Skupina teroristů Daeš (=ISIL) vyhlásila Baracka Obamu svým chalífou

18.12.2015 18:52

 

Teroristé vyjádřili vděčnost americkému prezidentovi za to, že je zbavil Muammara Kaddáfího a že jim dal zbraně. Teroristé Daeš zveřejnili video s poselstvím americkému prezidentovi Baracku Obamovi. V projevu byl nynější americký prezident vylíčen jako „velký vůdce“. Zprávu s nahrávkou přinesla ruská televize LifeNews.

Podle extrémistů byl právě Obama u zrodu chalífátu a džihád pozvedl na novou úroveň. Za zásluhu Baracka Obamy teroristé Daeš považují především zničení Muammara Kaddáfího.

Můžeme si připomenout Afghánistán, George Bush nám přinesl Irák, ale skutečným hrdinou je Obama, který byl u počátků našeho chalífátu. Díky němu se nám podařilo zbavit se nesouhlasných států, které se neřídily zákony šaría. Obama byl schopen nás zbavit Kaddáfího, který pro nás byl překážkou v nastolení práva. Nyní, díky milosrdnému Alláhovi, jsou všechny naše skupiny sjednoceny,“ je uvedeno v prohlášení.

Teroristé prohlašují, že právě díky americkému prezidentovi mají zbraně, s nimiž bojují proti Obamovým nepřátelům. V závěru ho vyhlašují svým chalífou.

Obamo, dal jsi nám zbraně, které používáme proti tvým nepřátelům. Udělal jsi pro nás hodně, Obamo, proto tě vyhlašujeme naším chalífou, naším průvodcem na cestě k Alláhovi,“ prohlašují teroristé.

Zdroj: LifeNews.ru

Vyšlo na: Nová republika

Foto: YouTube.com

 

 

Diskusní téma: Skupina teroristů Daeš (=ISIL) vyhlásila Baracka Obamu svým chalífou

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek