Ukrajina, Evropa a tajné dohody

04.08.2015 21:25

ТаuRus |

Na Ukrajině se dějí zajímavé věci. Něž se ustanovil výbor na záchranu Ukrajiny, o kterém níže píše Lin, událo se ještě pár zajímavých věci, které mají souvislost.
1.The Time zveřejňuje článek v duchu "všemu konec" o žalostném stavu ukr. armády¨- armáda je naprosto demoralizována.
http://kramtp.info/news/18/full/id=44389;

2. Následuje ho The Economist s článkem "Rusko vyhrává u Západu, protože má vůli k vítězství a Putin není zvyklý ustupovat.
http://www.politnavigator.net/rf-vyigryvaet-u-zapada-potomu-chto-imeet-volyu-k-pobede-a-putin-ne-sklonen-otstupat-redaktor-the-economist.html

3.Dále ještě zajímavěji, izraelské noviny Haarec v 9:12 ráno 30.7.2015 zveřejňují článek o tom, že podle uniklé informace z MOSSADU, radikální skupina UNA-UNSO připravují atentát na Porošenka a Jaroše. Článek byl po hodině stažen, "kvůli porušení redaktorské politiky Haarec" Dokonce jsou nazvaná i jména budoucích vrahů, kteří z největší pravděpodobnosti o ničem nevědí, a jestli i bude někdo zabíjet Porošenka s Jarošem, tak to nejlépe zvládne Mossad sám, než nějací amatéři..
Zde je screenshot té zprávy.
http://www.inonews.info/2015/07/31/390/

4.Dnes začal něco podezírat jeden ze zakladatelů "Azovu" Andrej Bileckij:
"Mezi ukrajinskou vládou, Ruskem a DLR s LLR existují tajné dohody, podepsáné ještě v Minsku, v únoru 2015". A dále polemizuje nad tím, že Porošenko nejenže nevybudoval novou armádu, ale odvolává poslední zbytky z fronty.
http://www.politnavigator.net/azov-poroshenko-poshel-na-tajjnye-dogovorennosti-s-putinym.html

V té Minské deklarací je zajímavý předposlední odstavec:
"Лидеры по-прежнему привержены идее создания общего гуманитарного и экономического пространства от Атлантики до Тихого океана на основе полного уважения международного права и принципов ОБСЕ".

Lídři jsou stále naklonění idei vybudování společného humanitárního a ekonomického prostoru ad Atlantiky do Tichého oceánu na základě plného respektování mezinárodního práva a principu OSCE.
http://www.rg.ru/2015/02/12/deklaracia-minsk-site.html

Vzpomínáte si, jak Steinmaier přišel na jedno setkání v kravatě v barvách gvardějské stuhy?
Proč si myslíte, že po návštěvě francouzských poslanců do Krymu, se začali chystat nejdříve italští a následně i poslanci z Bundestagu?
A poslední prohlášení Zemana, ve kterém div ne prstem ukázal na dnešní viníky destabilizace Evropy. Česko je dnes periferii Německa a v Německu mu dali "dobro" na takové prohlášení.
Sankce sankcemi, ale dohodu o stavbě plynovodů Německo s Ruskem přece jen podepisuje. Řecko také přidrželi v EU, jako pojistku.
Německo už se s Ruskem dohodlo. Nevím, nakolik s Merkelovou ale jinými, velmi vlivnými strukturami určitě.

A co bude s Porošenkem a Jarošem? Buď pochopí vzkaz a odklidí cestu pro jiné politiky anebo na ně bude spáchán atentát ze strany Una-UNSO. Mossad přece ví, o čem mluví.:)

 

Diskusní téma: Ukrajina, Evropa a tajné dohody

Zeman

Hana | 06.08.2015

Děkuji za vysvětlení. Jen se obávám, že veškerá vysvětlení Pjakina a dalších ruských politologů, budou považována za pouhou ruskou propagandu a to i od lidí, kteří chápou, že je Rusko v právu, dokud nebude skutečně detailněji objasněno, kdo je v reálu tím globálním protektorem, pokud jimi nejsou zbohatlíci jako např. Rockefeler, Warburg a další. Vysvětlení, že nejsou známi, příp. náznaky některých diskutujících, že se snad jedná o mimozemskou entitu, nejsou pro většinu racionálně uvažujících lidí dostačující a naopak veškeré Pjakinovi přednášky degradují. Je třeba si upřímně přiznat, že se nikdy nepodaří přesvědčit alespoň nadpoloviční většinu lidí, aby KSB přečetli, nemluvě o tom, že je i dost náročná pro pochopení a ne všichni lidé mají pro toto dostatečnou mozkovou kapacitu. Zajímalo by mě, jak se vám daří přesvědčit lidi z okolí, aby se o názory ruské strany alespoň začali zajímat, protože já v tom příliš úspěch nemám. A opírám-li se o Pjakinova tvrzení o bezstrukturním řízení GP, jsem považována za naivního blázna.

Německo

Hana | 05.08.2015

Německu nevěřím a podle mého názoru výstavba dalšího plynovodu severní cestou je velmi výhodná pro Německo (mimochodem od Němců velká všivárna poté, co nepovolili výstavbu plynovodu Bulharsku), ale už ne pro nás, protože pokud budeme po ukončení smlouvy Gazpromu s Ukrajinou, odebírat plyn přes Německo, dále se zvýší naše závislost na Německu a to rozhodně nepovažuji za výhodu (totéž Slováci). Preferovala bych připojení na plynovod v Rakousku nebo odběr přes Ukrajinu, jakmile se tam situace stabilizuje.
Taurusi a k tomu prohlášení Zemana, Pjakin už delší dobu tvrdí, že přes našeho prezidenta uskutečňuje své záměry a vysílá vzkazy GP euroasijského křídla, koneckonců to opět potvrdil na videu z 27.7. Česko jistě je závislé na Německu, ale našeho prezidenta se to dle názorů ruské strany až tak týkat nebude?

Re: Německo

ТаuRus | 05.08.2015

Bude to asi trochu složitější. Zeman sice může mít podporu euroasijského křídla, ale přímé pokyny od GP nedostává. Nejspíše je hlasem evropských struktur, majících podporu GP, s tím, že jednak Praha má své zvláštní postavení v Evropě a zároveň Zeman není klíčovým politikem v EU, kterého by USA se vrhlo prvořadě trestat za jeho názory. Také, pro něho dobře, že se v ničem nenamočil (v žádné korupcí atd.).

Přidat nový příspěvek