Zpěvák Aneta Stolzová se vyjádřil

14.01.2018 07:03

Ivan David

 

Novinky v tažení proti prezidentu Zemanovi nezahálejí. A tak jsme mohli nají titulek: "Podpořil mě Gott, tvrdí Zeman. Není to pravda, ohradil se zpěvák". V článku se pak dozvídáme, že tím zpěvákem je mluvčí Karla Gotta paní Stolzová. Úplně na konci, kam většina článkem manipulovaných čtenářů nedojde se pak dozvídáme, co Karel Gott řekl: „K volbám půjdu, o prezidentských kandidátech s rozvahou přemýšlím. Budu proto volit člověka, kterého si vážím, jeho myšlenky a názory jsou mi blízké a vím, že naši republiku bude opět dobře reprezentovat. A mohl by dle mého obstát i v nelehké době, která nás nepochybně čeká.“

No, kdo asi může Českou republiku OPĚT dobře reprezentovat? Že by Drahoš, nebo Horáček? Je to tedy přesně tak, že Karel Gott nevyjádřil Prezidentu Zemanovi podporu explicitně, ale implicitně. Neřekl, že bude volit Zemana, ale toho kandidáta, který bude OPĚT Českou republiku dobře reprezentovat. Paní mluvčí to zřejmě při svém vzdělání "nepochopila". Jen nevím, zda úplně zdarma.

Zatímco antizemani tuto dobu a naši "šťastnou budoucnost" velebí, Karel Gott soudí, že bude nelehká a bude třeba "obstát". Předpokládá zřejmě, že schopnost klást věnce a opakovat fráze o tom, jak úžasně si občané žijí, asi stačit nebude, stejně jako asi nebude možné vystačit se vzýváním NATO a Evropské unie a geniality jejích vůdců a jejich nápadů. Karel Got předpokládá, že bude třeba řešit problémy a hledat východiska. Ale je pravda, že nic takového doslova neřekl.  Pokud aktivistka neziskovky Aneta Stolzová ZDE popře, že toto Karel Gott řekl, bude mít úplně pravdu.

 

Diskusní téma: Zpěvák Aneta Stolzová se vyjádřil

Môj Názor.

Peter. | 14.01.2018

Ľudia v Čechách dávajte si pozor a neverte prípadnému heslu. Zvoľte kandidáta číslo dva lebo sa musíme spojiť proti Zemanovi. Ak budú médiá tvrdo pretláčať protikandidáta Zemana a vy im to zozeriete tak skončíte rovnako a možno ešte horšie ako my Slováci. My sme takto dostali Kisku, dúfam že sa poučíte z chyby u nás a neurobíte taku aká sa stala u nás. Voľte s rozumom a rozvahou.

Re: Môj Názor.

Hox | 16.01.2018

> Voľte s rozumom a rozvahou

Tedy, podle tebe ohebného řiťolezce, co deklaruje věrnost Bruselu až za hrob, co sem plánuje natahat migranty, co nosí brýle bez dioptrií aby vypadal in, a skoro na nic nemá vlastní názor, pokud mu to jeho kurátoři neporadí nebo nenařídí?

Re: Re: Môj Názor.

M.C. | 16.01.2018

On to myslí opačně, to je trochu specifická slovenská větná skladba.

Re: Re: Re: Môj Názor.

Peter. | 16.01.2018

Máš pravdu. Neradím voliť čechom kandidáta Drahoša, on je niečo ako Slovenský Kiska.

Re: Re: Re: Re: Môj Názor.

Hox | 16.01.2018

Ok, opravdu zvláštní větná stavba, přímo šifra :), ale už to vidím.

Gott moc dobře ví, jak to všechno je

Bříza | 14.01.2018

Před lety v tomto krátkém videu( https://www.youtube.com/watch?v=2XOE7Q91Wgs )na sebe prozradil, že CHÁPE. Aby ale nebyl sesazen z výsluní, podporoval minulou volbu Schwarzenberga. Čili moc odvahy tehdy neprojevil, poté onemocněl, což je buď náhoda, nebo výstraha. Čekal jsem, že když se z nemoci dostal, nebude se už s nikým párat a řekne vše odvážně přímo. Navíc podlehl čarodějnici židovského původu (nemám ale ověřeno z více zdrojů) a oženil se s ní. No, jsem zvědavý, jak se projeví dál.

Re: Gott moc dobře ví, jak to všechno je

M.C. | 16.01.2018

Karel Gott určitě ví, co se děje v trávě, dokázal to už v minulosti, kdy se to vůbec nenosilo a kdy lidé, kteří veřejně mluvili o tajných společnostech byli označováni v lepším případě za konspirační teoretiky, v horším za blázny.
Viz jeho prohlášení z let 2003-4.
Poslední dva roky se KG chová dost často nelogicky, je možné, že v souvislosti s jeho zhoršujícím se zdravotním stavem na něj začíná mít jeho okolí nežádoucí vliv. Zarazilo mě, že člověk, který nikdy vousy nenosil začal najednou nosit bradku.
Anebo prostě jak stárne, tak už se na další boj s touto hydrou necítí a chce to jenom v klidu doklepat.
To vyjádření v Blesku je formulováno sice stylem chytrému napověz, ale zcela jednoznačně.

..není Karel jako Karel aneb Gott mit unsss..

Rammon | 14.01.2018

Vážený pan president Miloš Zeman nemá zapotřebí podpory od nikoho,kdo se k ní není ochoten hrdě přihlásit a místo toho usty své mluvčí kličkuje,ostatně jako po celý svuj život. Tak hlavně,že ví, "kdo nás ovládá"..
Jak vidno,jen božský hlas ke štěstí nestačí,protože co když vyhraje pan Drahoš že..
Jak jsem jen rád,že jsem pan nikdo..ale svobodnější..
Na mnou milované Rammstein si zakoupím vstupenku a stojím hrdě pod podiem,narozdíl od pana Gotta,jenž prý "přijal pozvání od německých kolegu muzikantu"..ha..ha..ha..
K něčemu takovému se kapela,která si stvořila vlastní svět,nikdy nepropujčí,aťuž nám božský mudrc na svem pejzzbuku tvrdí cokoli..
Ale i tak dodávám,že..žít a nechat žít.. R.G.

Re: ..není Karel jako Karel aneb Gott mit unsss..

Ina | 14.01.2018

Mě především dopalují všechny ty titulky o tom, že Zeman lže, když tvrdí, že mu Gott vyjádřil podporu. Gottovo vyjádření tak totiž rozhodně vypadalo. Jestli to tedy je jinak, potom se jedná o velmi pochopitelný omyl, což rozhodně není totéž, co LEŽ.
Jen totální ignorant nebo člověk se zlými úmysly to není schopen rozpoznat.

Re: Re: ..není Karel jako Karel aneb Gott mit unsss..

Ina - vodaksb | 16.01.2018

Vida, další Ina - někdo si tu půjčil můj nick??
Toto mé vyjádření není.

NATO je jediná bezpečnostní alternativa

Jeronym Bosch | 14.01.2018

Nrozumím, proč napadáte vzývání NATO, když Radim Fiala (SPD) jasně řekl, že NATO je jediná bezpečnostní alternativa. A Zeman ještě k tomu přidává, že není pro vystupení z EU.

Zeman se už nadělakl tolik ostudy, že by měl sám odstoupit z úřadu. Z Ústavy si dělá trhací kalendář, nic nedodržuje. Mynáře tam drží pět let bez bezpečnoastní prověrky. Forejt šňupá koks a masturbuje, Putinovi doporučuje likvidovat novináře. Zeman prostě totální pako!

Babiše odvolal až když mu pohrozili ústavní stížností. Jmenuje trestně stíhaného člověka do pozice premiéra a dokonce má tu drzost, že v Parlamentu řekne, že mu dá i druhý pokus a to na hodně dlouhou dobu.

Takového prezidenta, co nehraje podle pravidel NECHCI!

Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

sam | 14.01.2018

zle je podla teba hlavne to, ze nehraje podla niekoho pravidiel, ktore su pre teba svate, podla toho vidiet co si vlastne zac, ty pravidlo

Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

Jeronym Bosch | 14.01.2018

A kde jsem psal, že podle "někoho pravidel"???

Psal jsem, že si dělá z Ústavy trhací kalendář. Jsou Ústavní zvyklosti a pravidla a zákony. A Zjeman si je ohýbá jak se mu to hodí a jde až na hranu hrozící Ústavní stížnosti. Uhnul jenom proto, že věděl, že by to s Ústavním soudem prohrál.
Takže jsi nám ukázal, že jsi volič kobliha a Ústava je pro tebe jen cár papíru, to stačí, už víme, co jsi zač.

Re: Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

paja | 14.01.2018

Prosímtě vychladni a nebuď tak jednoduchej. Vzpomeň pod čí taktovkou vznikala naše ústava, Známky "někoho pravidel" zcela určitě nese, to ostatně už jsme pocítili a v budoucnu bezpochyby pocítíme. Tady není zakopanej pes v dodržování ústavy, ale v tvorbě zákonů. A o té si v moderní době na Západě nedělejme žádné iluze.

Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

ТаuRus | 14.01.2018

"Z Ústavy si dělá trhací kalendář, nic nedodržuje"
Měl byste svoje tvrzení podpořit aspoň nějakými argumenty.

A ještě mám dotaz. Ti, kdo souhlasí s kvótami na příjetí uprchlíků a jsou proti referendu, jednají v souladu s ústavou?

Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

Jeronym Bosch | 14.01.2018

Ale jasně, že vám předložím argumenty!
Přehrajte si tu šachovou partii, kterou sehrál se Sobotkou, když Sobotka předložil Zamnovi odvolání Babiše z vlády. Ale přehrajte si všechny tahy, ne jen Zemanovy, kdy se to pak manipuluje, že Sobotka "odvolával-neodvolával".

1) Nejdříve zašachoval Zeman, že prý s tím odvoláním Babiše musí souhlasit koaliční partner
2)Tak Sobotka navrhnul, že tedy odvolá celou vládu, ale Zeman si ohnul Ústavu a začal tvrdit, že odvolá jen Sobotktu.
3) Na to Sobotka, že to tedy trvá na tom, aby odvolal Babiše a Zeman to protahoval až do chvíále, kdy Sobotka pohrozil Ústavní žalobou.

Tak co ještě chcet více? Zeman je zákeřný člověk, který ohýbá Ústavu.

Co se týče kvót a referenda, tak Ústava nic neříká výslovně, že by mělo být referendum o kvótách! Ani Ústava ČR referendum explicitně nevylučuje! Proto si troufám tvrdit, že vaše otázka není správně formulována!

V současné době není nikdo v aktivní politice, kdo by se veřejně hlásil k přijetí kvót. Sobotkova vláda se navíc jasně vyjádřila, že je proti kvótám!

Uprchlíci jsou přijímáni pouze na základě Ženevské konvence.
Proti tomu není ani SPD, kdy poslanec Kobza (SPD) se vyjádřil, cituji:

"pakliže se bavíme o migrantech, kteří přijdou, požádají na ambasádě o azyl nebo o trvalý pobyt, projdou azylovým řízením, tam problém nevidím" !!!
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/217411000371214/video/588399

Čas 16.10

Re: Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

ТаuRus | 14.01.2018

Zeman má, podle vás, vinu na tom, že Sobotka chtěl vyvolat vládní krizi půl roku před parlamentními volbami a před přijetím státního rozpočtu?
Uvažujete přesně podle toho, kam vás nasměřuje mainstream a vytýkáte Zemanovi, že udělal všichni kroky potřebné ke stabilizace země. Doporučují vám si přečíst tento článek, po kterém snad lépe pochopíte Zemanovo jednání, které vedlo k udržení stability státu:
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/201705035223208-sobotkova-demise-zoufaly-clovek/

Jinak, Ústava země není nic konstantního a neměnného, co by se nedalo ještě vylepšovat. Za dobu existence Československa se změnila několikrát, naposledy po rozdělení republiky, jako ústava okupovaného státu. A jestli Zeman svým konáním upozornil na to, že tato ústava dovoluje politické čachry, jaké předváděl Sobotka, tak je to jedině dobře.

Myslím si, že jsem tímto odpověděl i na vaší další námitku o referendu.
"Co se týče kvót a referenda, tak Ústava nic neříká výslovně, že by mělo být referendum o kvótách! Ani Ústava ČR referendum explicitně nevylučuje! Proto si troufám tvrdit, že vaše otázka není správně formulována!"

Trváním na tom, že vše má být podřízené Ústavě, která sice nevylučuje zákon o referendu, ale bez jeho přijetí to referendum ani neumožňuje, mi chcete dokázat co?

A další vaše tvrzení o tom, že dnes jsou všichni proti kvótám beru s tou výhradou, že spousta politiků jsou ochotni přijímat migranty bez kvót. Viz. Drahošova reakce na podepsání výzvy "Vědci proti strachu a lhostejnosti"
http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/jiri-drahos-vedci-kteri-nesouhlasi-s-nasi-vyzvou-se-jen-radi-vymezuji-a-to-proti-cemukoli--1535545

Proto bych "zákeřnost" nehledal u Zemana, ale u těch, jejíž činy se rozchází se slovy.

Re: Re: Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

Jeronym Bosch | 14.01.2018

Vaše tvrzení, že Sobotka chtěl vyvolat vládní krizi, tak to je těžká manipulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To právě vy, těžce papuškujete mainstreamové bláboly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sobotka chtěl vyrazit z vlády zloděje a podvodníka a usvědčeného lháře Babiše. A na to má jako premiér nezadatelné právo, vyměnit ministra ve vládě, které předsedá.

Vládní krizi působil právě Zeman, že otálel s tím, aby podvodníka Babiše odvolal. Až pod hrozbou Ústavní žaloby nakonec Zeman odvolal Babiše.

A dále.
Výhrady můžete mít jaké chcete, ale fakt je takový, že kvóty nehájí nikdo!

Už v minulosti jsem jasně psal tvrzení, že migranty bude přijímat i Okamura a to na základě Ženevských dohod. Všichni jste se čílili!

Očerňování Sobotky, že přijímal migranty byla jen sprostá lež od Okamury a jeho fanklubu.

Ve skutečnosti poslanec Kobza jasně potvrdil, že Okamura bude přijímat migranty stejně jako Sobotka. Přesně se potvrdilo, co jsen já vždy tvrdil!

Prostě pane, už nemáte žádné argumenty a hájíte neobhajitelné.

Re: Re: Re: Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

ТаuRus | 14.01.2018

To množství vykřičníků v prvních dvou větách mám číst jak?
Všichni dohromady nebo jeden po druhém?

Re: Re: Re: Re: Re: NATO je jediná bezpečnostní alternativa

nigdo | 15.01.2018

Co věta, to argument. Např.: Sobotka chtěl vyrazit z vlády zloděje a podvodníka a usvědčeného lháře Babiše.
Argument je pouze : Sobotka chtěl "vyrazit?" Babiše.
Nebo potvrzení argumentu: "Už v minulosti jsem jasně psal tvrzení ........ . atd.
Klasická "diskuze" k rozbití diskuze. Ty nechceš diskutovat, ale dávat ostatní na odiv své moudra.
Je to snaha znechutit ostatní, aby diskuze četli.
"Už v milulosti jsem psal", že je škoda takové příspěvky vůbec číst.





Přidat nový příspěvek