Proč vstup vojsk Ruska na Ukrajinu je záchranou pro USA?

07.11.2014 16:13

ТаuRus |

1. Rusko se okamžitě stává agresorem, jak v očích Evropanů, tak v očích Ukrajinců.
2.Rusko se nejenže vyčerpá v bojích s Ukrajinou, partizanským hnutím, provokacemi atd., ale potom musí vzít na sebe zajíštění státu se 40 mln. obyvateli, což v době sankcí, které příjdou, bude mít likvidační následky pro samotné Rusko. Okamžitě nastane průdký propad životní úrovně, do Ruska se dostanou provokateří z Ukrajiny, nacionalisté, dojde ke spojení mezi ruským a ukrajinským nacismem. V blízkem zahraničí - Kazachstán, Bělorusko,Armenie atd. se aktivují barevné technologie na likvidací proruských vlád. A důvodem bude - agrese Ruska.
Všímněte si, jak dnes vystupuje Lukašenko, co říká o Krymu a o tom, že on by bránil svojí zemí se zbraní v ruce Rusko-nerusko.
3.Evropa zústane pod Amerikou, Rusko se stává krajínou nestability a s ním i Střední Asie, Kavkaz, včetně Blízkého východu.
(Toto chce Girkin - Strelkov?)

Přitom, dnes stabilita ukrajinské vlády je značně ohrožená.
Oděsa se bouří:
http://www.youtube.com/watch?v=bKQQYSKDhMY
Mariupol se bouří
http://mikle1.livejournal.com/4753851.html
Západ a Kyjev jsou před výbuchem. Všemu je na vině sociálka - nedostatek tepla a peněz. Lidé už začínají spojovat svoje problémy s Kyjevskou vládou. Nakolik je ta situace udržitelná?
A do toho má vstoupit ruská armáda? Aby se všechno svalilo na ní a Rusko? a zavázalo ruské občany opět živit Ukrajince a přitom si nechat od ních nadávat?
Zajímavý článek - 7 kroků naprotí "smutě" (lidově - bordelu)
http://cont.ws/post/56925
Jeden z nich - Putin odepsal Novorossii!

Kolikrát je ještě možné našlapovat na stejné hrábě?
Kdo si myslí, že by Putin měl poslat na Ukrajinu vojska, uvědomuje si vůbec, co bude v tomto případě s jeho vlastní zemí Českem, Slovenskem.... Zústane zde Zeman nebo Fico, anebo příjdou jiní "borci", jako Schwarzenberg a spol.?
Uvědomujete si, že i současní naše politici se mohou udržet jen za předpokladu silné protiváhy Americe? Chcete aby Rusko bylo naplno zaměstnáno na Ukrajině, samo se sebou a na ostatní věci mělo svázáné ruce? A třeba se i rozpadlo?
Je třeba si uvědomit, že boj Ruska s Amerikou, je bojem Davida s Goliášem. Na tento boj musí Rusko zkoncentrovat veškeré síly. Na tento boj vede Rusko Putin. A tudíž, dnes, každé tříštění síl, každé vytváření protipólu Putinovi, Rusko jen oslabuje. Je to stejné, jako kdyby za Vlastenecké války někdo začal radit Stalinovi, jak se má chovat a sbírat okolo sebe opozicí.
Dnes, každá myšlenka, která zasévá semínko pochybnosti do hláv občanů a pracuje proti konsolidací společnosti, je v podstatě protiruská, protože pomáhá nepříteli.
A ať mi někdo zkusí vysvětlit, - neudělal by Strelkov lépe, kdyby využil své autority národního hrdiny, podpořil linií Putina a strhl za sebou nerozhodné, kterých je v ruské společnosti jen 13%?
Víte, ono je to s "veřejným míněním", jako s děvkou. Dnes je to tak, zítra jinák. A jestli ke snížení životní úrovně (sankce), do hláv lidí vložit myšlenku "car je špatný" anebo "bojaři", k čemu to může přivést? K roku 1917