V německém městě 15letý uprchlík z Afghánistánu podřízl 15letou Němku, svou bývalou přítelkyni

01.01.2018 17:55

 

V německém městě Kandel (země Porýní - Falcko) 15letý uprchlík z Afghánistánu podřízl 15letou Němku. Uvádí to Bild.

Uvádí se, že občan Afghánistánu Abdul D. bodl dívku jménem Mia 20centimetrovým kuchyňským nožem v jedné z městských lékáren, kde se v té chvíli nacházelo 15-20 lidí.

Oběť udržovala určitou dobu milostný vztah s vrahem, ale pak chtěla vztah ukončit. Poté jí Afghánec začal vyhrožovat a pronásledovat ji; její rodiče byli nuceni na něj podat trestní oznámení. Policie s Afgháncem pobesedovala, načež se Abdul rozhodl na dívku počkat a zabít ji.

Ukázalo se také, že mladík se dostal do Německa nelegálně v dubnu 2016 bez doprovodu rodičů.

Největší německý televizní kanál ARD odmítl uveřejňovat zprávy o vraždě, jelikož případ byl „místní", uvádí Welt. Poté, co ostatní německá média upozornila na mlčení ze strany ARD, televizní kanál věnoval vraždě krátký pořad, který se objevil ve výsledném vysílání zpráv.

(zdroj: https://cz.sputniknews.com/svet/201801016531507-uprchlik-nemecko-vrazda-vrstevnice/ )

 

Komentář Nasredin:

Vůbec mě to nepřekvapuje. Pro tyto primitivní lidi pouště lidský život nic neznamená. Pokud se tito lidé dostanou i k nám, budeme muset předvídat, že nám hrozí smrtelný útok při sebemenším lidském konfliktu, který se v naší kultuře řeší slovně; jako napřáklad př předběhnutí ve frontě, nechtěný dotek nebo srážka při míjení na chodníku a podobně. Ženské části populace bude hrozit smrt zcela automaticky v případě, že navážou milostný vztah s muži z těchto národů, protože ukončení vztahu z jejich strany (což byl tento případ) je automaticky brán jako útok na mužovu čest. Mužům našeho národa bude hrozit nebezpečí pokud si něco začnou se ženami z těchto národů, protože případný partnerský rozchod bude brán jako útok na čest rodiny ze které by taková žena pocházela.

 

Diskusní téma: V německém městě 15letý uprchlík z Afghánistánu podřízl 15letou Němku, svou bývalou přítelkyni

uprchlíci SPD nevadí

Jeronym Bosch | 02.01.2018

"pakliže se bavíme o migrantech, kteří přijdou, požádají na ambasádě o azyl nebo o trvalý pobyt, projdou azylovým řízením, tam problém nevidím" !!!
Odpověděl poslanec Kobza (SPD) :))
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/217411000371214/video/588399
Čas 16.10.

Re: uprchlíci SPD nevadí

petjan | 02.01.2018

Přesně tak, nenechte se oblbnout. Všichni "bojovníci" jsou totiž proti NELEGÁLNÍ migraci. Když se to zlegalizuje kvótami nebo zákonem, budete se divit. A zlegalizovat jde po západním způsobu všechno, útočné války, převraty i genocida.
Ale myslím, že mít v parlamentu SPD je pořád lepší než je tam nemít vůbec.

Re: Re: uprchlíci SPD nevadí

Jeronym Bosch | 02.01.2018

A v čem je to lepší?
NATO jim nevadí, prý jediná bezpečnostní jistota, vystupovat z EU nechtějí a uprchlíci, co se slušně přihlásí o azyl jim taky nevadí. Tak na co tam jsou??? Jen je to penězích. 100 míčů do kasy, to je dobrý obchod.

Re: Re: Re: uprchlíci SPD nevadí

petjan | 02.01.2018

Uvidíme. Beru to tak že je to lepší než aby jejich procenta měli KDU-ČSL nebo TOP09. To je bez diskuse. A nemůžete jít najednou proti všem, to skončíte jako Vandas nebo Sládek.
Podívejte se na Zemana, abychom mohli mít relativně normální vztahy s Čínou a Ruskem, musel být proevropský a proizraelský. Nevím nakolik jsou to jeho osobní přesvědčení, ale kdyby šel proti všem tak ho smetou raz dva. A když vyhrál volby tak nikdo nečekal že bude dělat takovou politiku jako dělá doteď.
Svět není černobílý, pokud se chcete pokusit něco řídit, nesmíte se nechat odstrčit od kormidla, musíte u něj zůstat i za cenu kompromisů a snažit se řízení aspoň korigovat. Jinak se můžete jenom dívat.

Re: uprchlíci SPD nevadí

M.C. | 03.01.2018

No ale v tom je kapku rozdíl.
Azylové řízení máme v rukou (české úřady) a azyl není nároková záležitost. Žadatele je možno (nutno) předem prověřit, co je zač a z jakých důvodů přišel, přičemž důkazní břemeno je na jeho straně.
Jiná věc je, když se nám sem snaží Makrela, Juncker a spol hrnout přivandrovalce bez výběru hlava nehlava.

Nejde o nijakú utečeneckú vlnu,ale o expanziu džihádu

A.D. | 02.01.2018

do všetkých smerov.Západné krídlo GP je natoľko opantané víziami absolútnej kontroly spoločnosti a vlastného blahobytu,že spustili program R.M.Coudenhove Kalergiho v celom jeho obludnom rozsahu.Podstatou tejto Kalergiho obludnosti je úmyselná,cielená degenerácia ľudskej rasy na polozviera-poločloveka,ktorý bude dokanlým otrokom pre elity.Príliš hlúpy,aby sa dokázal vzbúriť,nakoľko Kalergiho doktrínou je miesenie Európskych národov s najprimitívnejšími národmi,pre ktorých incest nie je vôbec tabu,ale je akceptovateľnou súčasťou ich "kultúry".Podľa vzoru proroka Mohameda,ktorý mal pomer a deti so svojou sesternicou bolo takto v Pakistane splodených viac ako 50% celkovej populácie Pakistanu.O Afrických krajinách ani nehovoriac.Muammár Kaddáfí mal ambiciózny plán,totiž vybudovať obrovský zavodňovací kanál v Afrike,ktorý by ukončil katastrofálne pohromy zapríčinené nedostakom vlahy a vody.Lenže,západné "elity" už mali dávno pripravený plán na imigráciu,teda Kaddáfí musel z kola von.Cieľom nie je akási humanita,ale plánovaný stret civilizácií,ktorý plní hneď tri účely.1 zníženie populácie,veď stretom civilizácií príde o život veľké množstvo ľudí.2 znásilňovacími akciami sa narodí množstvo "Kalergiho detí"-budúcich Európanov a za 3.Znovu bude možné z pozície absolútnej moci zaviesť otroctvo a zrušiť všetky príspevky pre ľudí.Vznikne biomasa-určená len na vykorisťovanie a hry pre mocných,ktorým z pe%nazí a moci preplo natoľko,že sa hrajú na bohov.

úplný súhlas

honzik | 03.01.2018

V podstate súhlasím na plnej čiare. Len doplním, že tvorcovia davo-"elitárskej" spoločnosti nikdy neupustili od koncepcie otrokárstva a Európske národy sú príliš inteligentné a relatívne slobodomilovné, takže ťažko ovládateľné. Navyše vytvorením konzumnej spoločnosti je Európa mimoriadne náročná na suroviny a zdroje. Ďalej je Európa stále zdrojom nových technológií a GP má obrovské problémy s ovládaním technologicky vyspelej civilizácie, ktorá je oveľa komplikovanejšia ako "biogénna" civilizácia. Takže vytvorením polodebilnej islamizovanej "Kalergiho rasy" je možné vydieť snahu o elimináciu týchto problémov.

Naivní xenofilie

Franta | 02.01.2018

Podrobnosti, jak to bylo s 15 vrahem a jeho obětí. Rodiče si toho vraha vzali k sobě a všechno mu dovolili! http://romanbednar.blog.pravda.sk/2017/12/30/vzali-ho-k-sebe-ako-syna15-roc-afganec-im-zabil-dceru-silvesterpevnost-nemecko/

Re: Naivní xenofilie

M.C. | 03.01.2018

Napadá mě:
Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.

nebezpečí...

Spektátorátor | 02.01.2018

Ten problém je ještě horší, než jak z článku plyne... Otázka: Jde o člověka jakého typu? Lidského těžko. Zbývá: zombie, padlý, zvíře,... A silně se obávám, že takových "scrutajů" se na nás valí... "Mordor" je v pouštích planety nyní vytváří v obrovském měřítku... Zatím do Německa přišel jen předvoj... A jak to vyřešit na globální úrovni?

Přidat nový příspěvek