Rusko ohlásilo podmínky kapitulace USA

03.10.2016 17:56

TauRus

 

Už zde bylo info o rozhodnutí prezidenta RF Putina pozastavit plnění dohody mezi Ruskem a USA ohledně recyklování plutonia:

Putin kopl USA do pozadí ohledně smlouvy na zpracování plutónia z vyřazených jaderných zbraní. Důvodem bylo porušení této smlouvy a nepřátelské chování. Skončila doba zdvořilostních tanečků a mazání medu kolem huby … Rusové s USA začali jednat takovým způsobem, jaký si zaslouží. Ještě by je mohli do stejného místa kopnout ohledně raketových motorů, které slouží k vynášení družic fízlujících Rusko.

https://lenta.ru/news/2016/10/03/plutoniy/
http://www.zvedavec.org/vezkratce/13393/


Putin poslal do Dumy projekt zákona, kterým má být pozastavena dohoda o recyklování plutonia a součásti toho zákonu je článek 2. o podmínkách obnovení dohody o recyklací plutonia. A tento článek je velmi zajímavý.
Vzhledem k tomu, že po podepsání této dohody USA porušily veškeré možné dohody mezi Ruskem a USA, čímž ohrozily bezpečnost RF, Rusko se dožaduje splnění takových podmínek, které vrátí bezpečnostní stav k době před podepsáním dohody o recyklací plutonia:

- zmenšení vojenské infrastruktury a počtu kontingentu vojsk USA, které byly dislokovány na území členů NATO, které vstoupili do NATO po 1.9.2000 na úroveň, která byla v den platnosti Dohody.

- Zrušení zákona Magnitského.

- Zrušení všech sankcí, které USA zavedly proti RF, proti právnickým i fyzickým osobám.

- Kompenzace ztrát, které měla RF od sankcí, včetně ztrát od kontrasankcí, které musela zavést RF vůči USA. …atd.

Celý návrh zákona:
http://asozd.duma.gov.ru/addwork/scans.nsf/ID/C4294ACB989FB546432580410044CB71/%24File/1186208-6_03102016_1186208-6.PDF?OpenElement

Tak to je síla, přátelé! Rusko přechází do ofenzivy a to takovým způsobem, že diktuje USA svoje podmínky. Toto je projev síly, přičemž síly vědomé, která stojí na pevných základech.

 

Diskusní téma: Rusko ohlásilo podmínky kapitulace USA

Re: Putin a jeho družina konečně prozřela lstivou politiku sioelit...a začíná jednat odpovědně!

Cico Ciciak | 04.10.2016

Je naivné si myslieť, že Putin "a jeho družina" si neuvedomujú, s kým tu majú čo do činenia.

Re: Re: Putin a jeho družina konečně prozřela lstivou politiku sioelit...a začíná jednat odpovědně!

Cico Ciciak | 04.10.2016

...už od začiatku. Teraz len zmenili taktik, prístup.

Re: Re: Re: Putin a jeho družina konečně prozřela lstivou politiku sioelit...a začíná jednat odpovědně!

Martin | 04.10.2016

Skôr by sa dalo povedať, že získali dostatočnú moc na to, aby s tým mohli začať niečo robiť.

Re: Re: Re: Re: Putin a jeho družina konečně prozřela lstivou politiku sioelit...a začíná jednat odpovědně!

Cico Ciciak | 05.10.2016

Hej, aj to tam môže zohrávať svoju rolu. Ale hlavne Rusko využilo jednoduchú taktiku - nechalo USA strieľať si do vlastnej nohy a čoraz viac sa zamotávať do svojej siete, čo ich dohnalo do súčasného pre nich nepriaznivého/nevýhodného stavu, keď si Rusko môže dovoliť USA verejne klásť podmienky, doslova predložiť ultimátum (poslednú výzvu, hoci bez explicitnej hrozby - i keď medzi riadkami sa dá čo to vyčítať v zmysle, že: ...inak budete mať čo do činenia s nami.). S Ruskom hral od začiatku faktor času, preto tá vyčkávacia taktika, naopak s USA nie, tí čas nemali a museli byť neustále aktívni, až sa značne vyčerpali. Ďalej, Rusko už od začiatku ukazovalo svoju veľkorysosť, keď ponúkalo USA možnosť pomaly vycúvať zo Sýrie a pritom si pred celým svetom zachovať svoju tvár, ale tí to odmietli.

<< 1 | 2 | 3

Přidat nový příspěvek