Vsjo budět charašo! (na Ukrajině)

05.08.2015 15:27

ТаuRus |

Nejdříve hudební vložka
Верка Сердючка - Всё будет хорошо
https://www.youtube.com/watch?v=JRJj-11X2yQ

To není jen tak nějaká "zpěvačka" Věrka Serďučka. Je to zpěvák Andrej Danilka, který už minimálně dvě pětiletky rozkládá ukrajinskou společnost zevnitř svým dekadentním zjevem - v ženských šatech a nainstalovanými ženskými tvary (transvestita) a neméně dekadentními písničkami.
V roce 2007 vyhrál Eurovizi s písničkou "Lasha tombay", ve které většina Rusů slyšela slova "Russia goodbye". Ujišťují vás, že stejná slova slyšeli i Ukrajinci, i opoziční aktivisté v Rusku, protože od tohoto vystoupení heslo - "Russia goodbye" se stalo velmi modním v prostředí ukrajinské a ruské opoziční blogosféry. Příznačné je, že Andrej Danilka vystupoval pod číslem 69. Zde je jeho vystoupení na Eurovizi:

https://www.youtube.com/watch?v=GP5YOhQZtlA

Určitě si všimněte, že kostýmy interpretů a jejích stylizace velice připomíná fašistické Německo.
V roce 2013 na Ukrajině vypukl 3.Majdan, ve kterém se hodně angažovalo Německo, který potom vyústil v to, co už skoro 2 roky pozorujeme - v ukrajinský fašismus.
Ale, to byla jen lyrická, leč důležitá, odchylka od hlavní náplně mého dnešního příspěvku.

Vsjo budět charašo! ("Všechno bude v pořádku!")

Statistika od lékařů - "V Kyjevě, od začátku roku, bylo uskutečněno tři tisíce trestných činů s použitím střelných zbraní",- expert v otázkách národní bezpečnosti Sergej Šavbota.
http://varjag-2007.livejournal.com/8853325.html

A to je jenom Kyjev, přátelé. Nemluvíme už o jiných městech, ve kterých situace může být ještě horší, protože z důvodů korupce a zastrašování, mnoho trestných činů nejsou ani zaznamenány.
A zřejmě z nějakých takových "vyšších principů" jsou i teroristé, kteří způsobili "jatka" v Mukačevu jsou dosud v bezpečí a na svobodě.
http://www.politnavigator.net/terroristy-pravogo-sektora-ustroivshie-bojjnyu-v-mukachevo-na-svobode-i-v-bezopasnosti.html

A tak dále, nebudu se rozepisovat o situací v každém regionu zvlášť, jen poznamenám, že na Ukrajině probíhá nekompromisní boj mezi starými elitami a těmi, kdo se elitou chtějí stát, včetně prostých bojovníků "Pravého sektoru", kteří se zcela "logicky" domnívají, že si krví "zasloužili" aspoň o kousek nějakého majetečku v podobě kousku půdy nebo cizího domu či auta...
Současný stav krásně dokresluje tato zpráva:
Ukrajinští oligarchové (Achmetov, Punčjuk, Taruta, Chmelnický Kosjuk) 1.8.2015 provedli v Kyjevě tajné setkání, na kterém konstatovali, že vše na Ukrajině jde "ne tak" (jinak).
"Obavy oligarchů jsou založeny na nemožnosti vydělávat, jako dříve a na vzniku "jiných", kteří si začali "hrabat" dvojnásobnou rychlosti. Při tom nechali "na suchu" část starých oligarchů".
http://www.politnavigator.net/poroshenko-pletut-lapti-oligarkhi-proveli-tajjnuyu-vstrechu-v-kieve.html

USA slévají Ukrajinu, ale slévají tak, aby po nich zůstala jen "spálená země", spálená do takové míry, aby Rusko, po jejích odchodu, ztratilo léta na zajištění aspoň přežití větší části obyvatelstva.
"V Minsku představitelé Kyjeva opustili jednání kontaktní skupiny, která se má zabývat ukončením konfliktu na Donbasu, protože dostali pokyny od USA".
http://www.politnavigator.net/ssha-reshili-ostavit-na-meste-ukrainy-vyzhzhennuyu-zemlyu.html

Ukrajinská vláda už nekontroluje nic. Nekontroluje ani vlastní osud. Noviny The Times publikovali materiál, ve kterém přiznaly, že bojovníky "Pravého sektoru"" nejenže porušují Minské dohody, ale ještě se s tím chlubí.
http://www.politnavigator.net/times-priznala-chto-kiev-narushaet-peremirie-na-donbasse.html

Porošenko je dnes na Ukrajině asi nejvíce ohrožený "druh" - USA a Evropa ho slévají, Putinm Rusko a DLR jsou na něho naštvaní, "Pravý sektor" ho zapsal v nepřátelé Ukrajiny, oligarchové též, obyvatelstvo jakbysmet. Hranice jeho lavírováni se nebezpečně zužují...
Buď něčím překvapí a pomůže si nebo jeho osud je zpečetěn...

P.S. Než jsem stačil dopsat:
"V Kyjevě za milionový úplatek je arestován poslanec od strany Kličko-Porošenko"
http://www.politnavigator.net/v-kieve-za-millionnuyu-vzyatku-arestovan-deputat-ot-partii-klichko-poroshenko.html

Střelba v Kyjevském hotelu - u chuligánů zajistili pistole, granáty, nože a automat.
http://www.politnavigator.net/razborki-so-strelbojj-v-kievskojj-gostinice-u-khuliganov-izyali-granaty-pistolety-shtyk-nozhi-signalnye-rakety-i-avtomat.html

 

Diskusní téma: Vsjo budět charašo! (na Ukrajině)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek