Úvaha o koronaviru

19.03.2020 16:00
TauRus

 

V Rusku počítají, že koronavirus odezní sám, vlivem teplého počasí, do měsíce. V tomto smyslu se ruský koronavirus asi nechová jinak, něž obyčejná chřipka.
Mimochodem, WHO Rusko pochválilo, jak je skvěle připraveno na koronavirus. To už něco znamená. Zřejmě, ten virus Rusko zvládne do referenda. Vše ostatní bych bral, jako nucené divadlo pro svět.

Ještě že máme média a internet. Dříve, podobné krize, kdy odumírala jedna formace a měla na její záměnu přijít jiná, řešili za pomoci 6. priority. Byla vyprovokována světová válka, s obrovským množstvím obětí. Dnes, to kvůli jaderným zbraním nejde (zaplať pánbůh za ně). Proto bylo nutné vymyslit „cvičení“ méně krvavé, při kterém se všechno svede – koronavirus. A není náhodou, že nám neustále opakují, že jsme ve válce. Ve válce s virem. O to strašnějším, že ho ještě nikdo neviděl.
Slyšeli jsme jen, co dokáže… Jenže, co je z toho pravda?

Biologická válka globální působnosti, je nebezpečná i pro elity. Obzvlášť, když virus dokáže mutovat. Obzvlášť, když jak povídají, bude se vracet, protože už tu jednou je. Takže, nabízejí se jen dvě možnosti – buď ten virus není tak nebezpečný, jak nám tvrdí anebo už na něho mají lék, aby sebe milované ochránili i ty kádry, které potřebují k řízení. Přemýšlím jen, jestli se dá takový univerzální lék, který by zabíral na všechny mutace viru vymyslet dopředu.

Jinak, jak jste si určitě všimli, při těch manévrech s koronavirem, probíhají i kádrové testy – vyběrové řízení pro další politické úkoly. Proto se všichni snaží, aby obstáli. Někdo povýší na maršála, někdo poníží na pěšáka. Přitom každý by rád zůstal na výsluní. A to ještě neznamená, že západní politici všechno podělali. My přece nemůžeme vědět, v jakých konkrétních úkolech musí obstát. Někdy nečinnost je také součásti řízení.

Na seznamu jsem četl, že v současné krizí Češi skupují potraviny, Němci zlato a Američané zbraně. Přitom, si myslím, že všichni, vzhledem ke svým historickým zkušenostem se chovají racionálně. Na druhou stranu, pokud i takové věci jsou sledované, znamená to, že v budoucnu mohou být zneužity.

Mimochodem, viděl už někdo obrázek toho koronaviru, fotografii, jak přesně vypadá? V ruské TV jsem včera slyšel, že Číňané ten přesný vzorek ještě nikomu nepředali. Proč MUDr. Soňa Peková u vás má takovou důvěru? A z jakého důvodu jí Novinky udělali takovou reklamu? Psychologicky u nás každý perzekvovaný má větší sympatie.
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/potrestana-lekarka-vyvinula-vlastni-test-zajem-o-nej-maji-v-usa-40316787

Co když ten její test má účelově prokázat větší nemocnost obyvatelstva? Také může sbírat genetický materiál. „Ozvala se nám už laboratoř ze Spojených států, tam už jsme to posílali. Je to otevřené, jak avizuji každému. Ale myslím, že české laboratoře se nás asi ani nedotáží,“ řekla Právu Peková
„Soňa Peková z laboratoře Tilia, na kterou se podle jejích informací chystá ministerstvo zdravotnictví zakleknout, protože otestovala a nahlásila dva pozitivní pacienty, sice dostala v testování zájemců stopku, ale nezastavilo ji to“.
Otestovala 2 pozitivní pacienty. Kde, za jakých podmínek? Kde vzala porovnávací vzorek, když od Číňanů není k dispozicí?

Zde je podrobný článek rozhovoru s ministryni zdravotnictví RF T. Golikovou o problémech, spojených s absencí vzorku při vývoji vakcíny na koronavirus.
https://www.kp.ru/daily/27087/4159661/

A druhý článek, který zkoumá 3 verze důvodů, proč Číňané neposkytli vzorek (jeden z nich je konspirologický)
https://www.kp.ru/daily/27089.7/4161212/

Číňané sice zveřejnili DNK koronavirusu, ale z tohoto schématu není možné ho vyrobit. Vzorky se získávají při složitém zásahu průdušek u těžce nemocných pacientů. Většina zemí nemá tu možnost, kvůli tomu, že u nich ta nemoc ještě nepropukla v dostatečné míře.

Ve výtěrech z nosu a hrdla se zachovávají jen genetické fragmenty koronavirusu, podle kterých při porovnání se zveřejněnou Číňany DNA viru se určuje, jestli se jedná o stejnou nemoc.
Tj. fragmenty DNA koronaviru se srovnávají se schématem DNA, který poskytli Číňané a jestli ten fragment souhlasí s nějakou částí té DNA, tak se stanoví diagnoza.
Nebudu hodnotit, nejsem virolog, ale celé se mi to zdá divné…, obzvlášť, když nám tvrdí, že koronavir je mutací 2-3 virů. Řekl bych, že není vyloučeno, že v různých zemích vypouštějí různé, už předem známé viry, na které jsou vyvinuty léky (kvůli možnosti, že by se nakazil nějaký cenný kádr) a které jsou součásti, oficiálně zveřejněné DNA koronaviru.
Přitom úmrtnost na ty viry je různá, přesně podle úkolů, které chtějí v té, či oné zemí řešit. Myslím, že západní Evropa bude v tomto smyslu ve větší nevýhodě oproti východní.