USA sahají na své rezervy ropy

09.07.2015 14:53

ТаuRus |

RIA Novosti. Administrace USA vyzývá Kongres, aby schválil projekt zákona, který by dovolil prodej ropy ze strategické rezervy země, s cílem financovat modernizaci tohoto systému.

Jak sděluje Bílý dům, projekt zákona předpokládá " prodávat ropu ze strategické rezervy jako zdroj financování".

"Administrace potvrzuje výjimečnou důležitost zabezpečení investicí, potřebnou pro modernizací strategické ropné rezervy, aby bylo možné garantovat, že podpoří strategickou bezpečnost USA ", — mluví se v dopisu Bilého domu, poslaného do Kongresu.
http://zakonvremeni.ru/news/14-4-/22268-vashington-prosit-kongress-razreshit-prodazhu-nefti-iz-naczrezerva.html

Jestli jsem správně pochopil, zásobníky ropy státního strategické rezervy USA jsou v natolik žalostném stavu, že nutně potřebují modernizací, na kterou nejsou peníze. Proto je nutné prodat část ropy, aby bylo možné zachránit aspoň zbytek.

 

Diskusní téma: USA sahají na své rezervy ropy

Začátek konce

pavelka70 | 10.07.2015

a vida! Přišel na psa mráz! Krachují, a tak začnou těžit ze svého, no konečně.Ty kvanta kerosínu, co spálí postříkem chemtreilů, pak různé vojenské čluny pobřežní stráže, ponorky, miliony vojenských aut. A co tak zeptat se jejich dítka, bandy ISIS? vždyť prý ovládají nějaká ropná pole,zda jim nebudou dodávat. Tak proto chce Hillary, hyena překrásná, kandidovat a vyhrát! Prý Irán třeba je dobýt! Aha? Už je to tady, kupujme flašky PB, a ukládejme do sklepa, nevíme kdy je budeme potřebovat, sakra...

Přidat nový příspěvek