Trolling nejvyššího stupně

22.03.2015 06:33

ТаuRus |

Do velitelského Centra Národní obrany na vyhodnocení výsledků bojových cvíčení, které probíhaly v posledních šesti dnech v Rusku, pozvali vojenských atašé, především ze zemí NATO.
Tam jím ukázali videa z vojenských cvíčení, informovali o vyníkajícím stavu bojové pohotovosti a techniky o splněných bojových úkoléch. Také pověděli o tom, že v Rusku podobná cvíčení probíhají pravidelně, což pomáhá udržovat armádu na špičce. Dále řekli, že v Rusku bojova cvičení budou i nadále probíhat, ale země NATO nemají být nervozní, protože Rusko se nechystá na nikoho napadal. A jakoby mimochodem připomněli o nové vojenské doktrině, kde mimo jiné je i možnost jaderného preventivního úderu - prostě co mohli, to opsali od Američanú.
Německý atašé byl "very impressed"... Ještě aby nebyl...
Za prve, to bylo poprve v dějínách, aby je pozvali do přísně utajeného velitelského centra. A to, co jím ukázali na videích, je asi také dojalo až k slzám.
Na záver jím ruské armádní velení nabídlo mír, spolupráci a zřejmě v barvách popsalo, jak se budou mít hezky a žít dlouze, pokud ruského medvěda nebudou dráždit násadou od koštěte.
Jo, a zvát je do Centra, dívat se na nová cvíčení, budou už pravidelně, zřejmě aby náhodou na něco nezapomněli. A také prosili přesně a poctivě informovat svoje vlády o všem, co tam viděli a slyšeli.
http://www.1tv.ru/news/social/280179