V německých médiích se informační pole otočilo o 180 stupňů a najednou začínají pokládat otázky, které dříve zněly jen od lidí zvaných v Německu „korona-idioti“

15.10.2020 19:29

Irena

 

V německých médiích se informační pole otočilo o 180 stupňů a najednou začínají pokládat otázky, které dříve zněly jen od lidí zvaných v Německu „korona-idioti“, konspirátorů  nebo sabotovaných odborníků. Ovšem vládní politika jede bez ohledu na to tvrdě ve své linii. Média začala porovnávat čísla pozitivně testovaných uváděná vládou s čísly těch, kdo má příznaky nemoci, skutečně onemocněl, nebo je bezpříznakový.

 

V Berlíně opět byla demonstrace (proti opatřením přijímaným proti koronaviru), přičemž centrum Berlína bylo vyhlášeno zónou zvýšeného nebezpečí, čímž chtěli omezit počet účastníků, kteří se tak vystavovali nebezpečí, že budou muset potom do karantény nebo se budou muset nechat testovat. Lidé stejně přišli a policie se tentokrát chovala loajálně a nechávala je na pokoji. Což je zvláštní, protože dříve policie vyvíjela nátlak a to včetně násilných zásahů. Oddělení na léčbu koronaviru se snižují, nebo dokonce v některých německých zemích zcela uzavírají, přesto vláda opět zavřela jídelny, restaurace a kavárny v Berlíně  - načež tentokrát podali podnikatelé na toto karanténní opatření proti vládě žalobu k ústavnímu soudu.

V Německu teď prý nacházejí více mrtvých lidí, kteří umřeli strachem před koronavirem, kteří nakoupili potraviny, zavřeli se doma, kde dokonce používali plynové masky a následně zemřeli. Prý jich je nyní víc, než těch, kteří umírají na koronavirus – o tom informoval soudní patolog z berlínské nemocnice Charité.

 

Je tam uveden graf pozitivně testovaných, kde je vidět, jak dochází ke zvýšení v důsledku toho, že se zvyšuje počet testovaných lidí – na podzim je logicky více nachlazených lidí, stačí když dítě kýchne ve škole a testují celou třídu včetně učitelského sboru a tak dále a tak dále, takže „objevují“ více „infikovaných“, přičemž druhá linka (oranžová 10:00 min) ukazuje, kolik lidí je v nemocnicích, jejich počet neroste.

 

Ministra zdravotnictví vypískají, kde se jen objeví (mimochodem bývalý bankéř s ekonomickým vzděláním, který se „oženil“ s mužem, jenž je zase mimochodem mediálním magnátem. Ministerstvo vyčlenilo obrovské peníze na „propagandu“ koronaviru a tak si pánové v Berlíně pořídili novou vilu za 4,5 miliónu – předpokládám, že EUR).

 

Z přeložené reportáže z centrální televize:

Další graf (24:20 min) V dubnu z celkového počtu zemřelých v Německu 20 479 – jich bylo 1736 na koronavirus nebo s koronavirem! a v létě, když se počet zemřelých zvýšil kvůli velkým horkům (žlutá špička na grafu) v daném týdnu zemřelo 19 450 a z nich 27 na koronavirus nebo s koronavirem! V Německu není zvýšená úmrtnost, tj. koronavirus nezvýšil běžnou úmrtnost lidí!

https://www.youtube.com/watch?v=35Oz7k0Ru6E