Zeman: EU nepotřebuje udržovací úředníky, kteří pláčou a fňukají

19.04.2016 19:06
TauRus

 

Zeman: “EU nepotřebuje udržovací úředníky, kteří pláčou a fňukají”.

Má-li podle Zemana evropská veřejnost podporovat myšlenku EU jako federace, nikoliv jako „zločinného unitárního státu“, potřebuje mít v čele výrazné osobnosti, které by dokázaly strhnout, jako to v Británii dokázali Tony Blair a Margaret Thatcherová nebo ve Francii Charles de Gaulle a François Mitterrand. Naopak podle prezidenta nepotřebuje udržovací úředníky, kteří pláčou a fňukají.

Také zdůraznil potřebu jednotné evropské armády a podotkl, že , například evropská pohraniční stráž má mít 1500 lidí a počet migrantů se tento rok odhaduje na dva miliony. „To je operetní armádička, která ničemu nepomůže, kromě svého zesměšnění,“ míní.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/prezident-milos-zeman-navsteva-stredoceskeho-kraje-fy4-/praha-zpravy.aspx?c=A160418_123720_praha-zpravy_nub

 

Diskusní téma: Zeman: EU nepotřebuje udržovací úředníky, kteří pláčou a fňukají

Potřebujete legit úvěr ???

Glenn Baker | 26.04.2016

Potřebujete legit úvěr ??? Naše úvěrové služby jsou rychlé a spolehlivé, jsme schválili půjčky do 3 hodin po aplikaci. Nabízíme půjčky od minimálně €5.000 maximálně 15 milionů €. Jsme certifikované a vaše soukromí je 100% bezpečný s námi. Můžeme vám pomoci půjčováním vám peníze, začít podnikat nebo rozšířit své stávající podnikání, můžeme půjčit až 15 milionů eur. Napište nám aplikovat: zionloan1@gmail.com

.

Pavel | 21.04.2016

Evropská administrativa je v prkérní situaci. Na jednu stranu se jí úspěšně daří naplňovat plán na "zčernání" Evropy. Na druhou stranu musí svým občanům předvádět divadlo o tom, jak se snaží migrační krizi řešit, ale zatím se to příliš nedaří. Sřízlivý pozorovatel však vidí, že všechna opatření unijních politiků nesměřují k zastavení imigrace, nýbrž k jejímu úspěšnému pokračování. Člověku to připadá jak hra na blbce, kdy předváděné snahy o zastavení imigrace ve skutečnosti vedou k zabezpečení jejího pokračování.

Přidat nový příspěvek