Zaorálek a jeho prohlášení

15.03.2016 14:03
TauRus|

 

Ještě k Zaorálkovi a jeho prohlášení:
„Rusové jsou třeba velice činorodí v tom, že nám uprchlíky vozí všelijakými severními cestami, například letecky. Je doloženo, jak nám naši slovanští bratři pomáhají v tom, aby nás zásobovali co největším množstvím uprchlíků,“ prohlásil Zaorálek.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusko-migracni-krize-lubomir-zaoralek-dhq-/zahranicni.aspx?c=A160315_085723_zahranicni_ale

Uměl by Zaorálek vysvětlit, které evropské letiště spolupracuje s Rusy na distribucí uprchlíků v EU? Nebo ruská letadla přistávají rovnou na vojenských letištích NATO? Nějak jsem z toho zaorálkova prohlášení jelen. :)
Aha, už jsem asi pochopil! Rusové si dovezou uprchlíky domů, u hranic s EU vytvoří velkou kolonu a hurá pochodem vchod přes “nestřežené” hranice Pobaltí a Polska do Německa. Akorát se divím, že tu “kolonu” ještě nikdo nenatočil…, když už je to “doloženo”. Taková zdrženlivost EU v jednání s Ruskem mě docela překvapuje. :)

 

Diskusní téma: Zaorálek a jeho prohlášení

Test, just a test

XRumerTest | 10.03.2018

Hello. And Bye.

Ostravský učitel

učitel | 16.03.2016

Učitel z.š.1-5.

Pravda

Pravda | 16.03.2016

Zaorálek potvrdzuje, že pán Zeman sa o ňom pravdivo vyjadril a správne ohodnotil jeho charakter. Teda Zaorálek svojim konaním potvrdzuje pravdivosť pána Zemana.

Dozrávání

Jaroslav Markvart | 15.03.2016

Pan veleministr zahraničí ČR dozrává do velezrady

Přidat nový příspěvek