Regionální elity USA dávají nůž na krk ruským oligarchům, s cílem svrhnout Putina

24.10.2017 10:16

TauRus

 

2. února 2018 začne platit zákon o konfiskaci finančních prostředků ruských oligarchů a úředníků, které jsou uloženy u amerických bank, zákon protlačili neokonzervativci už v červnu, ačkoliv se všude píše že je to zákon Trumpa. Trump ho nyní však jen podepsal.(tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/4445529)

 

Tudíž, ten zákon je nožem na krk ruským oligarchům a zkorumpovaným úředníkům: „Buď svrhnete Putina, nebo přijdete o své peníze“.
To, že státní převrat už delší dobu připravují, je jasné. Jsou snahy ho uskutečnit k výročí říjnové revoluce 1917.
Zrovna včera redaktorku liberálního prozápadního rádia „Echo Moskvy“ málem zavraždil nožem v redakci nějaký „šílenec“. Byl zadržen, shodou okolnosti je to občan Izraele.
http://www.mk.ru/incident/2017/10/23/smi-nazvali-imya-napavshego-na-tatyanu-felgengauer.html

Ale asi se vloudila nějaká chybička. Protože než ho chytli, hned po útoku byla aktivována všechna opoziční média a blogeři. Umím si představit, že i na Západě média byla v pohotovosti. V Rusku už dávno nezavraždili novinářku, natož židovku. Takže, je jasné, že připravovali velký humbuk a projevy "občanské nespokojenosti" proti „zločinci“ Putinovi, který vraždí novináře z médií, které ho kritizují. Vyvést lidí na ulici, vyprovokovat tvrdší zásah policie se zatýkáním. Pokyn k takovému zásahu může dát zrovna nějaký moc „horlivý“ policejní náčelník. Pak, třeba, někoho ve vazbě usmrtit, což také nemusí být až tak velký problém a už to jede… Jsou na to už rozpracované technologie.
V amerických bankách jsou miliardy dolarů nakradeného majetku ruskými oligarchy, odhadem až 50, možná víc. Takže, zájem na odstranění Putina bude enormní. A termín ztráty peněz se blíží.
Ale Putin také není nějaké ořezávátko.

P.S. Z toho pokusu o vraždu novinářky pěkně koukají Mossadovské uši. Putin Izraeli vadí neméně, než USA.

Možná právě kvůli tomuto zákonu Putin na Valdaji vyprávěl tento vtip?

Oligarcha přišel o majetek, to se někdy stává. A tak se pokouší sdělit své manželce, co je čeká:
- Budeme muset opustit náš dům na Rubljovce a přestěhovat se do moskevského bytu, nevadí?
- ne.
- A budeme muset prodat naše auto a pořídit si Ladu, máš s tím problém?
- nemám.
- Budeme se muset hodně uskrovnit, ale kvůli tomu mě snad nepřestaneš milovat?
- nepřestanu, budu tě pořád milovat a… bude se mi po tobě hodně stýskat.

 

Další "vtip", který Putin řekl na Valdaji v reakci na dotaz, zda se Rusko nebojí, že Saudové budou dále spolupracovat s USA:

„Ne, my se nebojíme, že Saudská Arábie bude nadále spolupracovat s USA, to spíš Saudská Arábie by se měla bát, že USA tam přijdou s demokracií, a my se bát nemusíme, my demokracii už máme“.

 

Diskusní téma: Regionální elity USA dávají nůž na krk ruským oligarchům, s cílem svrhnout Putina

už to začalo

ondrej | 25.10.2017

podľa vyjadrení Pjakina, Veľká Británia už začala s konfiškáciou peňazí a majetkov ruských oligarchov a im podobných korupčníkov. Tlak na ruskú piatu kolónu narastá.

TAK

Dagmar | 24.10.2017

TO TEDA DOCHAZI NA LAMANI CHLEBA

a co převod peněz jinam?

mister | 24.10.2017

Možná taková naivní otázka... On je problém ty "peníze" z amerických bank převést jinam? Nemyslím pochopitelně do bank ruských, ale prostě kamkoli jinam...?

Re: a co převod peněz jinam?

Nikdo | 24.10.2017

Černé peníze není tak snadné udržet a převádět, musí zaplatit značný podíl těm, kteří je převedou a bez záruk, že si nechají všechno. Pokud osobě na těch penězích příliš záleží je snadno vydíratelná. Vlci samotáři jsou spíše výjimkou (všechno to jsou mafie, kde svoboda je mnohem menší než si lidé myslí - jediná svoboda je koupit si nějaký luxus, nad kterým obyčejný člověk většinou ohrne nos, protože na co mít záchod ze zlata - je to spíše trapné).

Mluví o tom i Putin v dokumentu "Svět podle Putina", jakmile máte moc peněz máte velký problém. Co s tím a jak je peníze udržet, bytost se dostala do područí "zlatého prasete".

Re: Re: a co převod peněz jinam?

Nuovi | 24.10.2017

A preco vobec drzat peniaze v krachujucich uSSa, ked po svete je tolko moznosti. A previest si akukolvek sumu virtualnych cisiel je otazka par klikov na mobile.

Re: Re: Re: a co převod peněz jinam?

koloděj | 25.10.2017

Vůbec není snadné si ty peníze převést jinam, a o mafiích ani netřeba mluvit.
USA "zkoumají" na na svém ministerstvu financí ( dle litery zákona o zabránění financování terorismu ) každý převod, a to ZEJMÉNA Z a DO států, kde hrozí toto financování a kde nedodržují lidská práva.

Četl jsem o případu ( i Pjakin něco podobného vyslovil - myslím ) kdy platba mezi firmami RF a ČLR trvala myslím půl roku, protože "zkoumali". Platba probíhala v rámci Amerických bank kde měli obě společnosti účty ( pro snažší obchodování se zahraničím) ..
Takže pár ťuknutí na mobilu na převod stačit nebude.

Problémy nečekají pouze oligarchy ale i normální podniky, jen pro představu třeba Kaspersky má v Silicon Valley vývojové centrum cca 250 lidí. Musí jim platit, platit dodavatelům, přijímá platby od zákazníků a ze dne na den může být obviněna z korupčního jednání. Dovolila si totiž hodně - vyblokovala nejedny zadní vrátka (nezveřejněna bezpečnostní "chyba" zasazena do windows pro případné ovládnutí vašeho PC státem) ve windows.

Re: Re: a co převod peněz jinam?

M.C. | 25.10.2017

Putin na to oligarchy upozorňuje už od kyperské krize (finanční, nikoliv raketové, ta byla mnohem dřív), aby si převedli peníze zpět do Ruska, že v Rusku z nich akorát zaplatí daně, zatímco zbytek jim zůstane, zatímco na Západě je oškubou úplně.
Komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci.

Pár screenů

ТаuRus | 24.10.2017

Pro zajímavost sem dávám pár odkazů na sreeny od různých blogérů
Artěm Torčinský:

To je atentát na veřejnou osobu, terorismus,podporovaný státem.
https://3.bp.blogspot.com/-1c879Rojn_s/We3lNKYzCJI/AAAAAAAAZAo/Z8goyrtfadEMsYfG6NMRc9gszZxSyJ6GACLcBGAs/s640/%25D0%25B6%25D1%258D.PNG

Oleg Vodjanický:

Tak co, odpustíme Putinovi Tanječku? Nebo se opět zbaběle slijeme?
https://2.bp.blogspot.com/-VADhAoqVFRY/We4H8XVDpgI/AAAAAAAAZCE/smO8UyL39NUvCp9wxyYZ90TB176qA8O_ACLcBGAs/s640/%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%258F.jpg

Igor Čubajs:

Další útok! Nožem po svobodě! Hrůza na "Echu Moskvy"! Zraněná nožem do krku překrásná a odvážná Tanja Felgengauer. Pokračuje nový Stalinský teror!
Žádné prezidentské volby, dokud se vše nevyšetří!
Požadujeme garance bezpečnosti pro občany od prezidenta! atd.
https://4.bp.blogspot.com/-tqj8i0HSrqc/We4imOqUHDI/AAAAAAAAZC0/UyWkYZqaHdkrUKNMOR9gMydlkrB_fT2OgCLcBGAs/s640/%25D1%2587%25D1%2583%25D0%25B1%25D0%25B0%25D0%25B9%25D1%2581.PNG

Takových výzev je strašně moc, ale kupodivu nikdo neobviňuje Izrael, jehož je útočník občanem
Novinářské odbory dokonce vinu za útok dávají státnímu kanálu Rossija 24 a někdo i samotnému Kiseljovovi (redaktor pořadu Věsti něděli) za šíření propagandy.
Jak jinak, i Rada Evropy je velmi znepokojená případem útoku na novinářku a požaduje vyšetření případu.
Tj. všichni příznaky připravovaného převratu - sakrální oběť, aktivace 5. kolony v Rusku a medializace v zahraničí.

Na západě jsou peníze nejen oligarchů, ale i zkorumpovaných úředníků ve státním sektoru. Podle všeho je vidět, že USA nemá zájem na řešení korupce, jako takové, vždyť tam znají všechny korupčníky a stavy jejích účtů, ale používá korupcí, jako instrument k ovládání státní zprávy cizích států. ale i jako instrument k vyvolaní převratů a svržení nepohodlných politiků.

Re: Pár screenů, jasný ciel

Hudec | 24.10.2017

Americká politická garnitúra je najzločineckejšia skupina na svete !

Re: Pár screenů

veronika | 24.10.2017

taurusi, 20.11. by měl letět zeman do soči na putinovo pozvání, zároveň by měla být zahájena ustavující schůze poslanecký sněmovny....myslím, že velebení babiše přineslo ten efekt, že byl zvolen a tím lidé silně podkouřili 5.koloně - ale tím se v podstatě zbavili i jeho - jen on sám to zatím nechápe...
i zeman je geniálním stratégem, myslím, že započala přestavba v4 na východní orientaci....s úřednickou vládou....
důležitá je cena másla a jistota střechy nad hlavou.. vše ostatní je poddružné...
do vypuštění info o účasti mimozemských ras na pozemském dění jim zbývá pár týdnů.., možná měsíců...- a pak ztratí vliv... proto teď je ta nejtřasklavější doba...

Re: Pár screenů

Nikdo | 24.10.2017

Je jasné, že se nezmění a do poslední chvíle se budou snažit škodit v naději, že se vrátí zpět čas jejich beztrestného parazitování. Čas, ale hraje proti nim, informační pole se začíná měnit a lidé už na to začínají vidět. Bez podpory a ovládnutí davu nemohou ničeno dosáhnout, ovšem stále trvá nebezpečí, že zničí z pýchy vše, raději ať je svět zničen, když v něm nemůžeme vládnout, to je jejich myšlení. Situace je to nebezpečná, protože ničit je mnohem snadnější než tvořit, jenže odhalit se naplno nemůžou, takže jim to asi stejně nakonec nevyjde.

mimozemšťané - možná to už začalo ...

koloděj | 25.10.2017

https://cz.sputniknews.com/svet/201710246177469-interview-upir-rakve/

Re: Pár screenů

M.C. | 25.10.2017

Koho chce Bůh zničit, toho zbaví rozumu.
V okamžiku, kdy vešlo ve známost, že útočník byl chycen živý, měla být celá akce zastavena, aby se minimalizovaly škody.
Tím, že to nechali běžet se akorát odkopali další podpindosníci a policii a tajným službám tak usnadnili práci.

myslím, že nee,

veronika | 24.10.2017

je snaha.. - o tom žádná...
ale povede se??
protože putin má podporu.. a to zásadní...

PRÝ OD LEDNA ČI ZAČÁTKEM PŘÍŠTÍHO ROKU MÁ RUSKO ZAČÍT S ODTAJNĚNÍM NAŠÍ SKUTEČNÉ HISTORIE - V PERU, MEXIKU BYLY NALEZENY MUMIE MIMOZEMŠTANŮ STARÉ 800-1200 LET, COŽ BUDE MÍT FATÁLNÍ DŮSLEDEK NAPROSTO NA VŠE - PS: ČAS ZLODUCHŮ SE KRÁTÍ...

Re: myslím, že nee,

formis | 24.10.2017

viz. https://www.youtube.com/watch?v=xZPDhPeQnRY

Re: myslím, že nee,

xyz | 26.10.2017

doufam ze uz take konecne poradne zanalyuzji DNA starchild lebky tahne se to uz podezrele dlouho a pritom v principu nic sloziteho dnes precist tu DNA treba celou, kdyz to jde u neandrtalce.. Odpor establismentu je zrejme znacny...

Přidat nový příspěvek