Výběr zpráv 26.6.2015

26.06.2015 17:47

ТаuRus |

Dnes 26.6.2015 (8+6+8 - 22) zemřel velmi významný politik sovětské a postsovětské epochy Jevgenij Primakov. O Primakovovi a jeho diplomatických schopnostech se vyprávěli legendy. Je o něm znám i fakt, že když v letadle nad Atlantikem, těsně před příletem do USA se dozvěděl o NATOvském bombardování Jugoslávie, přikázal otočit letadlo zpět, čímž vyjádřil nesouhlas s americkou politikou. Přitom riskoval život, palivo sotva stačilo k přistání na Islandu. Jelcin ho povolal jako krizového manažera a jednu dobu ho nechal dělat funkci premiéra. Jenže kvůli obavě z přílišné popularity ho po roce odvolal. Potom zastával funkcí ministra MZ RF.
V ruské politice byl též hlasem GP (nemyslím tím slouhou) a Putin ho často využíval, jako poradce.
http://ria.ru/society/20150626/1090013481.html

Zajímavý rozhovor s šachovým velmistrem Anatolijem Karpovym o současné mezinárodní politice. Na rozdíl od Kasparova, Karpov zůstal člověkem a patriotem.
"Dnes se s námi hraje gambit - velmi agresivní hra s oběti, většinou pěšáka. Ale tentokrát se hraje s obětí figury - Evropy. přičemž Evropa obětuje sama sebe"..."Ale každý gambit může přejít do nekonečného a poklidného endspielu".
http://www.aif.ru/society/people/rusofobiya_zashkalivaet

Smrt nevinně zavražděných pronásleduje "estrádní idoly"
Dnes se objevila zpráva, že u světoznámého operního zpěváka Dmitrije Chvorostovského (52) diagnostikovali nádor mozku. Zpěvák zrušil všechna vystoupení do poloviny srpna.
Nedávno na stejnou diagnózu v Rusku zemřela známá zpěvačka a herečka Žanna Friske (41).
Na diagnózy rakoviny předčasně zemřelo několik ruských herců.
V Rusku mezi estrádní a hereckou smetánkou se velmi rozšířily omlazovací injekce s kmenovými buňkami, vyráběné z abortivního materiálu. Přičemž často se potrat a následně získání biologického materiálu provádí velmi drastickým způsobem pro nenarozený plod. V článku je o tom podrobněji.
"Využití " potratového materiálu" je samo od sebe hříchem, ale kromě toho je i okultní činnosti - projevem "upírství", protože se herci stávají "spolupachateli" vraždy dítěte v lůně matky. Části zavražděného dítěte se dostávají do organismu nebo se rozkládají, čímž se člověk stává součásti světa mrtvých. A v okultismu zvyšuje možnost "splnění přání" - Každému dle jeho zásluh"

http://zakonvremeni.ru/analytics/7-3-/22083-smert-nevinnoubiennyx-mladenczev-presleduet-qestradnyx-kumirovq.html

 

Diskusní téma: Výběr zpráv 26.6.2015

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek