Zprávy týdne 20.9.2015

21.09.2015 09:16

ТаuRus |

Dnešní "věsti neděli" (zprávy týdne) s Kiseljovem byly obzvlášť bohaté na informace.

1. V republice Komi byla zatčená skupina rozkrádačů státních prostředků v čele s hlavou republiky. Vysocí úředníci, bohaté podnikatele, celkem 19 lidí, se budou zodpovídat za svoje zločiny. Vynikající práce FSB a složek Ministerstva vnitra.

2.Sýrie. V Rusku probíhá vojenské cvičení zaměřené na likvidací teroristických skupin doma a v zahraničí. Cvičení se účastní 100 tisíc vojáků z různých skupin vojsk. Nenáhodně byla vybraná i oblast, ve které cvičení probíhá. Krajina až příliš připomíná krajinu Sýrie - step, polopoušť. Cvičení navštívil u nejvyšší velitel Ruska - Putin a zůstal spokojený.
Kyseljov přímo spojuje to cvičení s pomoci Ruska v Sýrii.
Potom bylo vystoupení Putina v Dušanbe na zasedání ODKB, ve kterém opět prohlásil, že Rusko se Sýrii nevzdá a bude jí bránit, protože, jestli nezlikvidovat ISIL hned, přijde do Ruska a Střední Asie.

3.USA, zasedání v Kongresu USA. Po vyslechnutí zprávy o tom, jak je daleko USA v boji s ISIL - vycvičeno 60 lidí, z nich proti ISIL bojuje až 4 nebo 5 lidí, Kongres málem omdlívá a najednou se stává zázrak. Slovo bere McCain a prohlašuje, že politika USA na Blízkém východě totálně ztroskotala. A důvodem migrační vlny do Evropy, je právě ten americký totální propadák. Dost zvláštní od McCaina tahle sypat popel na hlavy amerického establishmentu.

4.Reportáž z Afghánistánu a opět boje s ISIL. Generál Dostum se vrací z úspěšného boje do Kábulu. Tam dává tiskovku. Přes ruský 1.kanál pozdravuje Putina a Šojgu a vyřizuje jím svůj souhlas s politikou Ruska. Prosí, aby Rusko pomohlo se zbraněmi a oni na oplátku pomohou Rusku s likvidací ISIL. Všichni chápou, že to je společný problém, který je třeba bezodkladně řešit.
http://politikus.ru/video/58358-vesti-nedeli-s-dmitriem-kiselevym-ot-200915.html


 

 

Diskusní téma: Zprávy týdne 20.9.2015

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek