Výroky Putina v Jaltě a další střípky

17.08.2015 23:18

jardob |

Putin na Jalte, citáty:
«Som presvedčený, že bez ohľadu na všetky ťažkosti súčasného časového obdobia, situácia na Ukrajine sa tiež dá do poriadku a Ukrajina sa bude rozvíjať, rozvíjať pozitívne, zriekne sa tej hanebnej praxe, ktorú dnes pozorujeme, a konkrétne - postavenie celej (tejto) obrovskej európskej krajiny pod vonkajšie riadenie, s obsadením kľúčových pozícií vo vláde a v regiónoch zahraničnými občanmi»
«Myslím že je to ponižujúce pre ukrajinský národ »
«Ukrajina vstane na nohy a bude sa rozvíjať pozitívne, spoločne s Ruskom bude tvoriť svoju budúcnosť»
« Mám za to, že Rusi a Ukrajinci – to je jeden spoločný národ, my nerobíme rozdiely»
http://tass.ru/politika/2191898

Sibírsky vedci v spolupráci so zahraničnými zostrojili umelý mozog (resp. umelú inteligenciu). Vidí, počuje, dokáže sa učiť a získavať vlastné skúsenosti... (V akom rozsahu, nebolo písané). Dávam to sem aj preto, lebo zostrojiť analogiu (hoci zjednodušenú) mozgu, je možné len za predpokladu znalostí - riadenia v supersystémoch. (Od toho aká teoria je použitá, závisí aj chybovosť, prípadne možné defekty v charaktere UI. Tak ako DVTR, riadením v supersystémoch sa zaoberala aj Kybernetika)
http://russian.rt.com/article/109620

Austrália má tiež svoje problémi s utečencami, nie je uvedené odkiaľ putujú, no udáva sa že tiež na loďkách (s číslami). Tábor je na ostrove Nauru (SV od Australie). Podľa záberov súdim že ide o celkom iný druh utečencov, je tam veľa detí, a má byť s nimi kruto zachádzane (napr. sexualne služby výmenou za jedlo). Vláda dala pod zákon štátnym zriadencom čo tam pracujú že nesmú informovať o ničom čo sa na Nauru deje, inak im hrozí väzenie až 2 roky.
http://russian.rt.com/article/109723


 

 

Diskusní téma: Výroky Putina v Jaltě a další střípky

AUSTRALIA A EMIGRANTI

Jana | 18.08.2015

Pani Hana, bohužiaľ je to pravda, rovnako pocas 2.sv. brali s rezervou info o zaobchadzani s ludmi v koncentrakoch a v USA židovskym utecencom nedovolili vylodit sa. Proti bol najvrchnejsi rabin v USA. Australia kruto zaobchadza nielen s emigrantmi ALE i s DOMORODYM OBYVATELSTVOM , ze by kopia USA?

Re: AUSTRALIA A EMIGRANTI

Hana | 19.08.2015

O tom jste si přečetla v tisku nebo jste to viděla na vlastní oči? Pokud jste o tom pouze četla, pak nemůžete nikoho přesvědčovat o tom, že je to pravda. V našich médiích probíhá rozsáhlá propagační kampaň proto, aby zde lidé přijali imigranty, cílené vymývání mozků a dezinformace, stejné jako už mnohokrát, Kosovo, Lýbie, Ukrajina, Sýrie,....
Pro zájemce zajímavé video o tom, jak probíhá islamizace:
youtube.com/watch?t=370&v=1Bxj1r7BbJg

Austrálie

Hana | 18.08.2015

Veškeré informace o krutém zacházení s imigranty bych brala s velkou rezervou. Stačí pozorovat propagandu zaměřenou na zlomení odporu veřejnosti proti přijímání imigrantů ve všech českých médiích. Bude zajímavé pozorovat, jak moc to ovlivní názory lidí. Média ukazují přesně to, co chtějí ukázat, avšak o pravdu se nejedná. Kromě toho někde v tisku se objevila zpráva poslankyně asi za TOP09?, jméno si nepamatuji a ta na dotaz, proč EU nepotopí lodi pašeráků lidí z Afriky (míněny byly prázdné lodě pro vysvětlení), odpověděla, že by tyto akce musely být schváleny Radou bezpečnosti OSN, ve které to blokuje Rusko. Zda je její informace pravdivá, jsem neověřovala.

Re: Austrálie

to je jedno | 18.08.2015

Co vím, EU ani žádost o povolení potápět prázdné pašerácké lodě před Radu bezpečnosti OSN nepředložila. To blokování ze strany RF je již tedy lež a výmluva. Ostatně, když NATO šlo bombardovat Libyi, či napadli Irák, udělali to navzdory nesouhlasu Rady bezpečnosti. Tak o co zde jde? O megapodvod na medii zhypnotizované Evropany! Dosahuje to kolosálních rozměrů. Dobře je to popsané zde: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1884-metoda-jak-ovladnout-evropu-i-nas-uprchlici-jako-zbran-ve-specialni-barevne-revoluci-demonstranti-pred-ct-lzete-za-nase-penize-oba-prezidenti-mluvi-jasne-informace-z-temneho-priseri-americkych-zajmu.htm

Re: Re: Austrálie

Hana | 18.08.2015

Rozhodně je to možné, dokonce více pravděpodobné, neověřovala jsem si tuto její informaci a také ji beru s rezervou, ale totéž se týká krutého zacházení s imigranty v Austrálii. Pokud se mi podaří rozhovor s poslankyní vyhledat, dám sem odkaz a budu ráda za komentáře. Ať vidíme konkrétně, kdo z nás dělá blbce.

Přidat nový příspěvek