Tajná speciální jednotka USA musela po fiasku opustit Libyi

18.12.2015 23:05

Vlabi

 

Speciální jednotka armády USA, která se nacházela na tajné misi v Líbyii, musela spěšně opustit území státu po té, co jejich přítomnost byla vyzrazena na sociálních sítích. Libyjská armáda publikovala fotografii, na níž bylo asi 20 lidí oblečených v civilu, ale v neprůstřelných vestách a ozbrojených moderními automatickými zbraněmi. Po zveřejnění fotografie museli američtí vojáci zemi urychleně opustit, protože místní velení nedalo k americké vojenské přítomnosti svolení. :-)
http://zakonvremeni.ru/component/content/article/16-6-/24688-sekretnoj-missii-specznaza-ssha-prishlos-pokinut-liviyu-posle-posta-v-facebook.html

 

 

Секретной миссии спецназа США пришлось покинуть Ливию после поста в Facebook

zdroj: rt.com

Diskusní téma: Tajná speciální jednotka USA musela po fiasku opustit Libyi

.

Cico Ciciak | 19.12.2015

ussáci sú všade po svete a robia si, čo sa im svojvoľne zachce, ale rusko na "zvrchovanej" ukrojine nemôže mať ani špióna, lebo to je chápané ako ruská okupácia a porušenie územnej celistvosti! Inak, ja si myslím, že na ukrojine, minimálne na donbase niekto z ruska bude, či už oficiálni predstavitelia alebo nejakí šmejdi od ruských oligarchov anti-Putinovcov, ktorí si tam takto robia svoj biznis. Ale to je len moja "konšpirácia", ktorú nemám ničím potvrdenú, rovnako ako západ a nato, ktoré tvrdí bez akéhokoľvek dôkazu, že rusko okupuje ukrojinu.

Re: .

nazdar | 19.12.2015

Není to žádná konspirace, přiznal to i Putin.

Re: Re: .

Hox | 23.12.2015

Ve skutečnosti řekl jen to samé co už před rokem, to jen média z toho dělají aféru, jako kdyby něco najednou "přiznal"... tupost novinářů a snaha překrucovat nezná mezí.

Re: .

piluk | 20.12.2015

Není to konspirace, ale normální logické smýšlení! Konspirace by byla tuto teorii popírat! Vlastně by tím tvrdil, že o dané území, či to co se na něm děje nemá nikdo žádný zájem! A to ani v dobrým slova smyslu...

Re: Re: .

piluk | 20.12.2015

Přičemž Rusko, už jen ze samotné podstaty že se jedná o souseda musí mít zájem, co se tam děje. Nezajímat se o dění v sousedství, či se spoléhat na cizí zdroje informací, je vysoké podcenění vlastní bezpečnosti! Takže už jen z principu samotného přežití není možné nezajímat se!

zdroj: sputnik

Lubomir | 19.12.2015

http://cz.sputniknews.com/svet/20151218/1963901/libye-usa-jednotky-rychleho-nasazeni.html

Přidat nový příspěvek