Změna charakteru zpravodajství v RF

26.07.2018 18:57
TauRus
 

V poslední době si v Rusku všímám změny struktury televizních novin na 1TV. Nevím, jak je to na jiných kanálech, to jsem nesledoval, ale na prvním noviny obvykle začínají pozitivní zprávou a končí též pozitivní zprávou. První je většinou z oblasti ruské vědy, pokroku, poslední – z oblasti kultury, sportu. Skoro žádná černá kronika. I když tento týden hlavní zprávy několikrát začínaly neštěstím v Řecku. Ale to je snad pochopitelné.
Podle měnící se struktury vysílání zprav na hlavním kanálu RF by se dalo vyvodit závěr, že ruští podpindosnici, kteří obsluhovali cizí režim, ztrácí svůj vliv na tvorbě zpráv. Protože víme, že čím větší měli v Rusku vliv, tím zprávy byly depresivnější.
Co mě tento týden zaujalo z oblasti pozitivních zpráv? Rusko stojí na prahu zavedení nové vakcíny proti rakovině. Jedná se o technologický průlom v oblasti medicíny. Vakcína se bude vyrábět adresně, pro každého pacienta zvlášť z jeho vlastních lymfocytů, což jsou imunitní buňky.
Tuto vakcínu už před rokem aplikovali umírajícímu pacientovi, který ležel v kómatu s otokem mozku. Diagnóza: glioblastoma, což je druh rakoviny mozku. Po aplikací vakcíny, otok splaskl, pacient se probral z kómatu, uzdravil a dokonce začal chodit do práce. Zní to, jako z oblasti fantastiky. O tomto objevu V.V. Putina informovala ministryně zdravotnictví Skvorcova. Více o tom zde:
https://www.1tv.ru/news/2018-07-23/349165-glava_minzdrava_na_vstreche_s_vladimirom_putinym_rasskazala_o_novyh_metodikah_diagnostiki_i_lecheniya_raka_v_rossii?start=auto

Dnes, zahájil svoje výroční zasedání summit BRIKS V Johanesburgu. Zítra se ho zúčastní i Vladimir Putin. Hlavním tématem summitu bude hledání řešení, která ozdraví světovou ekonomiku. Dnes, začala diskuze o vzájemném vypořádání v národních měnách, rozvoji globální finanční struktury nezávislé na dolaru a fungujících finančních institucí, přivázaných k dolaru.
Země BRIKS v současné době vytváří 31% světového HDP. V době začátku formování BRIKS jejích společný HDP činil 24%.
https://www.1tv.ru/news/2018-07-25/349283-yubileynyy_sammit_briks_otkrylsya_v_yohannesburge

Dobrou zprávou jsem začal, dobrou i končím. Přesně podle nového trendu 1.TV. :)

 

http://www.vodaksb.eu/diskuse/comment-page-42/#comment-149339

 

Koloděj:

Někde na "Vremja Vperjod" jsem viděl že do výroby se chystá nové „antibiotikum“. Má jít o živé bakteriofágy ( viry, které napadají a ničí bakterie ) pěstěné pro určité typy bakterií ( tubera, kapela, cholera, salmonelóza a další ) …
Pochopitelně bez vedlejších účinků.

 

Diskusní téma: Změna charakteru zpravodajství v RF

BRICS

Vašek | 30.07.2018

Mě by docela zajímalo, jak se bude vyvíjet spolupráce s Jižní Afrikou, kde probíhí vraždění bílých farmářů.

Co nám dal Západ?

Helda | 29.07.2018

Ať přemýšlím jak přemýšlím, nenacházím jiné dary od Západu, nežli zradu, okrádání, ohrožování. Jak je možné, že se najdou lidé, kteří si myslí, že najednou je pro nás dobrotivým bohem?!?

dobre zpravy

zxz | 27.07.2018

To je opravdu skutecny prulom v medicine, dobra zprava. Ta spatna je ze na zapade k nemu uz take bohuzel davno doslo, ale pro bezne lidi se to rozhodne nepouziva, resp. pouziva, ale ve forme biologicke zbrane, specificky poskozujici organismus dle zadani, cilene treba na urcite etnicke skupiny ci zcela plosne (povinne ockovani) nebo na nepohodlne politky (napr. H. Chavez)

Nicmene, prulom Ruskych vedcu znamena, ze k teto zbrani defakto jiz existuje obrana, coz je mozna i hlavni smysl teto zpravy, nebot jiz jen jeji zverejneni vezme vitr z plachet vsem kdo by se pokousel o plosne nasazeni takovychto genetickych zbrani. Podobne, jako kdyz behem vrcholiciho medialniho sileni kolem eboly Rusko prohlasilo ze ma vakcinu, a najednou bylo ticho...

Re: dobre zpravy

ТаuRus | 27.07.2018

Hmm...Asi máte pravdu. Protože po ozřejmení této informace Putinovi, on reagoval tak, že na západě se také vedou výzkumy stejným směrem. Což mu ministryně potvrdila a dodala, že ruští vědci využili jejich "narabotky" ( nemohu najít správný výraz pro toto slovo - něco, čeho dosáhly) a posunuli se ještě dál.

A protože i veřejnost byla seznámena s tímto objevem, počítá se s jeho zavedením do běžné protinádorové terapie. Pro lékárenské lobby také špatná zpráva.

Článek je blábol a výmysl

инг. франтисек Неварил | 26.07.2018

Struktura zpráv je dlouhodobě stále stejná. Článek je absolutní blábol a výmysl. Zajímalo by mne jaký smysl má takto oblbobovat lidi na leva-net.

Re: Článek je blábol a výmysl

babaru | 27.07.2018

Prosím upřesnit, v čem spočívá ten blábol a výmysl. Co je blábol a co je výmysl? Děkuji.

Re: Re: Článek je blábol a výmysl

инг. франтисек Неварил | 27.07.2018

[osobní útoky, smazáno]

Aj Slnko odtiaľ pre nás vychádza

Lunatix | 26.07.2018

A čo nám vie ponúknuť zdegenerovaný zaúdený záp(rdok)ad?

...

Milan | 26.07.2018

konecne spravy, ktore potesia

Přidat nový příspěvek