Čím dál tím zajímavěji. Teroristé kupují zbraně na Ukrajině, prorocký Gogol

20.11.2015 12:52
TauRus
 

Čím dále, tím zajímavěji.:)

Síť extremistů, které podezírají v financování a vyzbrojování teroristické skupiny “Islámský stát”, nakupovali zbraně na Ukrajině, o tom píše RIA Novosti s odkazem France Press (!). Dříve se informovalo, že v Kuvajtu zatkli bojovou skupinu, ve které působilo pět občanů Sýrie, dva Australane libanonského původu, Egypťan a místní obyvatel, a tímto znemožnili její činnost. Lídr buňky (jehož jméno je tajné) se přiznal, že byl koordinátorem ISIL v Kuvajtu a nakupoval na Ukrajině pro teroristy čínské přenosné raketové komplexy FN6. Potom, přes Turecko se zbraně přepravovaly pro ISIL do Sýrie. http://politikus.ru/events/63352-boeviki-igil-zakupali-oruzhie-na-ukraine.html

O emírovi Kuvajtu a jeho návštěvě Ruska jsem zde nedávno psal.
http://leva-net.webnode.cz/news/kuvajtsky-emir-za-devatero-horami/

Jen žasnu, jaké má Putin přesvědčovací schopnosti!:)

Porošenka, a přes něho i celý ukrajinský establishment, začali diskreditovat naplno. Nedávno s ním v Německu natočili rozhovor, ve kterém ho usvědčili z četných lží a ukázali, že vůbec nechápe, která bije. Vlastně se to nedá nazvat ani rozhovorem, spíše krutým výpraskem.
http://politikus.ru/video/63226-nashumevshee-intervyu-poroshenko.html

Pro Porošenko je to jen předehra. Může se těšit na Airbus a Volnovachu, a vůbec, na všechno dobré…, co ho přivede na lavici obžalovaných, pokud ho dříve někdo ze strachu nebo z nenávisti neodpráskne.

S ukrajinským dluhem je víc otázníků, než odpovědí:
- MWF se distancuje od jednání s Ruskem ohledně ukrajinského dluhu
http://oko-planet.su/finances/financesnews/300131-poka-rano-govorit-oznachaet-li-eto-izmenenie-strategii-rossii-v-plane-ee-voennyh-deystviy-v-sirii-dela-govoryat-za-sebya-luchshe-chem-slova-dobavil.html

- USA už se dříve divily, proč by měly ručit za ukrajinský dluh, jak jím na summitu navrhoval Putin.
- A EU má svých problémů dost. Nakonec kyjevské Juntě nikdo nesliboval, že jí bude donekonečna živit. I tak pro ně udělali víc, než dost – “demokracie a svoboda” (i od svědomí) jsou hodnoty mnohem vyšší, než peníze. A tomu na Západě rozumí ze všech nejlíp, proto i vyváží svoje “dobro” do všech koutků světa.

Jacenjuk dlouho nedumal a vytroubil do světa, že Ukrajina nehodlá vracet Rusku $3 mlrd.
http://politikus.ru/events/63346-arseniy-yacenyuk-zayavil-chto-ukraina-ne-namerena-otdavat-rossii-3-mlrd.html

Jacenjuk si zřejmě popletl, Ukrajinu s USA. Protože dosud jenom USA považovala splácení svých dluhů za něco nadmíru sprostého a nepatřičného. Jenže, “co je dovoleno císařovi, není dovoleno...”
Finanční bankrot Ukrajiny už je jen otázkou času a práci drobných úředníků s právnickým vzděláním.
Škoda, že na Ukrajině přestali ctít a číst své klasiky. Vždyť už Gogol, ve své povídce Taras Bulba je před Západem varoval:
“Tak co, synku, pomohli ti tvoji Leši (Poláci)?”

 

Diskusní téma: Čím dál tím zajímavěji. Teroristé kupují zbraně na Ukrajině, prorocký Gogol

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek