Souvislosti posledních událostií (Trump, USA, Sýrie...)

08.04.2018 13:48
TauRus

 

Před pár dny Trump na tiskovce prohlásil, že chce stáhnout americké vojáky ze Sýrie.
Nejvyšší vojenští a státní zástupci však uvedli, že vojska USA zůstanou Sýrii, dokud nezmizí hrozba islámského státu v Iráku a Sýrii (ISIS).
Dnes – požár v Tramp Tower, jako varování Trumpovi, aby odstoupil od svých plánů,
a false flag s chemickým útokem v Sýrii. Obviněni jsou, jako obvykle Asad a Putin.

V příštích dnech, předpokládám, že USA se pokusí stlouct nějakou koalici ze západních států, aby mohly zaútočit na syrskou armádu.

Skripalovy chtějí uklidit do USA, aby mohli Británii rozvázat ruce. Ve smyslu: vidíte sami, že Skripalovy nemají důvěru v Rusko.

Putinova první státní návštěva mířila do Turecka, kde se setkal i s lídrem Íránu. Setkání hlav 3 států, které se účastní konfliktu v Sýrii, svědčí o naléhavosti řešení především syrské otázky a koordinací kroků v případě, že se USA a země západní koalice pokusí zaútočit.

Další aktivity prezidenta RF chronologicky:
5.4. – Putin se setkal se speciálním představitelem Číny.
6.4. – telefonický rozhovor s Macronem.
6.4. – Zasedání Rady bezpečnosti RF – posílení ochrany ruských hranic.
http://kremlin.ru/

Incident v Münsteru – varování Merkelové a Německu kvůli požadavku o předložení důkazů v kauze Skripalových a postoji k realizaci projektu Severní potok – 2. Merkelová, podle neokonů, se odchýlila od jednotné politiky západu k Rusku.

 

Diskusní téma: Souvislosti posledních událostií (Trumo, USA, Sýrie...)

sionazi chunta

hejtman | 10.04.2018

vložila do oranžového golema šém

kobyla kope

Perun | 10.04.2018

pred smrťou.
Viac menej iracionálne, možno až väčšina kopancov smeruje do vlastných radov... bolo by to až smiešne, ak by tu predsa len nebola hrozba , že môžu spraviť nejaký čurbes (vojnu napr.)

Tak snád je dobre sa pomodliť, aby to dobre dopadlo, a celý ten cirkus zmizol definitívne zo scény. Predpokladám, že po nňom príde iná garnitúra, ale tak snáď aspon o 1-2 úrovne lepšia, morálnejšia. Nie hned úplne ideálna (ostatne latka je dosť nízko, tak snád ju tí nástupcovia povedzme z brics hravo preskočia.)

Re: kobyla kope

Perun | 10.04.2018

Možno je ešte otázka, či sme ešte len v fáze "ofenzívy v Ardenách", alebo už pri úplnej agónii "Wo ist general Wenck? " :-)



Psycho valka

Palo | 09.04.2018

Spis bych si tipnul ze Skripalovym za ten mesic pomoci psychofarmak a hypnozy preprogramovali psychiku, pamet, ...

Podivejte se na YouTube na videa o hypnoze. Ty lidi jsou trochu mimo, nechapou co se to s nima deje, maji "okna" v pameti, uvazovani, ...

Pokusy s psychofarmaky na lidech se delaji i u nas, napriklad v Bohnicich na pavilonu 17. Stoji to miliony a plati to zdravotni pojistovny a ministerstvo vnitra a/nebo spravedlnosti.

jdeme do finále

M.C. | 09.04.2018

Události nabírají obrátky.
Teď se ukazuje, kdo má svobodu rozhodování a koho drží neokonzervy za koule. Nevím, za co drží Merkelovou, která koule nemá.
Zdechající kobyla kolem sebe bezhlavě kope a není to nic platné. Akorát se odkopává v očích světové veřejnosti, minimálně té části, která chce vidět.
A také to vidí politici a tajné služby všech států světa a udělají si podle toho své názory.
Teď se začnou dít věci.
Kapku to blbě načasovali, do začátku MS ve fotbale se to celé provalí a všechno dobře dopadne.
Před olympiádou v Soči bylo taky plno řečí o bezpečnosti a ten co nejvíc žvanil o tom, jak utopí olympiádu v krvi dostal tři měsíce před začátkem kulku do palice.
Budiž to výstrahou všem pidosům i podpindosníkům.

Re: jdeme do finále

Slovenka | 09.04.2018

.... nuz nebudme si tak isti, ze ju nemaju za co drzat....

Re: Re: jdeme do finále

M.C. | 11.04.2018

Já jsem nenapsal že ji nemají za co, já jsem položil otázku za co ji drží.
To já vím , že ji drží, koneckonců je to docela dobře vidět, že ji drží.

Živí mŕtvi

Lunatix | 09.04.2018

Skripalovci su uz temer iste davno usmrteni, historka o zmene identity je len pokusom zamiest stopy po tejto dvojnasobnej vrazde. Sesternica mala rozhovor pravdepodobne s britskou agentkou, nakolko Juliu nepoznala ani podla hlasu ani podla sposobu vyjadrovania, bola to pre nu podla vsetkeho cudzia osoba. A tie "odkazy" su iba snahou o natahovanie casu. Ved ak by Skripalovci lezali niekde v kome, ich ksichty by boli este aj na macacich konzervach, nielen v presstitutskych platkoch maloBritanie. Pozname svojich pappenheimskych. Ved Dianu skoro na pitevnom stole fotografovali a to bol milacik Anglošašov.

Trump a Sýrie

Navrátil | 08.04.2018

Zdá se,že je CIA v koncích,nevědí jak to uchopit,jak s toho ven.Útok za útokem a přitom to ukazuje na jejich práci.Trump chtěl stáhnout vojenské síly ze Sýrie,čím ho přesvědčili,aby změnil tak rychle názor.Naplánovali i ten chemický útok v Sýrii,chemická látka je prý na místě,Bílé přilby také,ale něco to zdrželo a zřejmě i obavy co udělá Rusko.Také světová veřejnost už poněkolikáté ten samí podvrh odsoudí.

Přidat nový příspěvek