Trolling Američanů od generálmajora justice Vladimira Markina

16.06.2015 16:22

ТаuRus

Markin - hlava Centrálního vyšetřovacího výboru při prezidentovi RF.

V reakci na pokusy Ameriky vměšovat se do záležitosti všech států v celém světě, stavět se do role jediného arbitra dokonce i v záležitostech mezinárodních institucí (třeba FIFA), generál Markin pověděl, jak by Rusko a mezinárodní společnost mohlo pomoci USA v tomto jejich snažení.
Třeba - pomoci USA vyšetřit, kdo v Kyjevě způsobil státní převrat, a za čího přispění vznikají takové teroristické organizace jako ISIL...

"A ještě je možné pomoci provést mezinárodní vyšetřování, kam zmizel originální film, který američtí astronauté natočili na Měsíci, anebo kde je schováno a už nikomu se neukazuje 400kg měsíční půdy. Ne, my vůbec nechceme tvrdit, že oni nikam nelétali a jen natočili film. Ale všechny tyto vědecké nebo kulturní artefakty jsou bohatstvím lidstva a jejich ztráta je naší společnou ztrátou. A vyšetřování by pomohlo..."

a dále:

"Iniciativa amerických kolegů, přes svoji právní nesmyslnost, může vyústit v zcela korektní pokračování v podobě celé vlny mezinárodních demokratických vyšetřování. A potom se může stát, že američtí velvyslanci přestanou diktovat hlavám států a dokonce o římskému papežovi, co a jak oni mají dělat s Ruskem..."

http://izvestia.ru/news/587742#ixzz3dDpKq1kV

P.S. Ne, my vůbec nechceme tvrdit, že jste nebyli na Měsíci, nás trápí jen ztráta artefaktů, které jste odtamtud přivezli.:)))

 

Diskusní téma: Trolling Američanů od generálmajora justice Vladimira Markina

...

Hоx | 16.06.2015

geniální :)

Přidat nový příspěvek