Zákaz startu v Riu = součást hybridní války proti Rusku

20.06.2016 09:37

Hox, Lin

 

To že absurdní zákaz startu v Riu týmu lehké atletiky Ruska je politicky motivovaný je očividné, ale je to součást širšího scénáře hybridní války, zpráva (skrze sportovce, ruským prodejným "elitárním" klanům) je zde jasná: vzdejte se Vlasti a všechno bude dobré. "Západní přátelé" totiž ruským sportovcům otevřeně navrhují, že startovat sice mohou, ale ne pod vlajkou Ruska. Mohou si vybrat - buď startovat jako běženci, nebo pod olympijskou vlajkou. Troufám si odhadnout, že to nepřijme ani jeden z nich (ps. první vlaštovky: Jelena Isinbajevová odmítla vystupovat na OH v Riu pod neutrální vlajkou)

 

Co je na celé věci nejodpornější? Během posledního půl roku brali dopingové vzorky ruským atletům zahraniční specialisté, byl to jeden z požadavků, Rusové ve všem vyhověli. Odebrali přes 3000 vzorků, zkoumala je federace IAAF ve svých laboratořích a pozitivní byly… tři… Ano – 3 pozitivní testy!

Zřejmě na základě těchto 3 pozitivních vzorků z 3000 prohlásil nově zvolený panák do čela IAAF (zřejmě zvolený právě pro tento účel):

"Rozhodli jsme se zakázat start všem proto, že jde o SELHÁNÍ SYSTÉMU"

 

To ještě není všechno. Jedna ruská atletka, která byla z dopingu usvědčená, nedávno zdrhla do USA. No – a federace jí vše odpustila, protože ona “dostala rozum” a nyní chce závodit za USA.

Usvědčená atletka za barvy USA nastoupit může, nevinní (z drtivé většiny) ruští sportovci za Rusko nikoliv. Rozkaz zněl jasně.

Věří ještě někdo, že v této frašce jde někomu ze zainteresovaných o zajištění etických principů?

 

Rozsáhlé reportáže (rj) z tiskovky IAAF, kde její hlava Coe oznámil rozhodnutí. Neschopnost a neochotu odpovídat na otázky některých novinářů zakrývá špatně:
https://new.vk.com/vestinedely?z=video-48671424_456239032%2Fc9b2164a208443c056%2Fpl_post_-48671424_14439


Schéma celé akce je nyní už celkem patrné:
Německý "novinář" Hajo Seppelt vyrábí pro ARD několik dokumentů o "systémovém dopingu" v ruské atletice, na základě principu "možná, pravděpodobně, domníváme se" - fakta ani dokumenty tam nejsou, tímto dokumentem se na Západě formuje informační pole a protiruská hysterie, v této situaci rozhoduje IAAF pro plošný zákaz, dokonce cituje dokumenty ARD jako jedny z hlavních argumentů, ačkoliv v nich není absolutně nic konkrétního ani prokázaného, čistá práce na objednávku s dopředu daným výsledkem.

O stavu svědomí zmíněného německého novináře ARD svědčí fakt, že když mu z Ruska přijela položit ohledně jeho dokumentů pár otázek Olga Skabejevová ze stanice Rossija 1, fyzicky na ni zaútočil, vytrhl jí z rukou mikrofon a několik desítek minut ji a kameramana pronásledoval, vyhrožujíc že je udá na policii (za co, je zřejmé nejspíš jen jemu). O incidentu informoval například i iDnes, jen zcela v duchu kavárenského mainstreamu situaci obrátil: "Ruská msta za reportáž o dopingu. Odvysílali, jak provokovali autora", i když jejich vlastní video je usvědčuje ze lži.
 

 

Diskusní téma: Zákaz startu v Riu = součást hybridní války proti Rusku

OH v Riu

Stefan | 23.06.2016

Ruskí športovci by mali ísť na olympiádu. V prípade zisku medaile by mali spod odevu vytiahnuť ruskú zástavu a mávať ňou a zatnúť päsť, ako to urobili onoho času protestujúci americkí atléti čiernej pleti Smith a Carlos. Pochybujem o tom, že by usporiadatelia mali tú odvahu zakročiť pred zrakmi celého sveta proti takto protestujúcim športovcom.

Julia Stepanova

bigos | 21.06.2016

kde najdem nejaky zdroj, ktory hovori a tom, ze Stepanova bude pretekat za USA? A este t oco Hox pisal ze z 3000 vzorkov boli pozitivne 3 - da sa to niekde dohladat?
K tomuto pripadu olympijskej diskriminacie treba este doplnit ruskych fanusikov na ME a podmienecne vylucenie Ruska kvoli vykonstruovanemu dovodu - vytrznosti na stadione. Podobne vytrznosti spravili Chorvatski fanusikovia - zahadzali hraciu plochu svetlicami, zapas musel byt preruseny. Ziadne podmienecne vylucenie sa nekonalo. Zhnity cirkus, spolitizovany sport, ceresnicka na torte bolo tvrdenie Guardian o prepojeni ruskych faniskov na Putina v ramci hybridnej vojny :D

Re: Julia Stepanova

Hox | 22.06.2016

"30 stříbrných pro Stepanovovou: jidáše sportu pouští na olympiádu": http://www.aif.ru/sport/person/30_srebrenikov_dlya_stepanovoy_iudu_sporta_rossii_puskayut_na_olimpiadu

3 pozitivní vzorky z 3000: http://tass.ru/sport/3378644

Олимпиада без России ?

Slobo | 20.06.2016


https://pbs.twimg.com/media/ClLxpu1WAAAeFmL.jpg

publi: Студия 13 (@13studiya)
Jun 17, 2016 at 11:32 pm

Zakaz startu v Riu

Ilka | 20.06.2016

Nejlepsi by bylo, kdyby sportovci z jinych zemi, kteri jsou fair,
odmitli ze solidarity ucast na olympijskych hrach a zorganizovali
si paralerni hry.
Ilka

Re: Zakaz startu v Riu

Hox | 20.06.2016

> a zorganizovali si paralerni hry.

i můj směr myšlenek. Pokud se to nakonec nevyřeší v prospěch Ruska, tipuji že něco v tomto směru bude.

Re: Zakaz startu v Riu

M.C. | 20.06.2016

To se asi nestane, ale kdo ví.
Kdo ví co ještě dodělávající neocons vymyslí a jak na to budou ostatní země reagovat.
Každá takováto zhovadilost znamená další příznivce pro Putina.
Přeběhlíků moc nebude, odepsali by se navěky v očích vlastních spoluobčanů.
Někomu to možná nevadí, to už je věc osobního postoje a pohledu.

Re: Zakaz startu v Riu

Spektátor Čumilovič Puk | 20.06.2016

To já dost o férovosti dnešního sportu pochybuji = nečekám, že sportovci sami něco udělají proti té nespravedlnosti. Vzpomeňme na výpovědi našeho MUDr. Ivana Hnízdila a jeho názory. Já vlastně již vrcholový sport skoro ani nesleduji. Jde o formu ovládání mas ve stylu "chléb a hry". Ale je mi líto těch sportovců, co leta tvrdě a poctivě trénují, a celá jejich práce přijde vniveč... Takže já ony hry tuplem nebudu sledovat a budu to jako divák bojkotovat.

Re: Zakaz startu v Riu

TongV | 27.06.2016

Tak by měli odpovědět všichni opravdoví SPORTOVCI, kterým ještě zůstal kousek smyslu pro sport a čestné soutěžení v prostředí sportovního byznisu !!!

aspoň tam nic nechytí

M.C. | 20.06.2016

Účast v Riu bych rozmlouval i našim sportovcům.
Nejde o umělou kampaň s virem zika, ale o všeobecně zoufalou epidemiologickou situaci v oblasti.
A když tam přijedou spousty lidí z jiných částí Země, kteří na místní mikroby nejsou zvyklí, tak to může vypadat, jako v Egyptě s nechvalně známou ,,Faraónovou pomstou".
O riziku nějaké prasárny, jedno kým spáchané, ani nemluvím.

OH

anna | 20.06.2016

Vie niekto čo je s p. Pjakinom?

hmm

akcell | 20.06.2016

nevieme :(

Re: OH

Hox | 20.06.2016

pauza - svátky, dnes by měl být.

Sportovnkyně emigrantka udavačka

Jukis Denovic | 20.06.2016

Už jsem jí našel:
Jméno: Julia Stěpanovová
Místo pobytu: USA, na neznámém místě
Důvod neznámého místa pobytu: Všem jasný, však na OH bude kontakt pro interview možný

Sportovnkyně emigrantka udavačka

Jukis Denovic | 20.06.2016

Už jsem jí našel:
Jméno: Julia Stěpanovová
Místo pobytu: USA, na neznámém místě
Důvod neznámého místa pobytu: Všem jasný, však na OH bude kontakt pro interview možný

Závodnice za USA

Jukis Denovic | 20.06.2016

Jak se jmenuje závodnice, která brala drogy a teď bude moci závodit za USA? Rád bych sledoval její sportovně-chemické výkony.

OH

Leoš | 20.06.2016

Neuvěřitelně odporný čin.Bez ruských atletů si můžou strčit celé slavné OH hry do prdele.

Přidat nový příspěvek