Ty tvrdé české palice

28.01.2018 16:41

Josef Staněk / Nová republika


Za Rakouska- Uherska byli Češi synonymem „tvrdých selských palic“, co nedovedou pochopit velikost Habsburského domu. Za okupace chtěli Sudetští Němci dláždit náměstí českými hlavami, které nechtěli pochopit velikost vůdce. V padesátých létech se vedl boj proti tvrdým intelektuálským a buržoazním nacionalistům, kteří nedovedli pochopit velikost sovětského rovnostářského myšlení. Za normalizace zas dobrodiní našeho druhého osvobození od všelijakých revizionistů. Po vzniku „blbé nálady“ do nynějška zas „zaprdění a xenofóbní Čecháčci nedovedou pochopit etické výšiny elit Západu, výhody multikulti a dovoz islámských komunit, normalitu úchylů. Kterážto zaostalost se projevila jak ve volbách parlamentních, tak prezidentských. 


Navzdory nikdy nevídané mediální masáže nebyli ve svobodných a tajných volbách zvoleni ani „světoví“ politici-demokrati TOP, STAN nebo KDU, ani „velký vědec“ na prezidenta. Ač v okolních státech se to tento mediální tlak podařil? Pokusím se příčinu rozebrat „nevědecky“, myšleno nikoliv v intencích neziskovými organizacemi dotovaných „společensko vědních“ ústavů.

Podstata jevu je v tom, že po staletí mentálního útlaku (od husitství) se v českém národě vytvořilo zevně neviditelné „tvrdé jádro“ samostatně myslících lidí, řídících se intuicí. Tito Češi přišli na to, že zevní evropský svět je řízen nejen silou, ale také balamucením davu skrze polopravdy o podstatě a fungování světa. Svět je řízen tak, aby to vyhovovalo uzoučké vrstvě „nadlidí“, kteří kvůli své neviditelnosti si zaplatí vrstvu ještě dobře žijících politiků, úředníků, umělců i „umělců“ bavičů a vědeckých bádalíků. Ti žijí dobře do té doby, dokud onu vládnoucí vrstvu chválí. A dostávají mnohé honosné tituly z oblasti vědy, sportu, umění, náboženství. V posledním ne za svatost, neboli etické žití, ale za přesvědčivé řečnění a vědecká pojednání o mrtvých svatých. (Ve stylu modlitby úspěšného obchodníka pod křížem: „Děkuji ti Ježíši, že se mi povedl ten obchod s okradením klientů! Najednou slyší hlas: Máš štěstí. Ano, mám štěstí! Nech mě domluvit! Máš štěstí, že mám přibité nohy, jinak bych tě kopl do ksichtu!)

Toto tvrdé jádro je u Čechů mimořádně silné a činí jej podle mého soudu asi 10% populace. (V okolních státech jen 3%) Ovlivňuje dalších 30% příbuzných a známých. Z ostatních 60% je deset procent slabomyslných (ve všech národech), deset procent nic netvořících parazitů a ostatní duchaprázdní konzumenti. O toto tvrdé jádro národa vždy jde. Proč je procentuálně početnější než jinde z pochopitelných důvodů nebudu mluvit. Věděl o něm už geniální zločinec Hitler a proto řekl:“ Poláka a Srba zlomit silou! Čecha nezlomíš, znám je z Vídně. Když je tlak, ohne se a když tlak povolí, švihne zpět!“ Proto poslal jako protektora vyvraždit toto právě jádro rovněž jasnovidného Heydricha, a neudělal protektorem jednoduchého vraha K. H. Franka. A po smrti Heydricha chtěl Hitler ze msty vyvraždit vybranou desetinu Čechů. K jeho „uklidnění“ mu museli „kolaboranti“ i kolaboranti uspořádat ony manifestační přísahy věrnosti na Václavském náměstí a pod.

Nyní je vhodné popsat, jak jsou charakterizovány osoby tohoto národního duchovního jádra. Jednoznačně charakterem. Bez ohledu na velikost vzdělání, často spíše středního. Zato spíše s přirozenou, od přírody kultivovanou selskou inteligencí. Tito lidé se vzájemně rychle poznají a komunikují většinou beze slov nebo zevně neutrálně. Nedají na gesta, padnoucí šaty a kravaty, světoběžné vystupování, snahu být „in“! Můj otec jako znalec lidí mi říkal: „Ty mě nebudeš učit znát lidi, ty jsi neprožil Protektorát! Tam poznat člověka, zejména provokatéra a kolaboranta, rozhodovalo o životě a smrti.“ A později se vždy ukázalo, že měl pravdu. A tito si v Protektorátě, padesátých létech a i nyní pomáhají beze slov. Mládí adepti na duchovní osobnosti se vždy musí učit z průběhu životních a politických procesů. Starého psa novým kouskům nenaučíš, říká se. Proto je nyní v médiích tolik štvaní na voliče „penzisty“ a staré obecně! Prý jsou to nic „o světě“ vědoucí lidi! Za vzor „nového evropského myšlení“ dávají média a TV 21leté „poslance“ TOP a Pirátů! Nové myšlení už jsme tu měli několikrát. Mládež Kuratoria, nová Gotwaldova, Husákova. A kam to tyto myšlenkové proudy dovedly se zlepšováním společenského pořádku.

Výsledky voleb mě udělaly radost. Duchovní jádro národa prakticky bez vzájemné komunikace zvolilo prezidentem člověka, se schopností myslet, s národním smýšlením, ač s malou schopností chodit. Namísto člověka svižných nohou, krásného saka, mnoha titulů „renomovaných ústavů“, prázdného frázovitého myšlení, křivého obličeje a uhýbavého pohledu! Propagovaného ovšem všemi „elitami“ a médii. Posledních 14 dní jsem bál i splachovat záchod, aby z něj neslyšel agitaci pro Drahoše! A ta hrůza těch „plačkářů“ volících Drahoše. Připomínali mi Hitlerjugend s odznáčky a bylo mi mdlo od žaludku. Nyní ale věřím, že jako národ obstojíme i ve složitých událostech nastávající evropské a světové krize.

 

Diskusní téma: Ty tvrdé české palice

české palice

M.C. | 01.02.2018

Za Rakouska se říkávalo:
Das ist ein Holztscheche. Doslova dřevěný Čech, volně překládáno Čech jako poleno.

Mimochodem, už jsem narazil na dva kamarády, kteří normálně Zemana nemusí, ale teď z nich vylezlo, že ho volili, protože byli zděšeni, jaká nula je jeho protikandidát.

dobrý článok

Perun | 30.01.2018

Dalo by sa o tom písať viac, ale tak nejak ľudová tvorba opisuje oné zdravé jadro ako Švejka (slovenské jadro ako Jánošíka, viz 1000 ročná včela).
Celkovo odhadujem počet oného jadra medzi 5-10 % vo väčšine národov (asi).


Re: dobrý článok

Jirik | 31.01.2018

U čechů to číslo musí být větší, těch 10% bych tipl, i podle mých osobních zkušeností...Vemte si jsme už 1000 let obklíčení desetinásobnou německou populací a pořád jsme na stejným místě. Žádnej národ co znám nevydržel takový tlak po dobu tisíce let. Máme svůj jazyk, kultura pokřesťančená a potom pozápadněná vlivem USA, ale to povědomí zůstává ;)
A to není náhoda ;)

Re: Re: dobrý článok

RichardCZ | 04.02.2018

Pokud vím, tak jsme velmi mnoho Němců "počeštili", mnohonásobně více, než kolik Čechů bylo poněmčeno. Zejména ve středověku, kdy jazyk a "národnost" prakticky nehrál žádnou roli. Na hradbách se vždy Čech Němec a Vlach (Ital) při obraně svého města snadno domluvili. Nejviditelnější to bylo na příkladu hornických měst, jako byla Kutná Hora či Jihlava v Českých zemích a na Slovensku to byla zase Kremnice, Banská Bystrica, Banská Štiavnica a podobně. Němci, kteří k nám přicházeli, byli totiž svobodní řemeslníci a havíři, ty jsme po několika generacích asimilovali přes půvab slovanských děvčat.. :D Stejně tak kolonizátoři, kteří zakládali města jakon je třeba dnešní Plzeň. Po 30-ti leté válce jsme byli jako národ prakticky vyvražděni či jsme vymřeli na hlad a nemoci. Proto byly v některých místech tzv. "Sudety tak hluboké", protože jsme si pomáhali asimilací Němců. Vzpomeňte si na Himlera, který tvrdil, že Češi jsou "rasově hodnotnější" než etničtí Němci z Rumunska či z Volyňské gubernie.

Re: Re: Re: dobrý článok

Bohumil | 18.09.2018

Němci, co je to? Pogermánštění Slovani ...

http://leva-net.webnode.cz/products/slovanske-nemecko-1-/
http://leva-net.webnode.cz/products/slovanske-nemecko-2-/

Až na toho Heydricha.

Jarek* | 29.01.2018

Kdybych neznal celé pozadí tzv. heydrichiády a odstranění toho nacisty, bral bych článeček tak trochu jinak. Ale při znalosti trvalé manipulace s lidským vědomím, klamem na druhé prioritě, tento článek pro mne nemá žádné výpovědní hodnoty a je ztrátou času věnovat pozornost tomuto textu. Omlouvám se tímto čtenářům i autorovi, ale to je má zkušenost.

Re: Až na toho Heydricha.

Hejtman | 30.01.2018

?

Re: Až na toho Heydricha.

M.C. | 01.02.2018

To by mě zajímalo, co a jak bylo s Heydrichem jinak, než se obecně tvrdí.
Co vím já, tak se tvrdí, že Heydrich byl okultista a černý mág.
Hledal v Praze a okolí různá zajímavá místa a předměty.
Samopal se nezasekl, podle německých protokolů z místa atentátu byl v pořádku, ale Heydrich dokázal útočníka paralyzovat pohledem, zhypnotizovat ho během pár vteřin.
Uspěl ten, na kterého Heydrich neviděl.
Dále se povídá, že zranění utrpěná při atentátu nebyla vyloženě smrtelná a sami čeští lékaři, kteří ho dostali na stůl tvrdili, že to přežije. Ke zhoršení stavu došlo až poté, co léčbu převzal tým německých lékařů vyslaný z Berlína.
Někdo cítil Heydricha jako svoje ohrožení a tak mu pomohl do hrobu.
Co víte vy?

Re: Re: Až na toho Heydricha.

Žebič | 18.09.2018

O tom hovořil i Pjakin. Heydrich se snažil v české kotlině dostat informacím ohledně astronomie, astrologie, okultismu a kabaly. Ze získaných informací chtěl vytvořit vlastní vliv a to se nelíbilo nejen předním nacistům (Himmler, Dönitz - agent britské tajné služby), ale i GP. Velká Británie (jako nástroj GP) dostala za úkol Heydricha zlikvidovat, "velkoryse" však úkol přenechala na nás (za což jsme byli "odměněni" stornováním Mnichovského diktátu). Dönitz a Himmler, pak dokončili zbytek.

Ale kletba se vyplnila. "Ten, kdo si neprávem nasadí Svatováclavskou korunu na hlavu, ten do roka zemře."
Ona Svatováclavská koruna vůbec má silný symbolický význam magicko-energetického charakteru.

Re: Až na toho Heydricha.

Florian | 04.02.2018

Jarek to zhodnotil v podstate správne. Zvláštna argumentácia „tvrdým jadrom“ pôsobí zábavne. Percentuálne údaje sú uvedené bez opory a obraz o „ohybnosti“ patrí do úplne iných a oveľa starších reálií ako je uvedené v texte. Treba sa skôr zamyslieť nad dôvodmi umiestenia takýchto „informácií“ v českojazyčnom informačnom priestore.

poznamka

Sycak | 29.01.2018

Intuice je v tom, ze clovek vi/tusi cemu ma a nema verit. Pak si uz alternativni informace najde. Ta armada tech 3% pak pracuje v ramci internetu, blogu, ovlivnuje sve nejblizsi okoli atd. Takze vy z leva-netu jste soucasti tech 3% a tim padem jste v clanku Josefa Stanka byli jmenovani.

bez vzájemné komunikace ?!

Toňýček | 29.01.2018

Nemyslím si, na rozdíl od Vás, že volba proběhla pouze intuitivně. Ono pevné jádro je charakteristické i tím, že si svůj podíl při hájení národních zájmů v přelomových obdobích státu vždy tvrdě "odpracovalo"; v daném případě např. permanentní komunikací v rámci zájmových skupin na soc.sítích a šířením pravdivých informací mezi těmi, kdož chtěli vnímat. Nevídaný kus práce odvedly také alternativní servery a nemainstreamová media, vč. Leva-netu, která posilovala nejen pozapomenuté slovanství a preferovala národní hrdost před lokajstvím "elit". Nepopírám, že intuice hraje velmi důležitou roli na křižovatkách českých dějin, ale přijde mi nefér pominout tu armádu bezejmenných mobilizátorů a jejich podíl na výsledku. Nyní bude zajímavé, jak si poradíme s pokusem vzkřísit nějakou, tiše podsouvanou, podobu Rakouska-Uherska - postupně přiřazovaného k V4. Spoléhám na ono jádro ;)

Re: bez vzájemné komunikace ?!

babaru | 31.01.2018

Věřím tomu, že člověk byl stvořen jako tvor společenský a s vrozeným svědomím. "Hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon v nás". Společenství komunikuje i jinak než slovy, rozumí si podobně jako včely nebo mravenci. Celý problém s NWO spočívá v tom, že vede lidstvo k ohlušení, aby ten vnitřní hlas neslyšelo. David Riesman to nazval "Osamělý dav". Když je člověk utloukán strachem o holý život, lživými informacemi a popkulturou, která adoruje násilí a nejrůznější úchylky, očekává se, že se nebude zabývat "prkotinami" jako jsou volby. Nicméně se ukazuje, že tady "soudruzi z NDR udělali nějakou chybu". Oni fakt nečekali, že náš vnitřní hlas ještě nezhasl. Zaostalí Češi se hezky učí volit. Moc se mi líbilo, jak se podařilo vypudit z parlamentu Herrmana a Gabala, kteří by nás nejraději viděli jako takový malý region třeba Bavorska. Souhlasím s tím, že nemainstreamová média mají na spojování lidí velkou zásluhu. Nicméně prvotní je, že skutečně charakterní lidé ještě existují a i na dálku se hledají.

Přidat nový příspěvek