„Ruská agrese“ už zblbla snad celý Západ

14.03.2018 18:59
Lin
 

Tak… „ruská agrese“ už zblbla snad celý západ… Taky už vidí Rusy úplně všude. :-)
Před nedávnem jsem psala malý příběh, do kterého si „šlápla“ Clintonová, když apelovala na Trumpa, aby „chránil Ameriku a konečně něco dělal“.
viz: http://www.vodaksb.eu/diskuse/mimo-tema/comment-page-43/#comment-117173

Dneska hysterie v Anglii. Opravdu – hysterie. Podívejte se, co publikovali na svých stránkách za důkazní materiál (video):
https://twitter.com/foreignoffice?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Frussian.rt.com%2Fworld%2Farticle%2F491649-moskva-london-skripal

Tak… neokoni snad naprosto zešíleli. Prý – ruská agrese, silná slova, vyhrožování světu, všichni jsme v nebezpečí. Zajímavé, že tenhle povyk se spustil, když Rusko přitvrdilo na diplomatické scéně (jak slíbilo) a s „partňorami“ už se zrovna nemaže.
May mj. oznámila, že Anglie ruší plánovanou návštěvu Lavrova. Lavrov prý není hodný takového postu. No – bodejť by to neříkala, když Lavrov otevřeně mluví o „hříších západu“ a uvádí na pravou míru všechna jejich lživá prohlášení. :-)
Také May lže a Zacharovová to okamžitě „tvítovala“. Jednak – May není šéfem Lavrova, takže se má starat o svého Johnsona – o Lavrova a jeho zhodnocení se postará Putin. Druhak – je „tvrdé“, že Anglie zruší Lavrovovu návštěvu, kdyby… kdyby Lavrov o nějakou stál. Ano, pozvání Lavrovovi přišlo už před časem – ale on ho odmítl ve smyslu „mám již naplánovanou jinou práci“.
Také je až tragikomické, že v anglické sněmovně projednávají, jak je to Rusko prostě „drzé“ (a musí za to pykat), že se kvůli němu nemohou ruští azylanti cítit v Anglii bezpečně. No to je skandál – my jim tu dáme azyl a Putin si přesto přijde a zabije je! :-)
Dívala jsem se jen na kousek toho slyšení a místy jsem se nemohla nesmát. Ono už i samotné „anglické ultimátum“, na které Rusové nereagovali a kvůli kterému je dnešní slyšení, muselo být pro ruskou diplomacii „k popukání“. Něco ve smyslu – dejte nám všechny materiály, co k tomu máte, řekněte nám, jak se k nám vaše jedovatá látka dostala, my ustanovíme mezinárodní vyšetřovací komisi a vyšetříme to. Já se doopravdy nedivím, že na tohle ruská diplomacie nereagovala, protože to zní jak špatný vtip… Co, proboha, chtějí vyšetřovat z ruských materiálů? Navíc bez vzorku té údajně ruské látky? A není tohle snad věcí anglické rozvědky, aby to zjistila a dodala jasné důkazy? Kristepane – co jako čekají? I kdyby to Rusko provedlo, čeká snad Anglie, že od Ruska dostane plné doznání i s adresou agenta?
Dobře zreagoval Assange. Uvažuje, že kdyby Rusko fakt Skripala otrávilo, pak jediným cílem by bylo právě to, co nyní dělá May. Je to pitomá „důra“, která navíc vyhazuje ruské diplomaty, které právě dneska potřebuje víc, než kdy jindy (to napsal Assange).
No a úplnou korunu tomu nasadil (opět) kanál Welt – v tomto smyslu:
Protože Putin nedávno vyhlásil „nezahrávejte si s jadernou velmocí“, je evidentní, že Rusko přitvrzuje svůj tón. Jak daleko Putin ještě zajde? Milí diváci – ničeho se nemusíte bát. Ta tvrdá slova, které Rusko dneska říká a to i na adresu Anglie – ta nejsou adresovaná Anglii. Ta tvrdá a silácká slova jsou pro ruského voliče. Ruský volič miluje tvrdá slova a silná prohlášení. Rusové už jsou takoví. Vždycky když jsou vztahy se západem napjaté, konsoliduje to celou ruskou společnost. A to právě Putin potřebuje – aby lidé přišli k volbám a zvolili jeho. Potřebuje volební účast aspoň 70% , aby mu to dodalo „punc legitimnosti“.
https://russian.rt.com/inotv/2018-03-14/Welt-verbalnie-ataki-Moskvi-adresovani

Umím pochopit, že pro „západ“ je nepochopitelná účast 70% a už vůbec 70% hlasů pro jednoho z kandidátů. Ale – zdůvodňovat ostřejší tón ruské diplomacie a Putinův nedávný projev volbami? To už chce hodně fantazie…
Nakonec mi došla možná příčina toho všeho. Oni jsou v šoku a mají strach. Už spoustu, spoustu let
-a kdoví, zda vůbec někdy – neslyšeli taková slova, jako slyší nyní. Vmést jim pravdu do tváře a navíc se jich nebát? To je vrchol… co si pomyslí jejich poddaní… Jak nyní mají vládnout a rozkazovat? Taková anarchie… :-)

 

Diskusní téma: „Ruská agrese“ už zblbla snad celý Západ

co teprve Šinágl na svém webu...

Kaktus | 17.03.2018

http://www.sinagl.cz/zahranicni-tisk/8026-putinova-nakaza-prahy.html

Tenhle chlap, když bylo sestřeleno letadlo nad Ukrajinou, ještě týž den psal, že černé schránky se nenajdou, protože byly okamžitě odvezeny do Moskvy. Ani se pak neomluvil za "dezinformace", no prostě pomatené lži, když nalezeny byly. Dále, když jediné Rusko vyslalo do válečné Ukrajiny opravdovou hmotnou humanitární pomoc, tak tenhle chlap první řval "agresee! agresee!". Se divým, že mu ještě nerupla cévka z té nenávisti vůči Rusku. Halt aktivista, který se soudí s každým.

Srovnávat nesrovnatelné?

Zeslov | 16.03.2018

Ze slov a skutků vládních činitelů Západu je zcela zřejmé, jak hluboká personální krize je postihla.

Re: Srovnávat nesrovnatelné?

Paw | 19.03.2018

Jenom si na sebe pustili vic toho nervovyho toxinu a ted zmagoreli.. Jiny vysvetleni neni...

Lin opět v obraze

Přemek | 16.03.2018

Již jsem si vytipoval dobré autory. Místo všeználků jde o lidi s vrozenou pochybovačností, protože i nevěřící Tomáš má právo na pochopení, jež přichází někdy později, než by si člověk sám přál. Věřit může stádo ovcí, pochopit může lidská psychologie. Pokora před nepoznaným je zcela odlišná od tupé víry bez vůle pochopit. Proto víme, že naše lidské svědomí je božím rozhraním. Víme, co neděláme dobře, víme, co děláme dobře.

Německé ovce jsou solidární s postiženou Anglií.

R. Dorn | 15.03.2018

Hlavní téma na dnešních stránkách welt.de není nová německá vláda,ale otázka, jak se má zachovat Německo vůči Rusku,
k tomu velká anketa a moderovaná diskuze.
Pokud ovládáte němčinu,
tak opravdu stojí za to, podívat se, jaké názory má současná německá generace ve vztahu k Rusku a k tématu.
Takové stádo ovcí s vymytými palicemi najdete opravdu jen v Německu. Je smutnou realitou, že si neuvědomují, jaké síly brání nastolení rovnocenných mezinárodních vztahů s Ruskem.
Je na čase, aby Rusku bouchly saze v komíně a jasně se vymezilo
proti štvavé propagandě Západu.

Re: Německé ovce jsou solidární s postiženou Anglií.

Cico Ciciak | 16.03.2018

Rusku musí len neustále, systematicky a trpezlivo poukazovať na klamstvá, manipulácie a debilitu západnej civilizácie, jeho defektného systému a jeho predstaviteľov - politikov.
Keby Rusko jednalo agresívne, tak by to bola len zbytočná voda na mlyn pre permanentnú systematickú západnú lživú anti-ruskú propagandu.

.

paja | 15.03.2018

Ten slavný Západ z té svojí neustálé prolhanosti už dost těžce onemocněl na duchu. Když je normální člověk poslouhá, tak si mimoděk řekne: Jak mohou být tak blbí, což si nepovšimnou toho, že ty jejich lži jsou tak průhledné, až je to trapné. Nedávno jsem v jednom jógickém spisku četl, že hlavní škodlivostí prolhanosti není to, že klamu a poškozuji své okolí, ale to, že člověk který lže, po čase ztratí schopnost rozeznávat realitu od chimér a právě to je začátkem jeho zkázy.

Re: .

Perun | 16.03.2018

Súhlas, tak to je.

Putinův vzkaz

Pepík z Orlických hor | 15.03.2018

nebudeme již bojovat v Rusku a východní Evropě .Usekneme hlavu té hydře tam, kde sedí. Tedy za vodou.

Steven Hawking

Jox | 15.03.2018

Zomrel Steven Hawking. Fico (Putin) by mal okamzite odstupit!

Alebo, ze by to bolo inak?

Re: Steven Hawking

Ina | 18.03.2018

Asi Putin využil přestávky mezi výrobou hurikánů pro USA a posíláním ledového sibiřského vzduchu k nám a ještě zamordoval Hawkinga. On je totiž něco jako bůh.

(Ruska agrese )

Monika lkema | 15.03.2018

Tereze spadl mozeček do hajzlu prosim !

Re: (Ruska agrese )

Ivko | 15.03.2018

To sa nemohlo stať. Tereza jednoducho poslušne vykonáva príkazy. Neuvažuje. Nemá čím. Takže jej nič do záchodu spadnúť nemohlo.

Re: Re: (Ruska agrese )

Paw | 16.03.2018

britove uz zapocali holocost rusu zijicich v na britskych ostrovech jako dalsi povel k zapoceti valky.

Baľšój báťuška

Mrkva | 14.03.2018

Veď ale môžu si za to sami, Putin im určil, kto bude v uSSraeli bačovať, posiela pomstychtivé komandá na britských občanov ruského pôvodu. Nemá problém zlikvidovať teroristickú verbež v Sýrii. Tak len čakám, až ich poddaným dôjde, že ich vlády sú úplne neschopné, že to celé prakticky riadi Putin a že aj pre nich bude lepšie mať takéhoto lídra a na svojich darmošlapov priposratých sa vykašlú.

Voľby v Rusku a príspevok GP

Milan | 14.03.2018

V prvom rade treba chápať jednu vec. Aby Putin bol zvolený a mohol realizovať vo svete plány GP, musí mu v tom GP aspoň trochu pomôcť. Na jednej strane vyhostením Ruských diplomatov z Anglicka bude nasledovať vyhostenie Anglických diplomatov z Ruska, čím nebudú môcť zasahovať do volieb. Na druhej strane sa podporí vyššia účasť voličov, ako už bolo spomínané, Putin môže ukázať svaly. Blbí Angličania proste skočili GP na udicu.

Re: Voľby v Rusku a príspevok GP

Viliam | 15.03.2018

GP však potrebuje tesné víťazstvo Putina, nie jeho volebný triumf. Potrebujú schopného politika so slabým mandátom a pod tlakom klanových skupín, nie politika tlačiaceho na klanové skupiny s masovou podporou ľudu.

Re: Re: Voľby v Rusku a príspevok GP

xzx | 15.03.2018

Pořád je ale pro GP výhodnější Putinův volební triumf než kdyby Putin prohrál. To pak může skončit úplnou katastrofou, zatímco i silný mandát se dá časem oslabovat, bez rizika totálního selhání řízení. Celé to možná spíš nasvědčuje že GP vzrůstají chyby v řízení a různá neplánovaná rizika (zákon času?) a musí tak hrát víc "na jistotu".

Re: Re: Re: Voľby v Rusku a príspevok GP

Přemek | 16.03.2018

Málokdo si pokládá otázku, nakolik je matrice GP vryta do jejich psychiky tak, že se nemění. Pokud je mezi těmi, kdo představují GP z lidské části převaha, lze předpokládat, že i jejich psychika může vykazovat změny vlivem jemnohmotných vibrací (někdo říká bytostí) na bázi společné minulosti. Další otázkou je, zda jsou, řekněme, Atlanťané trvale naprogramováni bez šance na změny programu svého chování. Jejich poznání, že Země je vlivem drancování přírodních zdrojů a produkcí konfliktních emisí energií biosféricky destabilizována a toho, co hrozí, znamená nutnost zohlednit VŠECHNY faktory, jež na jemné systémové předivo biosféry působí. VŠECHNY znamená, že včetně duchovního aspektu. I projekt jejich stvoření, jakkoli defektní v neschopnosti zabránit vlastní téměř záhubě, může obsahovat spouštěče vlastní přeměny na základě podnětů poznání toho, co odlišuje lidi s lidskou psychikou od psychopatů. Žít dlouho v nepůvodním prostředí vede živé organismy k adaptacím na nové prostředí a ke změnám jejich jemných prvků - duchovní složky. Psychopaté vykazují aroganci v představě své mentální nadřazenosti a selhávají právě v podceňování duchovní složky psychiky, přičemž zpravidla vykazují slabou nebo žádnou vazbu ve smyslu kolektivní identity. Přesto jsou psychopaté "léčitelní", tedy ovlivnitelní poznáním, že jejich individuální mentální převaha nestačí na kolektivní duchovně mentální vyváženou psychiku (lidskou psychiku). To je součást síly společenství lidské sounáležitosti. Můžeme žít lépe, pokud na to myslíme jako na společný cíl nás všech.

Re: Re: Voľby v Rusku a príspevok GP

Adina | 17.03.2018

..."těsné vítězství Putina..." v tomhle se obávám se i GP může "těsně" a děsně mýlit. To vítězství může být ohromující. Jistě, GP má páky, ale Putin je stejně, ne-li dnes ještě více, předvídající než tahle bezsvědomá entita

ja si myslim

dagmar | 14.03.2018

ze duvodem takove hluchoty je to, ze Anglie neni zykla na to aby se ji nekdo stavel. V cele jeji pysne existenci je to poprve, co ji nekdo neposloucha a ona n to nema schema fungovani

Re: ja si myslim

mpskus | 14.03.2018

a pre nich bohuzial ani dost sil na to aby mohli protivnika pokorit

Re: Re: ja si myslim

Lunatix | 15.03.2018

Ono aj za poslednych 200 rokov tych sil nemali, svaly mohli pouzit iba voci primitivnym domorodcom, akonahle narazili na rovnocenneho supera, tak sa vzdy dosrali. Preto vzdy stekaju len s vedomim Velkeho pana za chrbtom.

Re: Re: Re: ja si myslim

Přemek | 16.03.2018

No, válečný velvyslanec SSSR Ivan Majskij si hluboce cenil postoje obyčejných Britů, kteří, sotvaže pochopili, co jim hrozí, projevili nečekaně mnoho osobní odvahy a kolektivního vědomí vzájemné pomoci a dokonce i obdivu k ruské schopnosti zastavit Hitlera před Moskvou a nakonec jeho zbylá vojska hnát až k samotnému Reichstagu. Každý národ má v sově netušenou sílu, jestliže si většina jeho příslušníků uvědomí svoji odpovědnost za činy, které jsou lidsky důstojné a vedou k účinné obraně před jakýmkoli nebezpečím. Vysvětlujme, ale také konejme v duchu vysvětlovaného. V jednotě je síla.

Re: ja si myslim

Přemek | 16.03.2018

Pojmenovala jste kolektivní psychopatii, jež postihuje psychopaty v čele národa i závislý dav sdílející psychopatické chování. Británie ve velmi krátkém čase narazí na realitu a to, nač jako na pomoc spoléhá, jí nepomůže, protože to bude brzy zničeno...

Přidat nový příspěvek