Setkání Putin - Merkelová ve fotografiích

11.05.2015 12:00

ТаuRus |

http://ic.pics.livejournal.com/muravei_s/73777426/735364/735364_900.jpg
http://ic.pics.livejournal.com/muravei_s/73777426/735491/735491_900.jpg
https://twitter.com/SFGO76/status/597372665482113024/photo/1
https://twitter.com/Mayskolpino/status/597355995896119297/photo/1

Kyselejší výraz jsem ještě u Merkelové neviděl. A řeč těla - skřížené nohy a ruce zamknuté.
Merkelová se bude muset rozhodnout, s kým je. Na dvou židlích už sedět nebude. Buď vybere osu - Rusko, Čína, Indie, propojenou "Hedvábnou stezkou" nebo pomalé umírání německé ekonomiky. A toto jí VVP určitě ozřejmil. Na tiskovce také vypadala - ani ryba, ani rak.

 

Podle výrazu tváře na poslední fotografii, bych řekl, že Putin pustil velmi nepříjemnou, pro Merkelovou, informaci. Tlak ze strany Ruska bude. Možná mají něco na ní z její minulosti...

Začne velký tlak Číny na Evropu. Bude i tlak ze strany GP na obě strany - Evropu a Ameriku. Čína nebude vyhazovat stovky miliard USD na nějaký pochybný projekt. A pokud se Číňané rozhodli, že "Hedvábná stezka" bude a povede přes Rusko do Evropy, znamená to, že mají jistotu, že ten projekt se uskuteční. Ať chce Amerika nebo nechce.
Amerika bude bojovat s přírodními katastrofami, s jadernými elektrárnami (jsou 2, co měly havárku, ne jedna, jak sdělil český tisk) a s vnitřními nepokoji černého obyvatelstva, a také se separatismem.
Viděl někdo Obamu během svátků vítězství? Zalezl a ani se neukazuje. Slyšel někdo z Ameriky nějaký hlas?
Amerika se rychle zdiskredituje zoufalými pokusy o "barevné revoluce".
V Evropě, pokud současní politici nepřistoupí na nová pravidla, budou všichni vyměněni v nadcházejících volbách. A potom se budou bavit s novou garniturou.
Ke strategickému partnerství mezi Čínou a Ruskem došlo. Na oslavy Dne vítězství v Pekingu Putin také přiveze svou armádu.
The Times publikoval článek, že ruská armáda převyšuje Americkou v počtů tanků, a dělostřelectva. V jaderných zbraních existuje parita. Po spojení ruské a čínské armády, NATO nemá žádnou šanci. A po spojení kapitálů zemí BRICS s ruskými přírodními zdroji, šanci už nemá nikdo.
Jediné východisko - buď spolupracovat nebo zaniknout.
Blízký východ si vybere Čínu s Ruskem, Izrael také není blbý.
Kdo tam ještě zbývá?
Amerika, Evropa a Japonsko - nejvíce zadlužené krajiny...
Proč asi Zeman s Ficem podnikají zoufalé pokusy zachytit se za osu Moskva - Peking?


"Zoufalé pokusy" - "zoufalé" proto, že tyto pokusy podnikají i přes obrovský tlak ze stran kolaborantských politiků doma i ze strany USA ambasády.
Takže, konají správně. Jsou to předvídaví politici a patrioti svých zemí.

 

 

Diskusní téma: Setkání Putin - Merkelová ve fotografiích

služební elity dostaly rozkaz: "Rozval Evropy i za cenu sebezničení!!!"

ijn | 17.05.2015

Slibem o jejich zabezpečení podloženým vydíráním nic jiného (Teličkům+Kalouskům a jim podobným=agentům cizí moci) v EU nezbývá! Dnes se lze přesvědčit, do jaké selektivní korupce se USA pouští Pandury nic, na Ráthovi ukazujeme, pokud nebude politik šlapat podle našich not, tak je v base na 9 let, přičemž ambasadoři ví, že kradou naši politici všichni (i Filip=Falmer) StB svazky 10 000 zájmových osob Sacher prodal, néééééé spálil, jak se veřejnosti namlouvá. Proto ten vydíratelný potenciál politiků EU je tak dobře využíván, jste-li nevydíratelný, dnes nemůžete být politikem.

Chaotická pani

Lara | 15.05.2015

...pre ktorú vazalstvo pod USA znamená viac, ako suverenita vlastnej krajiny aj EU.Už má čas len do budúceho roku. 2016 je koniec jej politickej kariéry a spočíta jej to vlastný národ...

Merkelová

Lucie Nováková | 14.05.2015

To je chuděra ženská. Mě by stejně jednou zajímalo to její subjektivní hledisko. V jednu dobu jsem si říkala, že ji třeba vydírají. Mohlo by být. Odposlouchávali ji. Něm. kancléř musí podepsat vazalský závazek vůči US údajně. Může být. První návštěva M. po zvolení prý směřovala do Ameriky. Ale ten postřeh Hany o slovanských podlidech, to je síla. A má židovské kořeny. Vzpomínáte si na film Hanele? Oni se prostě mají za královský národ, za národ vyvolený. To je pak strašně těžké jít do holportu s nějakým Putinem, ať už by jí rozum velel cokoli. Nojo, 80% jednání je ovládáno přes podvědomí.

Re: Merkelová

Juraj | 15.05.2015

Presne tak.
My sme pre nich podľudia.
Sú to rasisti. Radšej s diablom ako so Slovanmi.

léčebná kůra pro EU

vladimír pleticha | 13.05.2015

jediná léčebná cesta pro EU je okamžitě vyhostit z Evropy všechny
usáky i s jejich sankcema a zavést pro ně vízovou povinnost zrušit us ambasády a tak je izolovat.

mírovou cestu usáci nezastaví

vladimír pleticha | 13.05.2015

usáci se svými přiblblými eu vazaly úspěšně míří do izolace

Merkelová

Hana | 12.05.2015

Merkelová už se rozhodla pro USA, alespoň podle tvrzení oficiálních médií nebo platí "pes, který štěká, nekouše"? Když ona s těmi slovanskými podlidmi tak nechce spolupracovat a pokud, pak pouze z nadřazené pozice....

dobrý článek

davids123 | 12.05.2015

Dobrý článek vystihující současnou situaci. Dává to trochu naděje.

Genetická pamět svalů

ТаuRus | 11.05.2015

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2035/7488/original.jpg

Přidat nový příspěvek