Zemětřesení v Itálii - jaká matrice se otřásla v základech?

26.08.2016 19:00

Croix

 

Na facebooku jsem narazil na otázku jednoho z diskutujích, která se týkala ničivého zemětřesení, ke kterému došlo v Itálii, převážně v oblasti Umbrie, 24. srpna 2016. "Co myslíš, má zemětřesení tam nějakou symboliku?" Dobrá otázka! Zaujala mě natolik, ač nebyla položená přímo mě, že jsem si udělal malou rešerši na netu k dané oblasti a zjistil následující: je tam Assisi spojené s sv. Františkem, zakladatelem františkánů a italským národním patronem, dnešní papež je taky František, do Říma co by kamenem dohodil... V Orvietu žilo několik papežů a je tam velká etruská nekropole. Je tam Trasimenské jezero u kterého v krvavé bitvě porazil Římany Hanibal. V Nursii se narodil sv. Benedikt. V Rieti se na náměstí nachází pomyslný "pupek Itálie", střed italské "boty".... Jedno z nejspoškozenějších měst je Amatrice; pohledem hermetické kabaly (neplést s židovskou!): a-matrice, matrice, matice, fundament, podstata, forma do níž se odlévá kovový odlitek, živná mateřská půda, to, od čeho se odvozuje následná realita atp. Otřásá se v základech "biblický projekt", nebo "nový Řím" v podobě EU ?? Ponechávám odpověď na otázky otevřenou, jako inspiraci pro úvahy ctěných čtenářů...

 

Další pohledy:

 

Zajímavé jsou i názvy nejvíce poškozených obcí. Amatrice (matrice), Accumoli (akumulovaný, nahromaděný, nabitý), Pescara del Tronto (Tronto je název řeky, která protéká městem, základem slova Pescara je slovo pesce což znamená ryba, kdysi zde byla hráz na zachytávání ryb, a kdo je rybářem lidí?). Prostě globalistům se hroutí jejich napumpovaná matrice.

 

Perun | 25.08.2016
"V meste sa zrútili tiež časti baziliky svätého Františka a svätého Augustína a značne poškodená bola aj jej fasáda zo 4. storočia. Úplne zrovnaná so zemou bola známa reštaurácia s preslávenými špagetami "all'amatriciana".
svet.sme.sk/c/20251573/stred-talianska-zasiahlo-zemetrasenie-s-magnitudom-62
Možno je to len "náhoda", ale postihnuté sú pre západné kresťanstvo dôležité lokality, Nursia (sv.Benedikt), a region Umbrie (sv.František z Assisi).
Najviac je zničená obec Amatrice. A-obvykle zápor (ne), matrice, aj slovensky "matrica", anglicky matrix.
Teda ak to niečo znamená, tak človek by povedal, že je to úder na "katolícku matricu". To je tak prvé, čo by človeka napadlo. Možno je tam aj nejaký iný zmysel, neviem.
Ešte ma napadlo, že práve po Benediktovi z Nursie a Františkovi z Assisi sú pomenovaní poslední dvaja pápeži (dokonca obaja ešte žijú).

 

Diskusní téma: Zemětřesení v Itálii - jaká matrice se otřásla v základech?

jak vás tady čtu jednoho po druhém

stratos | 27.08.2016

dejte si raději panáka, nebo ještě lépe sprchu...
WTF!!!

Re: jak vás tady čtu jednoho po druhém

Hox | 27.08.2016

Asi tak, to patří na nějaké ezo stránky, nikoli sem.

Re: Re: jak vás tady čtu jednoho po druhém

Jaroslav | 29.08.2016

Tak proč tu jste ? A proč takto reagujete ? Každá událost zrodí jinou a člověk ji může ovlivnit a ovlivňuje, o tom celé stránky i Pjakin je, mluví o tom.A znát svou minulost a původní obrazy událostí,které ,,Někdo" , včetně GP mění taktéž.Minulost i budoucnost není zas tak složitá. Složitě ji dělají svými plány,ůskoky a nekonečně zdokonalovanými ,,fígly" ti,co touží po moci a vládnutí,nic víc.Není hanba znát svůj základ,původ,rod,své kořeny,od toho se odvíjí Vše ostatní a nemusím si vůbc hrát na na někoho,kdo odkrývá teorie řízení a ovládání našeho světa.

Re: Re: Re: jak vás tady čtu jednoho po druhém

Jarek* | 29.08.2016

K tomuto krátkému, ale s hutným obsahem komentáři se nedá nic dodat, než souhlas.

Re: Re: Re: jak vás tady čtu jednoho po druhém

Hox | 29.08.2016

Není hanba znát, je nicméně problém se domnívat a stavět na tom, pokud se někdo domnívá mylně nebo podlehl nějaké iluzi.
Klíčové v tom co jste napsal je "znát"... tj. vy možná umíte číst noosféru a "víte" (otázka je, nakolik to odpovídá realitě, také nemusí), ostatním zbývá jen věřit, což je problém. Zítra příjde "Jaroslav2" a řekne o Umbrech taky pěkný, ale trochu jiný příběh, nekompatibilní s vaším, ... a co dále? Vzájemně neslučitelných verzí minulosti (včetně fantastických, získaných "intuitivně") je plný internet.

> Není hanba znát svůj základ,původ,rod,své kořeny...
naprostý souhlas, kde to zjistím? Oficiální mýtus znám, většinu alternativních také. Kde najdu Pravdu-Skutečnost?

Dále, vy máte pocit že tyhle stránky jsou jen hra? :)

Re: Re: jak vás tady čtu jednoho po druhém

Jara | 29.08.2016

Vypadá to,že si panáky často dopřejete a málo se sprchujete

konec říma

vit.pra | 26.08.2016

zajímavé! mě napadlo v obdobném duchu to samé. Konec Říma, jak jest předpovídán mnohými věštci veskrze nekatolickými a jedním katolickým..Tím katolickým myslím Proroctví svatého Malachiáše. František byl měl býti tím papežem posledním. Logoicky projevená jména míst největší zkázy svědčí o konci matrice neřekl bych biblického projektu, ale duchovně nebeského projektu precese, který určuje (v tomto případě) posun od věku ryb do věku vodnáře, který svoje menší a větší přechody. P.S. Symbolismus nám může rozjasnit mysl, ale i zatemnit, pokud se PŘÍLIŠ zapomeneme v detailech.

amatrice - anti-matrice

xox | 26.08.2016

Ano, mimo klasické vysvětlení typu "HNR dává najevo hroucení se biblického projektu" mě taky napadá, že by mohlo jít i o řízené upouštění energie biblického egregoru. Někdo možná našel účinnou technologii/zbraň jak se s nabitými egregory vypořádat, a kanalizovat jakýmsi "zkratem" jejich energie (relativně) bezpečně ven do fyzického prostoru, než aby se tato využila někde v noosféře třeba na rozpoutání války či jiných společenských katastrof...

Zemětřesejí v Itálii.

Jaroslav | 26.08.2016

Se odehrálo v oblasti Perugie,prastaré oblasti obývané Umbry.Umbrové žili poklidným a vyrovnaným životem,byli velmi zruční zemědělci i řemeslníci,uměli žít v souladu s přírodou a Bohem,kterému byli velmi blízko,jehož velebili a oslavovali v mnoha svátcích.Svým životem se velmi podobali starým Slovanům,možná,že to byla jedna z prastarých větví.K Umbrům přišli až později Etruskové,poznali se navzájem a žili pohromadě jako bratři a sestry ve shodě. Vše nakonec postupně skončilo nadvládou Říma a válkychtivých,bojovných římanů. Umbrové odešli,už se neinkarnovali a Etruskové skončili taky.Jsou to staré kultury z předantické doby,o kterých (a hlavně o Umbrech) víme málo.To Oni obnovovali a vytvářeli matrici ve středu Itálie,původní,pravou. Tu pozdější,římskokatolickou Zem odmítá a setřásá ze svých zad.

Re: Zemětřesejí v Itálii.

Jana | 26.08.2016

....díky za Váš příspěvek o Umbrech a Etruscích. Je to pro mě další koralek do mozaiky představ o osídlení Evropy v dobách před započetím zhoubného plánu, který v posledním staletí finišuje.
Vašemu tvrzení, že se Umbrové, Etruskové a další jim příbuzné národy původního osídlení euroasijského kontinentu dále neinkarnovaly ale oponuji, Důkazem inkarnace jste Vy sám a s Vámi další statisíce lidí na celém světě, kteří navzdory překážkám hledají svoje kořeny a skutečnou historii. Propojujeme se.
www.omforum.cz

Re: Zemětřesejí v Itálii.

Jaroslav | 26.08.2016

Umbrimové byli národem ,,Božích dětí".Zakládali kruhová,oválná sídla s nádhernými zahradami a svatyněmi uprostřed. Byly to Arkony Umbrů,později i Etrusků.Uctívali své předky a původ z hvězd,odkud přišli a s kterými byli ve spojení neustále vortexem-spirálou DNA na buněčné i duchovní ůrovni,jež nebyla spící,ale stále aktivní,plná světla.Dali Bohu ( předkům) slib a ten dodrželi bez poskvrny,byli urození,Umbrové,bratři a sestry jedné pradávné větve z rodu slovanů.

Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Jaroslav | 26.08.2016

Jano,jsem opravdu jením z nich,jinak bych se takto neozval...Ahoj a hezký večer.

Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Jana | 26.08.2016

Já také, i když se Slovany to vidím z trochu jiného úhlu.
Napište SZ na farkas. Také mám pěkné korálky a pozvánka je výš.

Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

RichardCZ | 26.08.2016

co je to farkas?

Re: Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

farkas | 27.08.2016

To je vlk.:-)

Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Hox | 26.08.2016

"Dali Bohu ( předkům) slib a ten dodrželi bez poskvrny"

z té věty by vyplývalo, že předkové = Bůh, což nejde.

Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

tomik | 27.08.2016

při vaší míře chápání možná "nejde", nehrajte si tu ale pak na učitele..

Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Hox | 27.08.2016

Fajn, zkuste mi to vysvětlit.

Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Hox | 27.08.2016

Jinak klasická podrážděná reakce, když je někomu poukázáno na lapsy v nějaké konstrukci: "předkové" (množné číslo) mohou být pro někoho "bohové" (kult předků), ale nikoliv "bůh" (jeden) a už vůbec ne Bůh (tvůrce, vyšší rozum, všedržitel, hierarchicky nejvyšší řízení, nadvesmírná realita...).

Re: Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

tomik | 27.08.2016

podrážděná nikoliv..:). nemám problém ztotožnit se s vaším výkladem (v míře chápání dle kob je velmi přesný), zároveň ale stejný problém nemám s konstrukcí "Bůh = vesmír (stvoření)= bůh"; jedinec disponující odlišným pojmovým aparátem bude stejnou věc vnímat odlišně ode mě a nelze tvrdit, že nemá pravdu jen proto, že s ním můj rozum nesouhlasí; pravda totiž JE, a to je je také to jediné, co je o ní možné tvrdit.

v přístupu některých kovaných kobistů mně poslední dobou chybí pokora vůči všemu okolnímu (včetně okolních názorů), proto jsem také tak "podrážděně" zareagoval..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Cico Ciciak | 27.08.2016

Neodchádzaj (schválne?) od podstaty! Tak platí napísané: Bůh (předkové) alebo nie, alebo je to myslené len obrazne, jedná sa iba o nejakých ľudí, ktorých niekto pokladal za bohov?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Jana | 28.08.2016

Pojetí boha v předantické civilizaci sledovalo naprosté soužití s přírodou, Zemí, její energií i kosmickými vlivy.
Zachovat zemi - boha příštím generacím, aby i oni mohli být součástí dokonalého přírodního systému.
Uctíváním model (bohů) se později lidé dobrovolně zřekli božství, které je, za předpokladu splynutí s přírodou a universem, v každém z nás.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zemětřesejí v Itálii.

Eva | 30.08.2016

Díky za diskuzi, o Umbrech jsem nevěděla.

Přidat nový příspěvek