V Europarlamentu proběhly slyšení o tragédii v Oděse

10.07.2014 15:55

Taurus

 

Včera v Evroparlamentu začaly "poslechy"(výpovědí?) v rámci vyšetřování Oděské tragedie 2. května.
Iniciátorkou akce se stála poslankyně z Lotyšská Tatjana Ždanok, známá svoji proruskou pozici. S obvíněním vystoupila oděská historička Jelena Radzichovská, jejiž jediný syn Andrej Braževskij zahynul v Domě odborů. Taktéž vystoupil Oleg Muzyka - hlava Přímorské okresní organizace strany "Vlast".
Jelena Radzichovská pověděla o historii mírových protestů v Oděse, o svém synovi, Oleg Muzyka vyjádřil pochybnosti o tom, že zločiny 2. května budou vyšetřeny. Pověděl, že lidí v Domě odborů nejdřívě otrávili plynem a potom palili koktejly "Molotova".
Novinář Alexandr Todorov ukázal přítomným šokující záběry z 2. května a fakticky obvinil Igora Kolomojského v organizací nepokojů.
Také na půdě Evroparlamentu byla přítomná aktivistka oděského "Euromajdanu" Alena Balaba, která se snažila vše zpochybnit.
http://dumskaya.net/news/v-evroparlamente-proshli-slushaniya-po-sobytiyam-037354/

Zde je sestříh akce, z dílny radia "Svoboda". Mluví se ukrajinsky, anglicky, ale hlávně rusky, takže si obrázek můžete udělat sami.
Překvapil mě záběr na knihu "Neonacisti a Euromajdan - od demokracie k diktatuře" - poslední hit v Německu. (Knihu doslova smetají s pultů knihkupectví)
http://www.radiosvoboda.mobi/player/a/25451630.html

 

Diskusní téma: V Europarlamentu proběhly slyšení o tragédii v Oděse

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek