: Re: Z jednej diskusie:

Cico Ciciak | 11.01.2016

Fabiánsky socializmus
--------------
http://sk.wikipedia.org/wiki/Fabi%C3%A1nsky_socializmus

Fabiánská společnost
---------------
http://cs.wikipedia.org/wiki/Fabi%C3%A1nsk%C3%A1_spole%C4%8Dnost

Filosofie stojící za fabiánským socialismem je v podstatě plán toho, čemu dnes říkáme nový světový řád. Fabiánská společnost je velmi stará skupina s původem v Anglii v r. 1844, jejímž účelem je vytvoření jediného globálního socialistického státu. Jmenuje se po římském generálovi Fabiovi, který pečlivě plánoval strategie tak, aby pomalu opotřeboval své nepřátele během dlouhé doby a dosáhl vítězství. „Fabiánský socialismus“ používá postupné změny v průběhu dlouhé doby, aby pomalu transformoval stát, na rozdíl od násilných revolučních změn. Je to v podstatě kradmý socialismus. Původním symbolem byl štít s vlkem v rouše beránčím, držícím vlajku s písmeny F. S.. Dnes je mezinárodním symbolem Fabianské společnosti želva, s mottem pod ní: „Až udeřím, udeřím silně“. Fabiánská společnosti otevřeně obhajovala vědecky plánovanou společnost a podporovala eugeniku pomocí sterilizace. Jejím původním logem byl vlk v rouše beránčím... Ale myslím, že to nebyl nejlepší způsob, jak ukrýt vlka před masami.

Re: Re: Z jednej diskusie:

Hana | 12.01.2016

Jste s GP kamarádi?

ked je bitka nevyhnutna....

mdmml | 11.01.2016

Takze momentalne este nieje v Nemecku dostatocny pocet bojovnikov ani zbrani a na druhej strane dostatocne rozsirena ideologicka vybava (priklad Mein Kampf) proti strane prvej. Preto ma mozno policia a media v Nemecku zakaz uverejnovat tresne ciny migrantov... Potom udalosti v Koline a iných mestach mozu vyzerat ako predcasne spustena akcia, co moze mat za následok,
ze sa tlakom pod týmito udalostami znacne skomplikuje pociatocny proces. Kto moze mat na takejto akcii zaujem a ma na to zdroje...?

Re: ked je bitka nevyhnutna....

JaroX | 11.01.2016

Odkaz na článok na Sputniku:

http://sputniknews.com/europe/20160109/1032857969/orders-for-mein-kampf-reprint-soar.html

Proces fašizácie EÚ už beží v plnom prúde.

.

Cico Ciciak | 10.01.2016

Však Pjakin tvrdil, že gp nemôže teraz vytvoriť eu kalifát, kedže došlo k fázovému posuvu, Rusko nebolo rozbité a znova správne zložené a ešte ako 1. udrelo v Sýrii a gp predčasne vytiahol na globálnu scénu Irán! Tak vo co go?! Vážne si autor článku myslí, že gp vytvorí tak mega-výhodnú situáciu pre ussa, po ktorej stále tak dychtivo túžia, aby vyvolali vojnu?! Iba, ak by naplánoval súčasný kolaps ussa a eu dohromady! Ale skôr by som od gp čakal, že keď to bude uss jelita neustále v eu hrotiť s "imigrantami", tak gp zavarí ussákom tak, že sa z toho totálne poserú, aj keď to potom aj eu + v určitej miere zvyšok sveta! Ale ako hovoril Pjakin, gp už proste nebude mať v tej chvíli na výber!

Já to vidím trochu jinak

to je jedno | 09.01.2016

Sám vlk píše, že se mu to z různých důvodů nezdá... Ale je fakt, že je třeba promýšlet i tyto variace budoucnosti... Můj odhad je: Do Německa a vyspělých států EU i v roce 2016 a i v roce 2017 přijdou další miliony imigrantů. Ti vyhoštění se v těch zemích budou potulovat... Postupně zradikalizují místní muslimskou mládež... Domorodci budou stále nervnější, budou se rovněž radikalizovat a apelovat na své politiky a vesměs začínat preferovat ty "extrémní" (v euronewspeaku se tím označují vlastenečtí politici). Napětí mezi oběma skupinami bude vzrůstat. Současní politici budou více a více selhávat v hájení zájmů svých voličů a potlačovat jejich projevy. Možná se nakonec pokusí zavést EU totalitu, aby si udrželi moc - indicie se zde objevují. To bude ten moment kdy se rozhodne, kterou cestou se dění vydá. Buď se eurovlastenci pos.rou a EU bude nadále relativně poklidně Islamizovanou totalitou pod vedením kryptoneomarxistů - tzv. velká výměna voličů..., nebo se eurovlastenci postaví a pak budou čelit eurototalitářům spojeným s muslimy v občanské válce, ale s nadějí, že současný trend odvrátí. Tak jako tak to bude tragédie, která skončí pádem životní úrovně v Evropě a souvisícími benefity toho být Evropan - a slabou Evropu budou ovládat USA ke své potěše. Dění bude akcelerovat během cca 5-ti let. Odvrátit takovýto vývoj lze jedině tak, že Evropané během příštích několika měsíců masivně v demonstracích vyvolají pád současných eurohujerských vlastizrádců a dostanou do čela svých států politiky, kteří budou hájit jejich zájmy. Zatím bych řekl, že euroovce jsou relativně pasivní a poměrně eurostandardizované. Ale i tak vylétly ve volbách jisté politické vlaštovky v Polsku. Orbán a Fico rovněž dělají pro své voliče... U nás se za nás bije Zeman, ale pro nás bohužel je mocnější premiér Sobotka, a ten totálně zrazuje... Lidé do ulic proti němu ale na demonstrace nevyšli, a tak se zdá, že mu to zatím celkem prochází...

Re: Já to vidím trochu jinak

JaroX | 10.01.2016

Tiež to vidím takto. Od začiatku "utečeneckej" krízy hovorím, že tí ľudia dopadnú veľmi zle. Nebojím sa o islamizáciu Európy, práve naopak, tak ako pred 2s.v. "určité elementy" vyvolali celkom pochopiteľnú nenávisť, teraz to robia znovu! Výsledkom bude fašizácia Európy! Ak sa včas neodtrhneme a ak Rusi nebudú na našich východných hraniciach, tak si to vyžerieme aj my. Ich cieľom nie je vytvoriť európsky chalifát, ale fašistickú totalitu. Veľká Británia z "projektu zjednotenej Európy" vycúva a cez more sa bude pozerať na vnútornú skazu Európy + nakoniec nás tu spolu s Američanmi všetkých pekne vybombardujú. Teda... ak sa nespamätáme a včas nezoberieme moc a svoj osud do vlastných rúk a nepridáme sa oficiálne k Rusku.

Re: Re: Já to vidím trochu jinak

to je jedno | 10.01.2016

Refašizace/renacifikace Evropy je jistě rovněž ve hře - dle hegeliánské filozofie a systému akce-reakce-řešení, kdy zde akcí je příliv cizorodých muslimů do EU, reakcí je nespokojenost euroovcí, řešení je volba fašismu/nacismu euroovcemi, která se jim momentálně mylně bude zdát menším zlem ... Renesance nacismu ostatně zažívá svůj precedens na Ukrajině a "eurodemokraté" s tím nemají nejmenší problém! Já však problém vidím v tom, že si historicky nacisté a Islám celkem dost vzájemně rozuměli a dokonce se vzájemně obdivovali. Byly zde takové excesy jako muslimské SS divize, které měly dovolené místo přileb nosit turbany, muftíové a Hitler se vzájemně chválili, AH dokonce řekl, že kdyby Němci místo křesťanství vyznávali Islám, tak by vládli dávno celému světu, neb Islám ve spojení s Německou důkladností a důmyslností by byl silnou směsí... Nakonec vše může skončit tak, že euroovce zvolí nacisty, ti se oproti jejich očekávání spojí s muslimy, a společně potáhnou dobývat Rusko a pak celý svět a Němci budou muset tuto novou třaskavou totalitu poslouchat... Nicméně je zde ještě možné jiné pozitivní řešení. Předlohou by bylo řešení problému se Sudetskými Němci v poválečném Československu! Povšimněte si, jak Sudeťáci svůj odsun celých 70 let kritizují - a dokonce s našimi eurohujery udělali společnou deklaraci, že užívání kolektivní viny a odsuny nejsou právní řešení. Za to se Sudeťáci prý zřekli požadavků na reparace... Takže Sudeťáci již po druhé s některými našimi eurosviněmi zradili Evropu, dobro a demokracii. Poprvé to bylo v září 1938, kdy jim Československá vláda nabídla, že přistoupí na všechny jejich politické požadavky, o kterých si byli původně jisti, že budou pro ČSR nepřijatelné... pak se již s vládou ČSR nesešli a v pohraničí začali tropit bengál... Odsun obyvatel byl pak jejich vynález - z pohraničí po říjnu 1938 muselo odejít na 800 000 Čechů a Slováků do vnitrozemí státu! O tom se dnes cudně mlčí... Atd. apod. Když Benešovi exiloví špičkoví právníci za 2WW přemýšleli o přijatelnosti odsunu Sudeťáků z pohraničí a o principech kolektivní viny , tak se radili s právními esy Západního světa! Benešovy dekrety nebyly nějaký svévolný výplod jeho tvůrců. Šlo vyloženě o akt demokratických sil světa! Nu a mír a klid v Evropě by dnes mohl zajistit obdobný akt na muslimy. Prvním krokem by však muselo být, že Němci by konečně uznali, že i takto se mohou demokraticky řešit problémy... Nu a oni s některými našimi potentáty dělají opak! Takže zrazují podruhé! Přitom by se Západ v tomto mohl od naší historie učit...

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek