Rusko do Sýrie pošle dalších 120 letadel

04.12.2015 17:56

Vlabi

 

Rusko do Sýrie pošle dalších 120 letadel. Jeho expedičním silám bude předáno vojenské letiště v Al-Šarijat v provincii Homs. Jedná se o nejdůležitější vojenské letiště v zemi. Syřané jej už zcela připravili pro příjem nových ruských strojů.
Na letišti v Homsu budou umístěny také dvě íránské eskadrily letadel Suchoj, které budou používány k boji se salafity. Budou operovat v oblasti od Palmýry do Raqqy.
Syrská armáda dostala k dispozici baterii PVO S-300. Jakmile bude systém aktivován, Damašek vydá oficiální varování, že jakékoliv letadlo, které se objeví v syrském vzdušném prostoru bez předchozí koordinace s vládou, bude vnímáno jako narušitel hranic a legitimní cíl.
Rusko vytvoří komplexní systém letecké ochrany nad Sýrií, který zahrnuje rakety Tor M1 / M2, komplexy Pamcir-S a komplex S-400.
Z Íránu bylo převeleno 4000 vojáků, kteří jsou vyzbrojeni moderními zbraněmi. Jejich cílem je podpora útočných operací na různých syrských frontách.
http://postskriptum.org/2015/12/03/t4-2/

 

Diskusní téma: Rusko do Sýrie pošle dalších 120 letadel

ISIL

Putinovec | 05.12.2015

ISIL to má v Sýrii spočítané.O to těžší bude vypořádat se s nimi v Evropě,kam legálně za pomoci Merkelové a spol prchají.

Re: ISIL

Pavel | 05.12.2015

Evropa je opravdové neštěstí. Naprosto netuším, jak je možné zastavit naši vlastizrádnou zločinnou vládu, která je sem zve.

Re: Re: ISIL

vlastenec | 05.12.2015

ako zastaviť zradcov? ...ako vždy v minulosti.Ako boli u nás zastavení straníci,ktorí sa označovali za komunistov? Ako bol zastavený Mussolini v Taliansku? Ľud musí vyjsť do ulíc, no najskôr si to musí uvedomiť, že chlieb a hry nakoniec nahradí bič. Kým východná Európa sa už pomaly prebúdza, Nemci ešte driemu.

Re: Re: Re: ISIL

čo za hlúposti tu táraš. | 06.12.2015

akého musoôinho, tu spomínaš. týmto ľudom američania zničili štáty, nefunguje tam nič, je tem sucho a nemajú čo dať do úst. Do akých ulíc posielaš ľudí, sa ti na to každý vykašle. Na Slovensku sa schvalil protiteroristický zákon, otvoríš si ústa a si terorista. ked sme boli hrdinovia ( NATO) a zničili sme im štáty, tak teraz budeme trpieť my.
Na toto sa mali myslieť, ked usa zaútočili na Irak atd, atd.
teraz, už len budeme čakať, kedy začneme nosiť koberček a klaňať sa na výchot a tĺcť si hlavu o zem.

Re: Re: Re: Re: ISIL

paprsek | 06.12.2015

Když se cítíš za to vše zodpovědný, doufám, že si to tlučení hlavou o zem už trénuješ.

Přidat nový příspěvek