Islámská válka pokračuje

06.09.2016 21:20
TauRus

 

(pokračování, viz Kadyrov nanesl úder falešnému islámu)

Nejvyšší muftí Saúdské Arábie Abdulaziz Al ash-Sheikh v odpovědí na obvinění vůdce Íránu Ajatoláha Chameneího vlády Saúdské Arábie ze smrti Iránských poutníků (do Mekky, v r.2015) prohlásil, že Íránci “nejsou muslimové”.
Muftí poznamenal, že obvinění Chameneího ho “nepřekvapují”, protože Íránci pochází ze zoroastrijců a tím pádem “nejsou muslimové”, – sděluje agentura Associated Press. Dodal, že “nepřátelství Íránců k islámu, obzvlášť ke sunnitům, je velice starobylé”.
https://russian.rt.com/article/319808-verhovnyi-muftii-saudovskoi-aravii-zayavil-chto-irancy

To se teď dozvíme věci… Divím se, že Saúdové zapomněli, že rozhodnutím čečenských a egyptských bohoslovců už nejsou také muslimové. :)

 

Diskusní téma: Islámská válka pokračuje

Plně tomu nerozumím

Jura | 07.09.2016

Jde o válku dobrý (Irán) a špatný (Saudská Arábie) islám v režii GP (v terminologii Pjakina)
Do které se snaží vnést svoje karty Rusko (Konference u Kadyrova na téma islám)

???

Re: Plně tomu nerozumím

Hox | 14.09.2016

Rusko usiluje o očištění islámu od pseudoislámu a fašistických/trockistických prvků a směrů (wahhábismus a další sekty), a využívá k tomu zdravé síly v Íránu a Egyptě a obecně muslimském světě.

Chomejní

Lexa | 06.09.2016

Ajatolláh Chomejní zemřel v roce 1989. Autor má na mysli jeho nástupce podobného jména, které zní Chameneí.

Po návštěvě Íránu jsem nabyl dojmu, že v každém Peršanovi v hloubi duše skutečně dříme zoroastrismus. Mnozí, ač muslimové, uznávají Avestu, a na Araby pohlížejí jako na barbary, kteří rozvrátili jejich úžasnou starobylou perskou kulturu, které islám nic moc nového nepřinesl. Peršané jsou romantičtí a umělecky nadaní. Milují své básníky a ctí národní hrdiny. Jejich pojetí islámu bylo vždy jiné díky národní nátuře. V Perském umění nikdy nebylo zakázáno zobrazování člověka, za dynastie Safíjovců se běžně prováděly nástěnné figurální malby jako v soudobé renesanční a barokní Itálii. Qom a Mashad jsou náboženská centra šíitského islámu, který je tolerantnější a světštější, ale stylem řízení nápadně připomíná Vatikán. Potírá například súfismus, který byl v dobách největšího rozkvětu Střední Asie hojně rozšířen a uznáván. To byl ten pravý islám, ničený z jedné strany fašistickými fanatiky (Timbuktu) a z druhé strany o něco více soft-metodami kleriky.

Saudská Arábie vznikla jako výsledek Sykes-Picotovy dohody a hlavně Balfourovy deklarace (1917), která požadovala založení izraelské domoviny v Palestině. Protože král Hidžázu Hussain nechtěl Palestinu vydat a nenechal se zastrašit ani podplatit sionisty, poslali na něj Britové Ibn Sauda, který s pomocí jejich zbraní dobyl Taíf a získal pod kontrolu Mekku a Medinu. Ibn Saud podporoval klerika Al- Wahhaba, jenž byl již za svého života považován za heretického odpadlíka i svými příbuznými. Kdo byl ve skutečnosti Al-Wahhab by stálo za výzkum. Tak se ideologické centrum a poutní místo islámu podařilo ovládnout fašistické frakci. Odtud se šíří do celého muslimského světa. Jisté je, že vznik Izraele a Saudské Arábie jsou spojené nádoby a ve skutečnosti existuje mezi oběma státy, které jsou ryze sionistickým projektem, skryté pouto.

Pokud jde o roli Saudů - po rozpadu SSSR, v době krize identity národů bývalého Turkestánu (což jsou vesměs muslimové), vysílali Saudové své kazatele-vymývače mozků do střední Asie. Výsledkem byla šestiletá občanská válka v Tadžikistánu a krvavé boje v Kokandu (Uzbekistán). Teprve teroristické útoky v Taškentu a vynucená vojenská operace v Kokandu, která v krvi utopila extrémisty, způsobila příklon nedávno zesnulého Karimova zpět k Rusku. Teroristy v Badachšánu (Tadžikistán) v době blokády mohutně podporoval jakýsi bohatý duchovní jménem Aga Chán. Když si ho proklepnete na internetu, zjistíte, že je docela bílý, je to švýcarský miliardář lehce orientálního původu a podporuje řadu "charitativních" organizací v Africe a Asii, zkrátka takový Soros. Tolik k tématu.

Re: Chomejní

udo | 06.09.2016

Hej..vznik a bytostné prepojenie antiislámskeho wahhábizmu
a antijudaistického rasistického siofašizmu sme rozoberali neraz nie len tu..

Re: Re: Chomejní

Jura | 07.09.2016

Dej link .... nejsem tu od začátku vašich věků a nenalezl jsem to.

Re: Re: Re: Chomejní

Jura | 07.09.2016

.... prosím ...

Re: Re: Re: Chomejní

Hox | 14.09.2016

dal bych, ale nemám v hlavě kde to přesně bylo... zkus si stáhnout tohle a najít přes klíčové slova,mohlo by tam něco být

https://uloz.to/!A6Ex7nUiW/prispevky-zip

Re: Chomejní

udo | 06.09.2016

žiaľ dav je vedený fanatickými propagátormi modernej formy fašizmu (= tzv. liberalizmu) k nerozlíšeniu a vylievaniu dieťatka spolu s vodou špinavou.
Tak dopadlo kedysi i staré kresťanstvo, či pôvodný judaizmus.
V niekoľkých etapách.
O jeho dnešných kýptikoch snáď i škoda hovoriť..

Tak chcú asociálni mágovia, inžinieri i pôvodný islam-"vnuknutie raja" znehodnotiť.

Re: Chomejní

Cico Ciciak | 07.09.2016

Celkom súhlas.

Niečo o Koráne, pôvodnom Koránickom Islame a súčasnom pseudo-"islame"
---------------------------------
http://cicociciak.blogspot.sk/2015/09/nieco-o-korane-sucasnom-pseudo-islame.html

Re: Re: Chomejní

Spektátor Čumilovič Puk | 08.09.2016

Bill Werner. Historik. Tvrdí, že islámský džihád za 13. století byl příčinou nepřirozené smrti až 270 mil. lidí. To je frekvence cca 200 000 lidí za rok po 13. století. Ať v dobách "současného Islámu" či dávného "koránického Islámu". http://www.ivcrn.cz/petkrat-denne-se-muslimove-modli-za-nase-utrpeni-za-nas-trest/ Pochopitelně největší obětí Islámu jsou muslimové samotní. Např. v Egyptě 90 % žen je obřezáno (zbylých 10% jsou převážně Koptové a jiné menšiny).

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek