Dobije Putin Ivanova?

08.04.2016 22:18
TauRus
 

Upozorňují na zajímavý článek na “zakon vremeni” (rj)
ДОБЬЕТ ЛИ ПУТИН ИВАНОВА? (Dobije Putin Ivanova?)
http://zakonvremeni.ru/analytics/6-2–/26444-dobet-li-putin-ivanova.html

 

Článek se zabývá širšími souvislostmi vzniku Národní gardy v RF, než jen “boje Putina s Navalným a spol”, jak to vysvětlují někteří blogéři.
Ve skutečnosti Putin posiluje svoje pozice proti klanům v Kremlu, které ovládají klíčová sílová místa.
V Kremlu jsou dva Ivanovové – jeden (Sergej Ivanov) je ředitelem prezidentské kanceláře, druhý (Viktor Ivanov) má pod sebou Federální službu drogové kontroly a do jisté míry i Vyšetřovací výbor RF (TJ. struktury, které mají pod kontrolou obchod s narkotiky z Afghánistán a kriminál) a řeč bude o něm.
Už loni Putin chtěl odstranit Ivanova z funkce, jenže hned poté, co s nim promluvil v Kremlu, byl zabit Němcov, skoro přímo před branami Kremlu. Tehdy se Putin ztratil z oči veřejnosti na 10 dní a na to téma bylo hodně spekulací i v západním tisku. Někdo dokonce psal, že ho ranila mrtvice.
Co je na tom případu zajímavé, tak z odvolání Ivanova z funkce sešlo. Autor dává vraždu Němcova do přímé souvislosti s pokusem o odvolání Ivanova, jako černou známku osobně Putinovi.
Letos se Putinovi povedlo několik kontroverzních lidí, včetně Ivanova z klíčových míst odstranit a vytvořit Národní gardu, která by se mohla stát obdobou “opričniny” v době Ivana Grozného.

 

Diskusní téma: Dobije Putin Ivanova?

Je to dokonca nutne.

svantovit | 09.04.2016

Aj v Rusku existuju sily,ktore by mohli zmarit fazu zdvihu Ruska na velmoc a ohrozit nielen Putina,ale aj vsetko,co umoznilo Rusku znovu zdvihnut hlavu."Opricnina" je velmi dolezita,nakolko moznost Majdanu v Rusku,co je nadejou pre USA by sa mohol udiat uz pocas ci pre volbami v Ruskej Federacii.Tak ci onak,zaskodnici nespia a tym,ako sa USA dostali do zufalej,patovej situacii sadzaju prave na zaskodnikov a Majdan v Rusku.Krok to bol spravny a potrebny,kedze sucasne je tu aj moznost vojenskych provokacii USA okolo hranic Ruska a vo vnutri bude vyzadovat vacsi pocet ozbrojenych sil.

Dobije Putin Ivanova

Momo | 09.04.2016

V 60 rokoch bolo niečo obdobné v JUESEJ keď Kenedy mal za protivníkov bratov Dullesových . Jeden z nich Allan v CIA a John Foster minister za Eisenhowera .

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek