V Rusku zakázána scientologická církev, Řecko vydává ruským občanům víza na 5 let

22.06.2016 06:57
TauRus
 

V bytech moskevských scientologů probíhají prohlídky, Scientologická církev je v Rusku zakázána:
http://oko-planet.su/politik/society/326484-u-saentologov-v-peterburge-i-moskve-provodyatsya-obyski.html

 

Řecko začalo vydávat ruských občanům schengenská víza na dobu 5 let. Víza se mají vydávat bez problémů těm občanům, kteří aspoň jednou byli v oblasti schengenu.
http://oko-planet.su/politik/newsday/326453-greciya-nachala-vydachu-rossiyanam-shengenskih-viz-na-pyat-let.html

Přes Řecko se částečně prolamuje vízová povinnost do Evropy pro občany Ruska.


Znepokojivá informace – blogeři píši o tom, že jedno z tonoucích dětí v Karélii se dovolalo na stanici záchranné služby. Tam ho odbyli větou, aby si nedělalo legrací a pomoc neposlali.
http://www.vz.ru/news/2016/6/21/817108.html
Buď je to pravda a Šojgu má ve svém rezortu problém anebo je to cílený útok (pomluva) na něho. Každopádně, není dobré ani jedno.

 

Diskusní téma: V Rusku zakázána scientologická církev, Řecko vydává ruským občanům víza na 5 let

Scientologicka cirkev

svantovit | 22.06.2016

je nastupnou platformou pre "nove usporiadanie" sveta z pohladu nenasytnych psychopatov,ktori si chcu svet upravit podla svojich sebeckych potrieb.Uplne logicky krok Ruska smerom k tejto nebezpecnej sekte "elitarov",ktorych hniezda su v USA a v zapadnej Europe.Rusko musi odolavat tlaku nielen zvonku,ale najma likvidovat vnutorne hrozby,kedze zapad stavil na Majdan v Rusku a utesuje sa viziou,ze vykradne,vyrabuje a zahoji sa na Ruskych zdrojoch.

Re: Scientologicka cirkev

to je úplně fuk | 22.06.2016

Nu to tedy hodně prostoduše spekulujete o této konspiraci. Já myslím, že to jen takto vypadá a situace bude podstatně složitější. Doslova si myslím, že po coby do počtu členů bezvýznamné scientologické sektě jdou nějaké struktury uvnitř Ruska, pracující pro vnějšího nepřítele. Pravoslavná církev to uvítá, muslimové také. Na budku dostanou slabí a malí... ruská společnost je hájit nebude, takže to zrádce Ruska nebude skoro nic stát, ale Západ, jehož elitní struktury očividně Scientology taky nemají rády (bylo by dobré vědět proč), dostane do rukou skvělý klacek na Rusko: "Podívejte na to ošklivé Rusko, už je zase o něco blíže totalitě, nyní utlačuje své náboženské menšiny." Chápete? Myslím, že to není dobrá zpráva.

Re: Re: Scientologicka cirkev

ooo | 22.06.2016

zapad bude kafrat tak jako tak, tak proc toho i nejak nevyuzit. Kazdopadne to ze scientologicka "cirkev" je novy nastroj rizeni gp pote co ten stary (zidi) prestava fungovat a chysta se jeho likvidace, je na techto strankach pomerne dobre vyargumentovano, viz napr. Pjakinova videa ci serial "".

pozn. opravdu si myslite ze to ze je v soucasnosti na Slovensku na miste p-rezidenta prave scientolog je jen nahoda?

pozn. 2: kdyz si uvedomime jake etnikum tvori ony "zapadni elitni struktury" tak v souladu s vyse uvedenym nas jiz jejich animozita opravdu neprekvapi :)

Re: Re: Re: Scientologicka cirkev

ooo | 22.06.2016

serial "Prídi na pomoc mojej neviere…"

Re: Re: Re: Scientologicka cirkev

to je uplne fuk | 22.06.2016

Pjakinova videa celkem sleduji a info o tom, ze by scientologie mela byt novym nastrojem rizeni gp, se ke me nedostala. Proto prosim o link, jinak to je pro me spise drb. Ja totiz zachytil info, ze toto se tyka Armenu. Jak to je se scientologii a Jacenukem, Kiskou atd. Nevim. Me to spise zase pripada jako drb, ci aktivita opozice vytahnout toto jako argument. Mozna ten politik toto mel chvili ve sve historii a nekdo to na nej pouzije jako klacek... aby dotycny delal co ma. Zaroven o nej otluce i ten klacek... klasika. Gp vse dela s dvojitym, trojitym a vicenasobnym efektem... takto bych to videl, kdybych uzil Pjakinovskou logiku. Ale jak to je tedy fakt nevim a jen spekuluji.

Re: Re: Re: Re: Scientologicka cirkev

Hox | 25.06.2016

role scientologie je analyzována zde http://leva-net.webnode.cz/products/pridi-na-pomoc-mojej-neviere-1/

Přidat nový příspěvek