Souhrn podivných zpráv 22.6.

23.06.2016 00:17
Lin
 

K dnešní záplavě podivných zpráv, které jste tu již vypsali, přidám další:
- Šojgu jel neočekávaně do té Sýrie na přímý příkaz Putina, aby jednal s Asadem. Zřejmě šlo o něco velmi důležitého a velmi neodkladného, něco, co nešlo probrat po telefonu.
- část poslanců ukrajinské rady navrhla Porošovi, aby Savčenkové odebral titul a vyznamenání “Hrdina”. Podle nich je prý Savča Putinovým agentem. :)
http://beta.newsru.com/world/22jun2016/savchenkodisgrace.html

- V USA se znovu střílelo, znovu jsou ranění i mrtví. První střelba byla opět poblíž Orlanda, kdy policisti honili nějaké zloduch, střílelo se na ulici a postřelili mj. i čtyřleté dítě:
https://russian.rt.com/article/309013-vo-floride-proizoshla-strelba-est-postradavshie-
Druhá střílečka proběhla ve státě Washington, nedaleko od města Olympie (hm…další symbolické jméno). Neznámý tam zastřelil tři lidi a jednoho postřelil:
http://tass.ru/proisshestviya/3392154

- A na závěr úplně zpitomělý Erdogan, který hrozí EU, že v jeho zemi může proběhnout referendum, zda vůbec Turci potřebují členství v EU. Prý – co bude EU dělat, když Turecko pustí všechny běžence do Evropy?
https://russian.rt.com/article/309036-erdogan-prigrozil-referendumom-po-voprosu-prodolzheniya-peregovorov
K tomu přidávám, že Turci dnes nepustili německou delegaci na základnu Incirlik (?):
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/3391481

 

Diskusní téma: Souhrn podivných zpráv 22.6.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5.7.

paprsek | 24.06.2016

A pokud to nebyla zdvořilostní otázka se starostí o moje zdraví, pak vězte, že zpovědníka nepotřebuji, obzvlášť ne zlomyslného, zesměšňovače také ne. Vzhledem k tomu, že moje zodpovědnost je mnohem větší než-li ta vaše, která zřejmě nesahá dál, než k plnosti vašeho konta, mám i patřičnou ochranu, zatímco účinnost vašich útoků je stejně omezená jako vaše odpovědnost, moje vlastní ochrana je dostatečně kvalitní, stejně i ochrana další i s tím, že se naše vibrace dosti míjí. Asi bych si dokázala představit i pro vás lepší činnost než-li tuhle a zvládl by jste ji, tohle je naprosto zbytečné plýtvání vašimi silami, navíc se vám to brzo zapíchne do zad, pokud se tak již nestalo...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5.7.

paprsek | 24.06.2016

Strach je naším velkým nepřítelem. Všechny pro tuto dobu důležité osoby jsou pod dostatečnou ochranou, jsou v bezpečí.

Strach o někoho zasahuje nejen toho kdo se bojí o druhého, ale i toho druhého... žádný strach, ať se neoslabujeme navzájem... všichni jsme v bezpečí...

Možná by mohla platit rada na případné strašící démony - pokud je lidská bytost napojena na Světlo - mohla by úklona démonu vyřešit problém - zásah démona světelným sloupem by mu mohla být dost nepříjemná... ale nemám to prakticky ověřeno. A zkoušela byh to jen, pokud bych cítila, že to ustojím... jinak se chovat raději instinktivně.

Re: Re: Re: 5.7.

VeGa | 23.06.2016

Jinak řečeno, tma jako fyzikální veličina neexistuje, je jenom nedostatek světla.

Podivná zpráva - Zastřelení jaguára v Brazílii

Jukis Denovic | 23.06.2016

Do podivných zpráv 22.6.2016 patří info o zastřeleném maskotu OH2016 v Brazílii při olympijském ceremoniálu.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek