V Japonsku byl popraven vůdce sekty Om Šinrikjó Shoko Asahara

06.07.2018 14:00
Nasredin
 

V Japonsku byl popraven vůdce sekty Om Šinrikjó Shoko Asahara, odpovědný za útok sarinem v tokijském metru v roce 1995.

https://zahranicni.eurozpravy.cz/asie-a-australie/229052-popravili-vudce-sekty-om-sinrikjo-zodpovedneho-za-utok-sarinem-v-roce-1995/

Už málokdo ví, že tento člověk byl přítelem Dalajlámy a praktikujícím příznivcem konceptu vyhubení „méněcených“ lidí a ras,

http://www.trimondi.de/SDLE/Part-2-13-Dateien/image002.jpg

které se praktikovalo za druhé světové války jak v nacistickém Německu tak v císařském Japonsku. Tato koncepce má prý původ v učení zasvěcených mistrů v mýtické Šambale jejíž legenda je velmi populární i v Rusku (viz mezi ruskou mládeží nesmírně populární kniha od Anastasie Novych – Sensei ze Šambaly).

https://bookz.ru/authors/anastasia-novih/sensei-i_999/1-sensei-i_999.html

 

Diskusní téma: V Japonsku byl popraven vůdce sekty Om Šinrikjó Shoko Asahara

Otázka

Ňoňo | 13.07.2018

Ako spolu súvisí kniha Anastasie Novych – Sensei ze Šambaly a Šinrikjó Shoko Asahara? Ak ste ju niekto čítali (dominantný je 4. diel), našli ste tam niečo podobné čo Asahara spáchal?
Archónti majú mocné a dlhé ruky...

foto

Lexa | 09.07.2018

Každý, kdo se někde vyfotí s Dalajlámou je jeho přítelem a tak lze Dalajlámovi automaticky přifařit všechny jeho hříchy?
Pokud jde o šambalu, tak takových různých diskreditačních ezo-fakeú po světě běhá, včetně Ruska.
Takže je to celé taková účelová manipulace, která má, mimo jiné, diskreditovat buddhismus. Jaká skupina je ve skutečnosti "praktikujícím příznivcem konceptu vyhubení „méněcených“ lidí a ras" víme dobře všichni. Příslušníci této nadnárodní chobotnice pak vymýšlejí podobné intriky a své vlastnosti podsouvají druhým.

Re: foto

Hox | 10.07.2018

Buddhismus nikdo diskreditovat speciálně nemusí, více než dalajlámovi se to stejně nikomu nepovede.

Re: Re: foto

nn | 10.07.2018

čo má dalajláma s budhizmom spoločné?asi tolko čo miništrant elít František s krestanstvom

Re: Re: Re: foto

jakm | 11.07.2018

Pri hlbsom chapani vecii mas pravdu a dalajlama nema nic spolocne s budhizmom, ale vzhladom na sucasny davo-elitarizmus a povrchne chapanie vecii masou, pravdu nemas, a teda dalajlama ma uplne vsetko spolocne s budhizmom.

Re: Re: foto

Lexa | 10.07.2018

Na základě čeho se domníváš, že máš nějak kompetence to posoudit?

Re: foto

Lexa | 10.07.2018

Pokud jde o tu zmiňovanou Šambalu - Šangrilu, tak pro neznalé se jedná o fiktivní místo z románu Jamese Hiltona, podle města v čínské provincii Yunnan - takže čistě západní konstrukt. Zkomolenina Šambala nápadně připomíná hebrejské Šém-Baal, což si může každý vcelku snadno přeložit sám.
Tak takhle nějak se vytváří falešný obraz o cizích kulturách, jak si již ostatně všiml Dr. Said ve své slavné knize Orientalism, kde rozkrývá techniky pseudovědecké manipulace. Orientalistika je podle něho víceméně prostředek špionáže a diverze ("Západu") proti svébytným kulturám, jak demonstruje na řadě příkladů.

Shambala vs. Agharta

gnostik | 09.07.2018

https://www.geopolitica.ru/en/article/hyperborean-wisdom-nimrod-de-rosario-and-gnostic-geopolitics#.VPXqEfmG9uI

Zajima se o tohle nekdo? Je tady nekdo obeznamen se "zakazanym nabozenstvim" (nebo spis zakazanou interpretaci sveta)? Mne osobne by zajimalo na jake urovni je v CR a SR pochopeni Gnosis...Jezis Kristus byl gnostik, ktery se dostal pres oponu pomoci psylocibinovych lysohlavek (ne ze by to neslo i jinak - viz napr praxe tolteku).

spirala22@yahoo.com.au

Paw | 08.07.2018

Tahle sekta mela na konte pres 2 miliardy a policie vhodne nepatrala odkud a kde se vzaly...

No, že jim to ale trvalo.

RichardCZ | 06.07.2018

Koukal jsem se dnes na místo, kde se v Japonsku popravy vykonávají.. Vypadá to tam jako v budhistickém chrámu, žádná cesta k oprátce okolo budoucí vlastní rakve, jako to bylo u nás na Pankráci..

Ať si V.V.P. říká co chce, nejvyšší trest má své místo v právním pořádku i jinde než jen v úzkém pásmu bojových operací..

Přidat nový příspěvek