Turecko bude důsledně dodržovat konvenci Montreux o průlivech Bospor a Dardanely

07.12.2015 19:11

Taurus

 

MZ Turecka: Turecko bude důsledně dodržovat konvenci Montreux o průlivech.
http://zakonvremeni.ru/news/13-3-/24502-mid-turczii-ankara-budet-soblyudat-konvencziyu-montre-reguliruyushhuyu-sudoxodstvo-cherez-bosfor.html

Turecko zareagovalo na 48 hodinové ultimátum irácké vlády tím, že zastavilo přesun svých vojsk na území Iráku.
Premiér ministr Turecka Davutoglu prohlásil, že Ankara nebude posílat svoje vojáky na irácké území do té doby, pokud v Bagdádu bude převažovat znepokojení.
Turecko je připraveno upevňovat spolupráci s Bagdádem v rámci koordinace činnosti a provedení konzultací.
http://zakonvremeni.ru/news/16-6-/24508-turcziya-prekrashhaet-perebrosku-vojsk-v-irak-posle-ultimatuma-bagdada.html

Europarlament – chemické a biologické materiály, potřebné pro provedení teroristických útoku DAIŠ (=ISIL) jsou uvnitř EU.
Chemické, biologické a jaderné materiály už jsou ilegálně dovezeny bojovníky DAIŠ na území EU, na základě zprávy Evropského parlamentu zveřejnila Daily Star. V současné době se teroristé aktivně snaží získat vědce, kteří by mohli z dovezených “surovin” vytvořit “pekelné směsi”.

“Čelíme velmi dobře vybavené mezinárodní teroristické organizaci, která v současné době se aktivně projevuje v ulicích Evropy. To je největší  teroristická hrozba, před kterou stála Evropa za poslední 10 let”, – prohlásil hlava Europolu Rob Wainwrigt .
http://zakonvremeni.ru/news/13-3-/24507-evroparlament-ximicheskie-i-biologicheskie-materialy-dlya-teraktov-daish-uzhe-vnutri-es.html

To si snad dělají srandu. Negramotní pasáci koz přemohli evropské výzvědné služby a zavezli sem chemické, biologické a jaderné látky? To chtějí říct, že měli laboratoře a vědecké kapacity na výrobu těchto materiálů v poušti?
Nebo si snad myslí, že evropský občan už je stejně tupý, jako americký? Jakou hru se snaží hrát náš politický establishment?
Americké laboratoře na chemické a biologické materiály jsou v Gruzii, na Ukrajině, dokonce i ve státech EU! Ať to nesváděj na migranty a DAIŠ. DAIŠ je také jen odnoži nadnárodní korporativní teroristicko-oligarchické mafie.

 

Diskusní téma: Turecko bude důsledně dodržovat konvenci Montreux o průlivech Bospor a Dardanely

DAIŠ?

nazdar | 08.12.2015

Asi o té zprávě Europarlamentu, není třeba pochybovat. Ještě je třeba zveřejnit, které západní služby, pro DAIŠ pracují.
Ta americká kobyla bude asi ještě dlouho kopat.

Re: DAIŠ?

ТаuRus | 08.12.2015

Nikdo nepochybuje o faktu zveřejnění zprávy, ale o tom, co je ve zprávě, která ve veřejnosti chce vzbudit dojem o schopnostech ISIL vyvíjet biologické, chemické a jaderné materiály. Ty materiály jím dodali konkrétní struktury, napojené na neocons.

stav v Sýrii včetně map

M.C. | 08.12.2015

Podrobný popis dění v jednotlivých částech Sýrie s mapami k 7.12.

http://colonelcassad.livejournal.com/2513343.html

Přidat nový příspěvek